"Šapni mi da ti kažem"

SEYOboy

#51 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by SEYOboy »

u jedinstvu je snaga. samo naprijed. bit ce prvi entitet.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#52 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by Truba »

graue_maus wrote::( ja ne mogu da odgledam ovaj klip do kraja , nekoliko puta sam probala ......
ja ne mogu ni započeti
ti ljudi nisu pali s marsa
treba neko doškolovavanje
nek im se i plati samo da krenu ličiti na normalne europske političare
barem po površini
gagy06

#53 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by gagy06 »

golfiista wrote:- ZLOČIN I KAZNA -

Blamaža, sramota, ruglo i stid, veliko je zlo koje je izazvao ovaj Kalambur od Konstituirajuće sjednice OV Zavidovići. No, svako zlo bude i prođe. Najveći zločin Kalambura učinjen je nad ČOVJEKOM! Nad ljudskim bićem. A to je nepopravljivo zlo. Takve rane su trajne. 
Redžo Seferović jeste polupismeni Ciganin ogrničenih intelektualnih kapaciteta, ali je prije svega ljudsko biće, koje ima pravo na život. Ograničen ili ne, ali je njegov, on za drugi ne zna. Njega je lako zloupotrijebiti, navesti, nagovoriti na svašta, on nije svjestan svoje ograničenosti. On pristaje na sve. Da predsjedava vijećem. Da vozi avion. Da dresira lavove. On nije svjestan da ne posjeduje vještine čitanja, pisanja, pilotiranja, dresiranja, itd. On je pogodan za sve zloupotrebe, samo treba biti dovoljno bezobrazan. Najveća tragedija leži u tome, što su režiseri ovog Kalambura, njih 16, zarad ličnih interesa i učinili jedan takav bezobrazluk. Iskoristili su sve slabosti jednog bića za svoje interese, bez obzira što će to biće biti izloženo neviđenom podsmijehu, ruglu, mržnji i osudi javnosti, koje će na njemu ostaviti ožiljak zasigurno. Napravili su od njega ciganskog pajaca za ličnu upotrebu, a da on jadan i nije svjestan zamke u koju se upecao i čemu se izložio. Tj. čemu ga je ova 16-torka izložila. Zloupotrijebila. Jer, on nije u stanju predvidjeti posljedice koje ga čekaju. Možda tih 16 majmuna/vijećnika misle da Cigane rane manje peku nego njih. Ili ko jebe Redžu, on je Ciganin, bitan je naš cilj. Redžo manje vrijedi nego mi. Njega manje boli kad mu se izruguju nego što boli nas. On je manje čovjek. Veći su ljudi među ovih 16. Tu su vjernici, hadžije, pokriveni, doktori, bradice, penzioneri. Mislite da ste bolji? Takvi?! Pa, MAJKU VAM JEBEM.. !!!
SVOJ 16-torici...!!!
Sram vas bilo bagro ljudskog oblika! Jebo li vas Bog kome se klanjate! Jebem li vam bradicu koju ste pustili! Jbem li vam hadždž koji ste obavili! Jebem li vam šamije kojim ste se pokrili! Jebem li vam diplome kojim ste se okitili! Jebem li vam penzije koje ste primili! Fuj, šljamu ljudskog roda! Pa jel vam i Bog kaže da slabijem, nemoćnom, ograničenom, onom koji ne zna, treba POMOĆI! A, ne zloupotrebljavati nečije slabosti za svoju korist samo zato što si rođen nadmoćniji. Sram vas bilo svih 16, bagro jedna! Na kog se Boga vi pozivate?! 
Učinili ste najveći zločin, zločin nad Čovjekom! Zločin nad Božjom voljom! Zloupotrijebljujući intelektualna ograničenja jednog bića, vi činite zločin nad Božjom voljom. A to je zločin nad Bogom! Nisu Redžo, niti ine Redže krive što su rođeni slabiji. Niti vas 16 ima pravo, samo zato što ste pukim slučajem rođeni napredniji, zdraviji i vještiji, izlagati ruglu, ismijavati, iskorištavati ili na bilo kakav način ugnjetavati slabije od sebe!!!

Zločin nad Čovjekom, je zločin nad Bogom!!! O Vjernici!!!

