Sarajevo-Beograd

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Silent.Hunter

#1 Sarajevo-Beograd

Post by Silent.Hunter »

Planirao sma sljedeće sedmice ići u Bg
Eh sad me interesuje cijena prevoza autobusom. Najvjerovatnije ću iz Lukavice jer je tam ojeftinije( barem ja tako mislim)
Prošle godine sam platio 60 KM povratnu, pa da vas pitam jel ima negdje jeftinije ? :)
Nivri

#2 Re: Sarajevo-Beograd

Post by Nivri »

Sumnjam.
Irm@

#3 Re: Sarajevo-Beograd

Post by Irm@ »

Ja sam prije 2 sedmice isla autobusom Centrotransa..povratna karta kosta 75 KM..
autobus kilmatizovan i putovanje ugodno.. polazi se iz Sarajeva u 06.00 a u Beogradu si tacno u 13:10..
autobusi iz Lukavice znaju biti u svakakvom stanju tako da mi se nije dalo igrati a ti kako hoces ;-) :)
TheWatcher

#4 Re: Sarajevo-Beograd

Post by TheWatcher »

Irm@ wrote:Ja sam prije 2 sedmice isla autobusom Centrotransa..povratna karta kosta 75 KM..
autobus kilmatizovan i putovanje ugodno.. polazi se iz Sarajeva u 06.00 a u Beogradu si tacno u 13:10..
autobusi iz Lukavice znaju biti u svakakvom stanju tako da mi se nije dalo igrati a ti kako hoces ;-) :)
slazem se :thumbup: bolje malo skuplje platiti i putujes ko covjek :mrgreen:
drndalo

#5 Re: Sarajevo-Beograd

Post by drndalo »

"Kondor" iz Lukavice ima isto odlicne autobuse, ako ti vremena polazaka vise ogovoraju, i/ili je boja cijena, mozes i s njima...
papedzaja

#6 Re: Sarajevo-Beograd

Post by papedzaja »

Imaš one privatne kombije 40 € povratna ko gospodin ideš voziš se
Mobile_Disco

#7 Re: Sarajevo-Beograd

Post by Mobile_Disco »

papedzaja wrote:Imaš one privatne kombije 40 € povratna ko gospodin ideš voziš se
Sad sam nasao na netu i cini se super prevoz, meni treba iz Bg za Sarajevo, jel idu svaki dan, neovisno o broju putnika ili kako? Poslao sam mail, al nista ne odgovaraju, mozda su zauzeti :D
u_prolazu

#8 Re: Sarajevo-Beograd

Post by u_prolazu »

Mobile_Disco wrote:
papedzaja wrote:Imaš one privatne kombije 40 € povratna ko gospodin ideš voziš se
Sad sam nasao na netu i cini se super prevoz, meni treba iz Bg za Sarajevo, jel idu svaki dan, neovisno o broju putnika ili kako? Poslao sam mail, al nista ne odgovaraju, mozda su zauzeti :D
Ako mislis na Gea tours,voze svaki dan,dolaze na adresu i voze na adresu.Sada znaju i dva puta dnevno da voze na relaciji Sa-BGd i obrnuto,ovisno o broju putnika, al jednom dnevno obavezno, taman da je jedan putnik.

Ja sam zadovoljna ovim prevozom...
Ako ti odgovara zvrcni i zakazi putovanje.
Dino_noDi

#9 Re: Sarajevo-Beograd

Post by Dino_noDi »

Koje relacije imaju da se bude ujutro u beogradu? bus, avion? cijene?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#10 Re: Sarajevo-Beograd

Post by KatarinaKosaca »

u_prolazu wrote:Ja sam zadovoljna ovim prevozom...
Ako ti odgovara zvrcni i zakazi putovanje.
Ovo zvuči supet povoljno i udobno. Naročito što nema otkazivanja bez obzira na broj putnika..
Država

#11 Re: Sarajevo-Beograd

Post by Država »

Irm@ wrote:Ja sam prije 2 sedmice isla autobusom Centrotransa..povratna karta kosta 75 KM..
Muzika u autobusima koji kreću iz Lukavice je nepodnošljiva. Kad puste one krajišnike... :-)

Centrotrans-zakon...
Post Reply