Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Avdija Vrsajevic was part of the club's lineup 19 times. He was 16 times in the starting team, got substituted in 0 time(s) and stayed on the bench 3 time(s).
Odigrane 22 utakmice u 1.HNL. 3 puta nije bio u kombinaciji za prvi tim.
Ispade da mi igramo sa samo nasim igracima iz nase lige pa je safet uveliko zasluzan za ove rezultate? Mi u zadnje tri kvalifikacije idemo samo napred imali smo nesrecu u Francsukoj (Da je imao muda da stavi Begovica od pocetka i dalje mislim da ne bi izgubili), pa onda Portugal dva puta u barazu.. Ovaj put nam se i sreca osmijehnula tako da nije Safet uradio neki extra posao uradio je to sto je uradio sa poprlicno dobrom ekipom i sam je rekao zasto je dosao sada a ne prije.. I upao mu bager u med i sad svi Safet tito.. Safet ima najmanje milijardu glupih izjava od Bilinog polja, Usanovica pa evo ova zadnja sa Prcicem..Momak je upravu svako normalan bi uradio isto na njegovom mjestu.. Imaju neki ljudi obraza i ne daju da se gazi po njima.. Samo naprijed Sanjine! Reprezentacije ce biti i dalje, a neki ce igrati samo dok je Susica..
P.S Hvala Tino sto si odbio Belgiju i dosao da igras kod nas..
Ne zelim izigravati fudbalskog strucnjaka ali Susic je u 25 utakmica u sezoni 13/14 u HNL i kvalifikacijama za EL jedan gol i imao 4 asistencije.
Prcic je postigao 2 gola u takmicenjima u Francuskoj i 2 gola u mladim selekcijama BiH.
Vrsajevic je dao jedan gol i imao dvije asistencije.
Kvrzic je jedini postizao golove iako nije sve vrijeme clan prvih 11. Dao je 7 golova i imao 4 asistencije.
Jedini koji igra skoro sve utakmice u prvih 11 je Susic. Ova trojica igraju u HNL u kojoj je Hajduk u rangu nase lige iz koje Susicu ne valja nijedan igrac.
Mobile_Disco wrote: Safet ima najmanje milijardu glupih izjava od Bilinog polja, Usanovica pa evo ova zadnja sa Prcicem..Momak je upravu svako normalan bi uradio isto na njegovom mjestu.. Imaju neki ljudi obraza i ne daju da se gazi po njima.. Samo naprijed Sanjine! Reprezentacije ce biti i dalje, a neki ce igrati samo dok je Susica..
P.S Hvala Tino sto si odbio Belgiju i dosao da igras kod nas..
Neki ljudi imaju muda i ko god bio trener, kakva god to legendurina bila, igrač s mudima će mu reći šta misli ili će u stilu Misketa makar malo zarafalati po treneru - naumpadne mi i Ibrahimović koji je odjebao Arsena sa 16 godina naravno da Prcić neće biti ta klasa ali nakon što Safet jednog dana ode ja bih neke otpisane pozvao u selekciju, a nekim drugoligašima se zahvalio na saradnji jer im je doprinos reprezentaciji bio koliki je i moj doprinos uzgoju riže u južnim indijskim oblastima
Saida je sjebalo sto je iz Slobode otisao u njemacku ligu .. Pa ne moze da ga jebes .. Da si Ronaldo ne moze Moras proci put razvoja od igraca do igracine ali poletio za lovom
sta "velite" ocel se nas dragulj odazvat na ovaj isforsirani poziv selektora kojem zelim sto brzi odlazak?
Ja mislim da bi trebao jer ovo je samo stidno pozivanje u A selekciju na putovanje za brazil...Prca ako ovo citas odazovi se jer ides u brazil 10000000%%%%%
leškarenje wrote:
Jah moj brate....odjebao je Said Ciru pa gdje je ta Saidova rep.karijera i ko zna u kojem bi smjeru isla da nije bio SKLON takvim izjavama.Nesto slicno ce i Prcica zadesiti
Ma nije Saida sjebala izjava Ciri, mislim jeste u tom trenutku, ali generalno njegova karijera je sjebana ejr je glup k'o qrac.
Mog'o je fakat strasnu karijeru imati, jer je prirodno jako talentovan, ali manjak pameti ga je dovde doveo. Jeda od najvecih talenata koje je PLBiH ikada imala, no nikad ga u potpunosti nije iskoristio.
bosanceros_ wrote:sta "velite" ocel se nas dragulj odazvat na ovaj isforsirani poziv selektora kojem zelim sto brzi odlazak?
Ja mislim da bi trebao jer ovo je samo stidno pozivanje u A selekciju na putovanje za brazil...Prca ako ovo citas odazovi se jer ides u brazil 10000000%%%%%
Ovo je hinjski potez Jagodica jer nakon neodazivanja ce ovaj kasnije imati alibi. Kakva stidno protivanje u A sel.