"Čovjeka smiješ gledati odozgo jedino kad mu dodaješ ruku da ustane!"
(Gabriel Garsija Markez)

Malo drugacije razmisljanje :kiss:
Odličan :thumbup:
Altsa

#54 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Altsa »

seoBIH wrote:
zippoo87 wrote:pa gdje su sada SDA botovi da nam svima objasne ovog lika i da nam pokazu "argumente" :D
pa jbte,svi vijecnici se trebaju ujediniti i na slijedecoj sjednici traziti ostavku ovog lika...pa ko bi ziv trpio ovog frajera 4 godine
pa vi meni opet kazite da je politika lagan zanat,zamisli slusati ovog 4 godine hahahhahaah
Pa vijecnici su ga i izabrali, nije sam dosao na tu poziciju :)
Nije sam, sda ga je predlozila. :D jebli majku svoju. Izofirase covjeka koji nema intelektualne sposobnosti da sastavi dvije recenice samostalno.
Fauja Singh

#55 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by Fauja Singh »

Klip bi bio bolji da nema ovih dodataka smjeha, pola ga nisam cuo, a ovo sto sam cuo je najbolje ogledalo u kakvom drustvu zivimo.
Samo se noge fatati odavde, a kome je kasno bar neka djecu uci jezicima i samo sto dalje odavde.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
jasko_ba

#56 Re: Vic dana 2004/2005/.../2015/2016

Post by jasko_ba »

Tomahawk11 wrote:Jebo m.... svoju :-)
I onda nije debil onaj ko glasa za ovog i ovakve?!
Ma nije qrc! :twisted:
Ma pisao sam o tome dok je bila aktuelna kampanja, ista stranka koja je kandidovala i onu zenu sa nikabom, kojoj je falilo 50 glasova da prodje. :D mogu misliti koji bi show onda bio :-)
zippoo87

#57 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by zippoo87 »

dobar post @golfiista

ovo je SDA namjerno uradila,nesto su namirisali da pokradu u ovom mandatu,pa su postavili ovu "dvorsku ludu" da se raja zabavlja sa njim,dok oni u pozadini jame
klasicno skretanje paznje,udbaske metode

a Redzo je obicno zrtveno janje,mada je ovim potezom pokazao i koliko je neinteligentan a pokazao je i koliko je kod nas moral na niskim granama,da se prihvati jedne od najvaznijih funkcija na lokalnom nivou ovako nepismen

kod nas ljudi misle da sve mogu,zato nam i jest ovako...nema struke,cobani su nam postali "intelektualci"
Hendrix

#58 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by Hendrix »

Pa kad se Kaplan prihvatio da bude ministar kulture...sta je cudno sto nepismeni Redzo prihvati ovu svoju :D

Vidim sad ispade sprdnja, ljudi ga ko i zale...idealna situacija za gospodina da nastavi primati pinku sa budzeta u kompletno retardiranom sistemu.
Altsa

#59 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by Altsa »

Hendrix wrote:Pa kad se Kaplan prihvatio da bude ministar kulture...sta je cudno sto nepismeni Redzo prihvati ovu svoju :D

Vidim sad ispade sprdnja, ljudi ga ko i zale...idealna situacija za gospodina da nastavi primati pinku sa budzeta u kompletno retardiranom sistemu.
Kaplan je tenkre ali barem zna sastavit prostoprosirenu recenicu. A ovo je sramno da postave covjeka na ovakvu poziciju a nepismen. I on je sam kriv. Svjestan je Redzo svojih (ne)sposobnosti ali mu nije mrska vlast i dobra plata. E sad nek ga hebe u mozak citav Balkan jer nema portala na kojem se on ne nalazi.
Hendrix

#60 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by Hendrix »

Altsa wrote:
Hendrix wrote:Pa kad se Kaplan prihvatio da bude ministar kulture...sta je cudno sto nepismeni Redzo prihvati ovu svoju :D

