Šanse za zapošljavanje u SKB Mostar?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Boris_the_Spider

#1 Šanse za zapošljavanje u SKB Mostar?

Post by Boris_the_Spider »

Pozdrav, u 9. mjesecu sam diplomirala sestrinstvo u Mostaru a prošli mjesec položila državni. Nisam se zapošljavala u rodnom gradu jer mi je plan zaposliti se na Bijelom brijegu i nisam htjela gubiti vrijeme u Domu zdravlja ili staračkom. Zbog toga naravno nemam radnog iskustva i shodno tomu ne mogu dobiti potvrdu o radnom iskustvu koja se uvijek traži. Jedino rješenje je ta famozna veza koju ja nemam. A meni posao hitno treba. Preciznije, trebam se što prije preseliti u Mostar zbog situacije u obitelji i svog psihičkog zdravlja. :skoljka:

Padalo mi je na pamet zaposliti se i u McDonald's-u ali mi govore da se strpim još koji mjesec. Ali ja ne mogu čekati, mogu do iza Nove godine, ali mi onda treba posao u Mostaru. Spremna sam i dijeliti stan sa nekim samo da se odmaknem odavde. Ima li netko iskustva sa zapošljavanjem u SKB Mostar?
Ironmen

#2 Re: Šanse za zapošljavanje u SKB Mostar?

Post by Ironmen »

Boris_the_Spider wrote: 16/12/2022 21:02 Pozdrav, u 9. mjesecu sam diplomirala sestrinstvo u Mostaru a prošli mjesec položila državni. Nisam se zapošljavala u rodnom gradu jer mi je plan zaposliti se na Bijelom brijegu i nisam htjela gubiti vrijeme u Domu zdravlja ili staračkom. Zbog toga naravno nemam radnog iskustva i shodno tomu ne mogu dobiti potvrdu o radnom iskustvu koja se uvijek traži. Jedino rješenje je ta famozna veza koju ja nemam. A meni posao hitno treba. Preciznije, trebam se što prije preseliti u Mostar zbog situacije u obitelji i svog psihičkog zdravlja. :skoljka:

Padalo mi je na pamet zaposliti se i u McDonald's-u ali mi govore da se strpim još koji mjesec. Ali ja ne mogu čekati, mogu do iza Nove godine, ali mi onda treba posao u Mostaru. Spremna sam i dijeliti stan sa nekim samo da se odmaknem odavde. Ima li netko iskustva sa zapošljavanjem u SKB Mostar?
A za pocetak neka privatna klinika, da se malo stekne iskustvo ?
Boris_the_Spider

#3 Re: Šanse za zapošljavanje u SKB Mostar?

To sam i ja mislila ali ne znam gdje pratiti oglase/natječaje u Mostaru.
akcija007

#4 Re: Šanse za zapošljavanje u SKB Mostar?

Post by akcija007 »

Mislim da ces prike upasti u KBC Split na Firulama nego u Mostaru na Bijelom Brijegu. U Splitu ocajnicki fali sestara. Niko im se ne javlja na konkurse. Pokisaj njih kontaktirati. Ako imas HR drzavljanstvo na konju si. Ganjaj kod njih. Stanovanje je problem u Splitu . Skupe kirije a ljeti te izbace zbog turista.
Bojim se da je Mostar Bijeli Brijeg zatvoren sistem u kojem se preko stranke upada. Salji prijave/molbe na sve privatne klinike u Mostaru mozda negdje upadnes tipa Vitalis , Saric i sl...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5 Re: Šanse za zapošljavanje u SKB Mostar?

Post by _BataZiv_0809 »

Pa zar ni u Mostaru ne fali medicinskog osoblja, ne kontam :?
akcija007

#6 Re: Šanse za zapošljavanje u SKB Mostar?

Post by akcija007 »

Fali i u Mostaru med sestara (visih med sestara) ali treba upasti.
Boris_the_Spider

#7 Re: Šanse za zapošljavanje u SKB Mostar?

Split? Trebam li polagati ikakav ispit tamo? I može li se ikako naći veza u Mostaru? Raspitat ću se malo još kod sestara koje poznajem na Bijelom brijegu.
Post Reply