Dezze wrote:
Vidim da si jako frustriran, sto razumijem. Svoj bijes istresas na nevinim ljudima, sto ne razumijem. Ne zelim vise ovu diskusiju voditi jer si ocigledno toliko uvjeren u svoje stavove da ti do mozga uopce ne dopire ovo sto pisem.
O kojim tito nevinim ljudima pricas? Cetnicima? Onom cetnickome podmladku iz tzv. RS. Otidi na
http://www.rcp-brcko.com/ i malo im prosaraj po galeriji i reci mi jel to ta omladina sto je ti zalis?
Za mene su to cetnici s kojima se mogu samo gledati preko nisana a ti sto sa njima hoces zivjeti to je tvoja stvar.
Btw, sto se tice bratstva i jedinstva, vrlo dobro znas kako su tada cetnici i ustase zavrsavali. U ratu, a posebno nakon njega, Alija je s njima vlast drzao. No, to nije bitno. Bitno je da imas nesto protiv mog odgoja. Mislim da je jasno ciji roditelji su svoj posao odradili kako treba.

Mene su moji dobro odgojili barem u smislui kako da volim svoju domovinu. Jarane neznam dali je moja poruka doprla do tebe (mislim da nije).
Ja mrzim cetnike i ustase i sve ostale neprijatelje BiH iz dna duse a volim svoje Bosance i Hercegovce koji su muslimani, katolici, pravoslavci, zidovi, romi, ateisti ista ti ja znam cega jos nema u nasoj nam jedinoj BiH!
Eh ako je ovo pogresno onda neznam sta da ti kazem i nek bude jasno i tebi i svima ostalima da ce BiH opstati dokle je god ponosni bosanaca i hercegovaca u njoj i da ce doci vakat da cemo tzv RS rusiti milom ili silom al na krvlju moje familije i familija drugih bosanaca ta genocidna tvorevina nece cvati. Vama je svejedno ali nama NIJE!