Kaplan je tenkre ali barem zna sastavit prostoprosirenu recenicu. A ovo je sramno da postave covjeka na ovakvu poziciju a nepismen. I on je sam kriv. Svjestan je Redzo svojih (ne)sposobnosti ali mu nije mrska vlast i dobra plata. E sad nek ga hebe u mozak citav Balkan jer nema portala na kojem se on ne nalazi.
Pa upravo je slicna situacija, da bi bio u opstinskom vijecu trebaju ti prostoprosirene recenice koje Redzo nema, ali da bi bio ministar kulture jedne drzave, to nije dovoljno, ni blizu dovoljno. Kaplan je totalno neadekvatan bio za to mjesto ili bilo koje slicno da se razumijemo,ali opet je izguro i glupirao se na ocigled svih, i nikom nista.
zforumas

#61 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by zforumas »

Delegaciju Vlade Japana docekao je Redzo govornik. Tema razgovora su trebala biti multimilionska ulaganja u Krivaju...razgovori su propali jer predsjedavajuci vijeca nije "mogao" potpisati sporazum
GeeTnT

#62 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by GeeTnT »

Lik je posto "fora ".... :-D Mada, meni su i ovi u SKS katastrofa, od onog sto prvo pomjeri stap, pa onda povuce za ruku slabasnog Kojovica...do Cudicke... Kifle, Ane...Srna je posebna prica....pa Dzevdo......aaa umal da zaboravim onog glavatog sbbovca...

ima tu materijala....
jao_situacije

#63 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by jao_situacije »

JThomas wrote:
golfiista wrote:Ja sam samo prenio drugačije razmišljanje na koje naletih na netu od meni nepoznatog autora, i moram se složiti sa istim, sem u onom dijelu sočnih psovki, što je previše, previše je i za moj ukus. Ali da nije samo Redžo glavni krivac, pouka je cijele priče.
"drukčije razmišljanje" je školski primjer zamjene teza. jer će redžo četiri godine dobijati narodne pare i biti kakva-takva vlast. mi koji to nismo možemo pišati, ali odozdo prema gore, a oni nas pišaju odozgo prema dole, od naših para. između ostalog i izborom polupismenog čovjeka za predsjedavajućeg vijeća.
treba pogledati originalni snimak sa sjednice traje oko 2 sata, u po frke mu neka zastupnica dobacuje evo redžo zašto ja prošli put nisam pristala da budem predsjedavajuća, baš zbog ovoga, to je kad su mu se počeli smijati jer je valjao gluposti tipa ja prihvatam izvinjenje itd. onda on sav ponosan kaže ja sam prihvatio i šta sad, kraj rasprave!
niko njega nije natjerao da on tu dođe on je sam prihvatio i svjestan je svojih kapaciteta, inače ne bi govorio ovo mi je prvi put ja se nikada nisam bavio ovim stvarima, urazumite me
na ovom kratkom klipu se te ključne stvari ne čuju, a on je 100% svjestan šta radi i šta zna. ili bolje reći ne zna

slika i prilika našeg društva
jasko_ba

#64 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by jasko_ba »

Citava sjednica ovdje, od 01h.04min. pocinje "predsjedavati"

Prod'o si se Redzo brzo :lol:
Image
zippoo87

#65 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by zippoo87 »

GeeTnT wrote:Lik je posto "fora ".... :-D Mada, meni su i ovi u SKS katastrofa, od onog sto prvo pomjeri stap, pa onda povuce za ruku slabasnog Kojovica...do Cudicke... Kifle, Ane...Srna je posebna prica....pa Dzevdo......aaa umal da zaboravim onog glavatog sbbovca...

ima tu materijala....
staviti u istu ravanRedzu i Cudicku :-) :-) :-)

kontam da nekome nije simpaticna a to je subjektivno a porediti nekoga ko je ostario a jos ne zna citati i nekoga ko se obrazovao po priznatim svjetskim univerzitetima...to isto govori o nama
btw.primjetio sam da bosanci puno teze prihvataju obrazovane ljude,nego ove nepismene i polupismene
uspjeh bosnjo ne oprasta a neznanje i debilizam se brzo zaboravi i opet se ponovo isti biraju
GeeTnT

#66 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by GeeTnT »

zippoo87 wrote:
GeeTnT wrote:Lik je posto "fora ".... :-D Mada, meni su i ovi u SKS katastrofa, od onog sto prvo pomjeri stap, pa onda povuce za ruku slabasnog Kojovica...do Cudicke... Kifle, Ane...Srna je posebna prica....pa Dzevdo......aaa umal da zaboravim onog glavatog sbbovca...

