Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
poz
treba mi savjet.....koji od bazena postoje u sarajevu?
koji su najpopularniji...koji cistiji?
koliko je ulaz..smije li se unositi hrana? kad se otvaraju?
jel sta skuplje vikendom...
imal sta pored ilidze, bembase,termi i aque?
hvala
adda_sa wrote:poz
treba mi savjet.....koji od bazena postoje u sarajevu?
koji su najpopularniji...koji cistiji?
koliko je ulaz..smije li se unositi hrana? kad se otvaraju?
jel sta skuplje vikendom...
imal sta pored ilidze, bembase,termi i aque?
hvala
Ko kaze da se ne moze prosvercati hrana?! Ja sam svaki put usao sa sendvicima... ne pada mi na pamet kupovati kod njih ili jesti u restoranu u kojem sam pokvario stomak i ispovracao dusu 2 dana
Mene niko nikad nije gledao, niti mi je virio u ruksak....
ja sam u Akvi vec neko vrijeme, nije lose, nema guzva barem u nekim predvecernjim treminima, jes da ima onih stalnih faca ili uce plivati ili par cura koje se manekenisu, ima sto je najvaznije prostora za plivanje kao i dubine za razliku od Termalne riv.....sve u svemu za 5 KM, je sasvim solidno........nema celavih glava, repetiranih obrva i sl.-.....
Una na Stupu/kod OMV b.pumpe/ solidno,mada su podigli cjenu koristenja bazena sa 5 na 10 km sto je mozda preskupo,klijentela pristojna,
Afrika preko puta Vize/auto pijaca/ za 5 km cjeli dan ali je puno tinejdzera i nema bas plicaka za djecu .........
bolje bi bilo da se ne moze prosvercati nista, jer kad dodes pred kraj od smeća i ostataka ispod lezaljki ne mozes normalno leci, a kante su svako par metara.
Na Termama je vikendom ulaz 15 KM, a sa ručkom 17 KM, imaju ponuđena 2-3 menija, nije loša hrana pa se isplati uzeti tu opciju s ručkom. Ležaljka + suncobran koštaju 6 KM. Djeca do 4 godine ne plaćaju ulaz. Kad dodaš kafu, sladoled, piće, popne se cifra na 30 KM po osobi. Čisto je i uredno mada malo prevelika gužva. Ne znam kako je radnim danima, ali vikendom je baš gužvara.