Sanjin Prcić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vaska

#26 Re: Sanjin Prcić

Post by vaska »

Nije baš tako kao što kažeš. Ukrajinci imaju tri ozbiljna tima, Šahtar, Dinamo Kijev i Metalist Harkov. Onda ide Dnjipro pa kilometri do naredne ekipe. Metalurg Donjeck je ispao od Kukešija ove sezone. Odesa je solidna ove godine, al će to biti kratkog daha, navedeni jal Rusi će im pokupovati sve što valja i doviđento.

Pogledaj im tabelu zadnjih 5-6 godina i sve će ti biti jasno.
jeza u ledja

#27 Re: Sanjin Prcić

Post by jeza u ledja »

vaska wrote:Nije baš tako kao što kažeš. Ukrajinci imaju tri ozbiljna tima, Šahtar, Dinamo Kijev i Metalist Harkov. Onda ide Dnjipro pa kilometri do naredne ekipe. Metalurg Donjeck je ispao od Kukešija ove sezone. Odesa je solidna ove godine, al će to biti kratkog daha, navedeni jal Rusi će im pokupovati sve što valja i doviđento.

Pogledaj im tabelu zadnjih 5-6 godina i sve će ti biti jasno.
Dobro, Zorja je karna. Jesi zadovoljan?
Nabrojah 15ak timova.
vaska

#28 Re: Sanjin Prcić

Post by vaska »

Replicirah na poredjenje sestoplasirane Zorje i fenjerasa Sosoa. Ocito ti nije bilo jasno, valjda je sada jasnije. Jaca je ekipa koja se nalazi na dnu francuske lige od ekipe koja je sesta u Ukrajini. Objasnio sam i zasto.

Sent from my C6603 using Tapatalk
palermo

#29 Re: Sanjin Prcić

Post by palermo »

vaska wrote:Replicirah na poredjenje sestoplasirane Zorje i fenjerasa Sosoa. Ocito ti nije bilo jasno, valjda je sada jasnije. Jaca je ekipa koja se nalazi na dnu francuske lige od ekipe koja je sesta u Ukrajini. Objasnio sam i zasto.

Sent from my C6603 using Tapatalk
pa jedini argument za to je to što ti tako misliš. E, sad je li to dovoljno jak argument je onako za diskusiju. Al neću ja u njoj učestvovati :D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#30 Re: Sanjin Prcić

Post by Slo Burner »

Prcic pogodio za 1-0 danas u kupu :thumbup:
Logovan

#31 Re: Sanjin Prcić

Post by Logovan »

Slo Burner wrote:Prcic pogodio za 1-0 danas u kupu :thumbup:
:thumbup: :thumbup:
salle_eh1986

#32 Re: Sanjin Prcić

Post by salle_eh1986 »

Slo Burner wrote:Prcic pogodio za 1-0 danas u kupu :thumbup:
momak definitivno zaslužuje da bude među 30 na papetovom spisku
miop

#33 Re: Sanjin Prcić

Post by miop »

Danas 86 minuta u pobjedi protiv Nanta 1:0
Image
DonVitoN

#34 Re: Sanjin Prcić

Post by DonVitoN »

Image
:novine: :nevjerujem:
Kako covjek (ne) svjesno moze provaliti.

Pozive konstantno salje za igrace koji su na pragu turske druge lige ili su u drugoj turskoj ligi pa sada ovi iz HNL, Austrijeske Bundesliga, ima njih jos.
Uredu je sto Bicackic dobije poziv igra i abd. napravi transfer na ljeto ali eto Bicackic igra za jak klub jednom nogom u drugoj..

Momak tek napuno 20g, igra seniorski nogomet tj. profi nogomet u Ligi Petice eto Sašo slab klub a kladim se da bih isti bih sutra isti tuku Hajduk.
Igra za mladu rep. pa ne moze za A rep. na SP jer kao da U-21 igra neko prv. EP ili SP :roll:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/sanji ... 25783.html

Odigrao 17tekmi u prvoj ligi jedan period bio povr. vratio se opet i igra, reci da nije standardan :roll:

Sto Tino Sven nije prosao U - 21 rep. BIH ?
Sto Tino Sven u Belgiji nije zaigrao MINUTE u seniorskom nogometu ?
Neka se skrasio u HNL sa 22 godine sa 19 tekmi u Hajduku sazrio za rep. BIH ala aferim.
Amidzino zlato.
DonVitoN

#35 Re: Sanjin Prcić

Post by DonVitoN »

:thumbup: Safate...gdje je ovdje tvoja logika :roll:

Image

Image

Image
todd_smith

#36 Re: Sanjin Prcić

Post by todd_smith »

Vlado je davno trebao dobiti otkaz, ne znam kako je jos uvijek tu.