ima tu materijala....

kontam da nekome nije simpaticna a to je subjektivno a porediti nekoga ko je ostario a jos ne zna citati i nekoga ko se obrazovao po priznatim svjetskim univerzitetima...to isto govori o nama
btw.primjetio sam da bosanci puno teze prihvataju obrazovane ljude,nego ove nepismene i polupismene
uspjeh bosnjo ne oprasta a neznanje i debilizam se brzo zaboravi i opet se ponovo isti biraju
..eto pises o naobrazbi, a veze nemas sta sam napisao...jos manje sta si ti napisao.

..i ko je spominjao Bosnjake...pa ako je dobtinik srebrenog medvjeda bosnjo onda je i Redzo...

..btw ti bi cini mi se bio veca zvezda ovog politickog granda u BiH..
Styling

#67 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by Styling »

Ma, meni je ovo vrh! Nema dalje! :bih:
zippoo87

#68 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by zippoo87 »

GeeTnT wrote:
zippoo87 wrote:

ima tu materijala....

..eto pises o naobrazbi, a veze nemas sta sam napisao...jos manje sta si ti napisao.

..i ko je spominjao Bosnjake...pa ako je dobtinik srebrenog medvjeda bosnjo onda je i Redzo...

..btw ti bi cini mi se bio veca zvezda ovog politickog granda u BiH..
pises kojesta druze greeTnT ,da ne napisem sta drugo :D
kontam ja sta si ti napisao ali tema je o Redzi a ti tu spominjes i ove neke druge,koji su kao samo malo bolji od Redze a ustvari su susta suprotnost (mislim na Cudicku)
Last edited by zippoo87 on 05/12/2016 13:43, edited 2 times in total.
Izlija

#69 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by Izlija »

Dok se narod BiH smije Redži narodu BiH se smije ostali svijet. Kriv je i Redžo koliko i oni koji su ga tu postavili a najviše je kriv narod koji bira ovakvu vlast skoro 30 godina. Smije se nepismen nepismenom.
Gojeni H

#70 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Gojeni H »

L u c i f e r wrote:
nacho_ wrote:

:-)
:facepalm: :cekam:
Sjoooooooooooj ... j...j....J!

I kaze jesu li zene i muskarci jednaki ... naravno da nisu, da mu nije one gospodje, 3 rijeci nebi znao sastaviti.
Ma ne zna ni uz njenu pomoc ...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#71 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by JoseMujica »

vama Redžo smiješan a nije Don Neonko koji ide u Tursku pitat kome smije dodjelit plaketu u Sarajevu :jbt:
Banksy

#72 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by Banksy »

Towelie wrote:
Banksy wrote:URAZUMITE ME JEDNOM!!!

:lol:

Kakva sramota...
Dubinski vapaj njegove duse da mu se pomogne i ga se urazumi. :-D
:lol:

Pa kad je već ''siroti'' Redžo shvatio da je iskorišten i da nije kapaciteta za predsjedavajućeg, zašto se ''pošteni, jadni'' Redžo ne povuče i ne prepusti poziciju drugom?
zforumas

#73 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by zforumas »

Banksy wrote: Pa kad je već ''siroti'' Redžo shvatio da je iskorišten i da nije kapaciteta za predsjedavajućeg, zašto se ''pošteni, jadni'' Redžo ne povuče i ne prepusti poziciju drugom?
Pitali Cigu da li zna da svira violinu, a on kaže:
Možda znam, nisam prob’o!
JThomas

#74 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by JThomas »

zato što je manji paušal.
Zoya

#75 Re: "Šapni mi da ti kažem"

Post by Zoya »

Ne shvatam kako ga neko može sažaljevati. Čovjek je glup i treba biti uklonjen sa te pozicije. Zamislite da svako od nas obavlja posao koji ne zna obavljati a da nas tolerišu iz nekog petog razloga. Nigdje toga nema osim kod nas. Koliko je kvalitetnih ljudi koji mogu biti na poziciji umjesto tog glupana a nemaju šansu za to. Ma bjež' :sad:
Post Reply