Prcic igra standardno seniorski nogomet tj. u ligi petice a dok drugi njegov kvalitet, potencijal umanjuje preko kvaliteta kluba treba li spomenuti hrpu A rep. koji konstatno dobivaju pozive dok su njihovi klubovi..
leškarenje wrote:
Jah moj brate....odjebao je Said Ciru pa gdje je ta Saidova rep.karijera i ko zna u kojem bi smjeru isla da nije bio SKLON takvim izjavama.Nesto slicno ce i Prcica zadesiti
Ma nije Saida sjebala izjava Ciri, mislim jeste u tom trenutku, ali generalno njegova karijera je sjebana ejr je glup k'o qrac.
Mog'o je fakat strasnu karijeru imati, jer je prirodno jako talentovan, ali manjak pameti ga je dovde doveo. Jeda od najvecih talenata koje je PLBiH ikada imala, no nikad ga u potpunosti nije iskoristio.
bosanceros_ wrote:sta "velite" ocel se nas dragulj odazvat na ovaj isforsirani poziv selektora kojem zelim sto brzi odlazak?
Ovo je hinjski potez Jagodica jer nakon neodazivanja ce ovaj kasnije imati alibi. Kakva stidno protivanje u A sel.
Prcic igra standardno seniorski nogomet tj. u ligi petice a dok drugi njegov kvalitet, potencijal umanjuje preko kvaliteta kluba treba li spomenuti hrpu A rep. koji konstatno dobivaju pozive dok su njihovi klubovi..
a da ga nije pozvao bilo bi "vidi shupka, jedva docekao pa da ga ne zove vise"
ljudi vi previse serete, priznajte da je tankovic pojeo govno i da ima jos mnogo tankovica medju nama, nije sve do saveza.
Zasto Jagodic zove igraca koji je rekao vec ranije da se nece odazivati dakle unaprijed odbio mogucnost dolaska? Cilj je bio da mu posalju poziv jer znaju da nece doci kako bi se u medijima digla frka ovo ono a nakon toga ce ko Besic dobiti neke sankcije i nece biti pozivan za A tim sve to kako bi amidzic imao sto manje konkurenata.
popokatepetl_com wrote:Zasto Jagodic zove igraca koji je rekao vec ranije da se nece odazivati dakle unaprijed odbio mogucnost dolaska? Cilj je bio da mu posalju poziv jer znaju da nece doci kako bi se u medijima digla frka ovo ono a nakon toga ce ko Besic dobiti neke sankcije i nece biti pozivan za A tim sve to kako bi amidzic imao sto manje konkurenata.
popokatepetl_com wrote:Zasto Jagodic zove igraca koji je rekao vec ranije da se nece odazivati dakle unaprijed odbio mogucnost dolaska? Cilj je bio da mu posalju poziv jer znaju da nece doci kako bi se u medijima digla frka ovo ono a nakon toga ce ko Besic dobiti neke sankcije i nece biti pozivan za A tim sve to kako bi amidzic imao sto manje konkurenata.
Kao sto rekoh to je samo alibi pa da kasnije moze reci poslao mu poziv.
Prcic, Besic su momci koji su igrali za mladu rep. ovaj prvi i za mladje selekcije ali naravno preko njegovog reda poziv za A rep. dobiju neki ispodprosjecni.
Kao sto rekoh to je samo alibi pa da kasnije moze reci poslao mu poziv.
Prcic, Besic su momci koji su igrali za mladu rep. ovaj prvi i za mladje selekcije ali naravno preko njegovog reda poziv za A rep. dobiju neki ispodprosjecni.
don viton: ma dabogda tino dao 2 gola nisam decka nikad gledao i tek nakon egipta cu "pljuvati " ili " hvaliti" papeta sto ga je zvao,
samo molim besica i prcica da imaju strpljenje jer ja na mjestu misketa vidim prcica ko da vec igra jbt
a besic pa nemamo jaceg defanzivca u ovom momentu od njega
nosikiriki i puno vise ce se znati nakon 5 marta svakako
DonVitoN wrote:Nije bola stvar koliko ce golova dati on je kao DM pa se od njega ne ocekuju golovi.
Ja sam ga gledao cetri puta, prosjecan igrac jos igrao na AM, AML poziciji.
Po Safetu rijesenje na DM poziciji
hmm znaci ofanzivac zanimljivo u najmanju ruku,valjda pape zna sta radi
Pa to što je ofanzivac i jeste najveći problem kod njegovog pozivanja. Zapravo ne bi ni to bio problem, neka ga isproba, ne možemo puno izgubiti. Problem je što ga Safet vidi i predstavlja kao igrača koji će riješiti naše probleme sa zadnjim veznim, a očigledno je da Tin nije taj tip igrača.
Mozda nije mjesto al da napomenem i ovdje clanak :
...Ovih dana sam bio i na vezi sa našim reprezentativcem Bešićem, čestitao mu na sjajnom priznanju. Nastojimo riješiti i njegove nesuglasice koje je imao u prošlosti jer svaki kvalitetan igrač nama je potreban", rekao je na kraju Murat Jaha koji je sa svojim šefom Denijalom Pirićem napravio odličan posao. Jaha: Husićevi bili iznenađeni, Lazić čeka odluku FIFA-e
Nadam se da ce izgladiti te nesuglasice sa Besicem ! Mnogo me obradovala ova vijest, kao i za Modica i Lazica pa i ostale igrace koje sam izostavio ovdje