Pape takodjer zabusava i glupira se oko ovoga i jos 2-3 igraca i pocinje me nervirati.

Ali i ovaj mali uzasno sere, sta sada vise nisi Bosanac? Sto Barbarez nije tako tersao kada je on bio i kada je situacija u Savezu bila gora? Sta glumis, jarane k`o da je Messi, a ne anonimus. :roll:
insaneinthebrain

#37 Re: Sanjin Prcić

Post by insaneinthebrain »

tema moze da se zakljuca komotno. do novih potencijalnih reprezentativaca koje ce pape da odjebe :izet:
Mustang1

#38 Re: Sanjin Prcić

Post by Mustang1 »

todd_smith wrote:Vlado je davno trebao dobiti otkaz, ne znam kako je jos uvijek tu.

Pape takodjer zabusava i glupira se oko ovoga i jos 2-3 igraca i pocinje me nervirati.

Ali i ovaj mali uzasno sere, sta sada vise nisi Bosanac? Sto Barbarez nije tako tersao kada je on bio i kada je situacija u Savezu bila gora? Sta glumis, jarane k`o da je Messi, a ne anonimus. :roll:
Za Vrsajevica,Kvrzica i Susica je Luiz Nazario De Lima Ronaldo !
Najlakse je po momku udarit kako se glupira .. A sta je sa Safetovom izjavom gore navedenom ?
denimb

#39 Re: Sanjin Prcić

Post by denimb »

todd_smith wrote:Vlado je davno trebao dobiti otkaz, ne znam kako je jos uvijek tu.

Pa mali jeste Bosanac, ali ocigledno nije ona vrsta Bosanaca koja se krizala sa ovcama.

Barbarez se nije tersao samo zato sto to nije bilo vrijeme za toga, ni on ni jos mnogi drugi koji su trpili u sebi, a sutili samo zato sto su voljeli igrati za ovu reprezentaciju...sto im ne bi bilo dozvoljeno da su i jednu rijec progovorili.
Previse vukova te pojede preko noci, dok bi tu samo Sinan Sinanovic profitirao sa svojim ultra, mega, giga zvucnim naslovima protiv njih, i to pisanim u stihovima.

Nadati se je da su se vremena promijenila, i da se nece tek tako dopustiti nekome da cisto svojim izjavama otjera igrace koji bi igrali za nas i onda kad vec bi svi zaboravili da su ti poltroni uopce bili na nekim funkcijama.
Gandalf

#40 Re: Sanjin Prcić

Post by Gandalf »

Iako sam Sušića podržavao u dosta situacija gdje su ga mnogi razapinjali, ova izjava mu je bila baš glupava - kakve se letve pozivaju u reprezentaciju i kakvih će se letvi sve naći na SP-u, on ovog momka glat odjebava 5 mjeseci prije SP - pametno nema šta, ono Misimović, Pjanić, Medunjanin, Hajrović su svi sazdani od betona i legura kriptonita i adamantijuma, neuništivi i nepovredivi i igraće još najmanje 100 godina, tako da nam je 20-godišnji veznjak iz francuske lige prvi igrač kojeg ćemo se javno odreći preko novina

A inače smo Brazil koji ima jedno 200 veznjaka po ligama 5-ice pa ne znamo šta ćemo s Prcićem - pretpostavljam ako se povrijedi neko od gore pobrojanih za SP će biti siguran putnik mlađahni Muratović ili veznjački mag Ibričić :oops:
limeni

