Posto vidim da vas ima dosta koji ste dobro upoznati s begesom, molio bih za pomoc.
Namjeravam se uskoro tamo zaputiti, pa me prvenstveno zanima smjestaj, hostel neki ili nesto slicno blizu centra i cijene...
U planu je da se ide autom, da li se isplati ili je bolje busem, sta bi se trebalo posjetiti i ono glavno gdje izaci???
sarajevo-beograd
-
Silent.Hunter
#277 Re: sarajevo-beograd
Ako ide više vas, onda je auti isplativije ( 65 KM povratna karta Sar-Beo)Astrix wrote:Posto vidim da vas ima dosta koji ste dobro upoznati s begesom, molio bih za pomoc.
Namjeravam se uskoro tamo zaputiti, pa me prvenstveno zanima smjestaj, hostel neki ili nesto slicno blizu centra i cijene...
U planu je da se ide autom, da li se isplati ili je bolje busem, sta bi se trebalo posjetiti i ono glavno gdje izaci???
Trebaš posjetiti: Knez Mihajlovu, Skadarlija (i sebilj), Kalemegdan, ako bude lijepo vrijeme otidji na Adu Ciganliju( hladno je da se sad kupaš ali ako ti nije mrsko, malo prohodaj po Adi), Hram Sv. Save, zoo vrt, TC Ušće i TC Delta...
Možda ti može pomoći ova stranica http://www.tob.rs/sr-lat/index.php
-
Astrix
#278 Re: sarajevo-beograd
Bice nas 2-3, kontao sam svakako autom ici, valja sve to obici a neda mi se peglati busem i to. Gdje se moze izaci i dobro provesti, koja su dobra mjesta? Splavovi?
Hvala za ovaj sajt, istrazicu ga malo...
Hvala za ovaj sajt, istrazicu ga malo...