Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Planirao sma sljedeće sedmice ići u Bg
Eh sad me interesuje cijena prevoza autobusom. Najvjerovatnije ću iz Lukavice jer je tam ojeftinije( barem ja tako mislim)
Prošle godine sam platio 60 KM povratnu, pa da vas pitam jel ima negdje jeftinije ?
Ja sam prije 2 sedmice isla autobusom Centrotransa..povratna karta kosta 75 KM..
autobus kilmatizovan i putovanje ugodno.. polazi se iz Sarajeva u 06.00 a u Beogradu si tacno u 13:10..
autobusi iz Lukavice znaju biti u svakakvom stanju tako da mi se nije dalo igrati a ti kako hoces
Irm@ wrote:Ja sam prije 2 sedmice isla autobusom Centrotransa..povratna karta kosta 75 KM..
autobus kilmatizovan i putovanje ugodno.. polazi se iz Sarajeva u 06.00 a u Beogradu si tacno u 13:10..
autobusi iz Lukavice znaju biti u svakakvom stanju tako da mi se nije dalo igrati a ti kako hoces
slazem se bolje malo skuplje platiti i putujes ko covjek
papedzaja wrote:Imaš one privatne kombije 40 € povratna ko gospodin ideš voziš se
Sad sam nasao na netu i cini se super prevoz, meni treba iz Bg za Sarajevo, jel idu svaki dan, neovisno o broju putnika ili kako? Poslao sam mail, al nista ne odgovaraju, mozda su zauzeti
papedzaja wrote:Imaš one privatne kombije 40 € povratna ko gospodin ideš voziš se
Sad sam nasao na netu i cini se super prevoz, meni treba iz Bg za Sarajevo, jel idu svaki dan, neovisno o broju putnika ili kako? Poslao sam mail, al nista ne odgovaraju, mozda su zauzeti
Ako mislis na Gea tours,voze svaki dan,dolaze na adresu i voze na adresu.Sada znaju i dva puta dnevno da voze na relaciji Sa-BGd i obrnuto,ovisno o broju putnika, al jednom dnevno obavezno, taman da je jedan putnik.
Ja sam zadovoljna ovim prevozom...
Ako ti odgovara zvrcni i zakazi putovanje.
Irm@ wrote:Ja sam prije 2 sedmice isla autobusom Centrotransa..povratna karta kosta 75 KM..
Muzika u autobusima koji kreću iz Lukavice je nepodnošljiva. Kad puste one krajišnike...