#41 Re: Sanjin Prcić

Post by limeni »

prcic se nafuro kao da je geret bejl a ne igrac koji je tek poigrao u posljednjoj ekipi iz francuske :-)
hvala ti sanjine i nemoj vise nikada igrati za nas, imamo mi misimovica i pjanica koji ce za tebe uvijek biti vanzemljaci!
Mustang1

#42 Re: Sanjin Prcić

Post by Mustang1 »

limeni wrote:prcic se nafuro kao da je geret bejl a ne igrac koji je tek poigrao u posljednjoj ekipi iz francuske :-)
hvala ti sanjine i nemoj vise nikada igrati za nas, imamo mi misimovica i pjanica koji ce za tebe uvijek biti vanzemljaci!
Jesi ti svjestan sta si napisao ? :D Misimovic tesko da ce moci i na svjetskom igrati prema nekima a ti ga poredis sa nekim ko ima 20 godina :D
bingov buraz

#43 Re: Sanjin Prcić

Post by bingov buraz »

limeni wrote:prcic se nafuro kao da je geret bejl a ne igrac koji je tek poigrao u posljednjoj ekipi iz francuske :-)
to je to,svakako nas moze meteor potrefiti,jebo buducnost
limeni

#44 Re: Sanjin Prcić

Post by limeni »

igrat ce miske i 2016 u francuskoj, tek mu je 31 godina cini mi se..
ide mi na neku stvar sto nasi igraci jedu govna cim njima licno nesto ne pase, hasagic nece da sjedi begovicu na klupi, ovaj mali tankovic nece da sjedi dzeki i ibisevicu, ovaj prcic bi da ucijeni selektora kao da je on neki faktor a do sada nista veliko nije uradio u karijeri, s. husejinovic prije 3-4 godine ciri blazevicu uputi da nece igrati za bih a lik na tribinima werdera :-)
sparta

#45 Re: Sanjin Prcić

Post by sparta »

:thumbup:
dnaxy

#46 Re: Sanjin Prcić

Post by dnaxy »

bingov buraz wrote:
to je to,svakako nas moze meteor potrefiti,jebo buducnost
Marquise de Pompadour "Après nous le déluge".. nakon nas potop..jebes sutra, bitno je danas zivit..tako se i safet ponasa
almir1977

#47 Re: Sanjin Prcić

Post by almir1977 »

Sušić je izrazito glup insan.
spacek

#48 Re: Sanjin Prcić

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:37, edited 1 time in total.
Point.

#49 Re: Sanjin Prcić

Post by Point. »

limeni wrote:igrat ce miske i 2016 u francuskoj, tek mu je 31 godina cini mi se..
ide mi na neku stvar sto nasi igraci jedu govna cim njima licno nesto ne pase, hasagic nece da sjedi begovicu na klupi, ovaj mali tankovic nece da sjedi dzeki i ibisevicu, ovaj prcic bi da ucijeni selektora kao da je on neki faktor a do sada nista veliko nije uradio u karijeri, s. husejinovic prije 3-4 godine ciri blazevicu uputi da nece igrati za bih a lik na tribinima werdera :-)
Sta su to Tin Susic i Vrsajevic uradili da se njih zove? Sta?
popokatepetl_com

#50 Re: Sanjin Prcić

Post by popokatepetl_com »

Ovakve komentare smo mogli procitati onomad kad je Begovic eskivirao prijateljsku u Americi i nejavljanje na telefon jer je navodno bio bolestan. Hasagic moze braniti jos, sta ovaj iz Kanade misli da je Kahn...

Prciceva izjava je sasvim normalna i zna se koje krivac za to to je Safet Susic, koji ga je onako nicim izazvan javno popljuvao i popisao na sve ono sto je radio ove godine u najmanju ruku ko da je selektor Brazila pa ima na raspolaganju 10 veznjaka iz Chelsea, Arsenala, Barcelone, Bayerna, Reala, Citya pa ono sta ces ti ti nemas sanse. A dok pljuje po mladom reprezentativcu u isto vrijeme poziva svog amidzica iz hnla i jos par balvana koji vjerovanto nikad u karijeri nece sjediti na klupi neke od liga petice, stavite se u njegovu poziciju kako bi vi odreagovali, reakcija je bila ocekivana.
Last edited by popokatepetl_com on 21/02/2014 18:01, edited 3 times in total.
Post Reply