nas i nije pape odveoVic vam je bio i "Pape će nas odvesti na SP".
nego ova ekipa koja bi to uradila sa svakim 2,3 ili 5 selektorom
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nas i nije pape odveoVic vam je bio i "Pape će nas odvesti na SP".
Koji je tvoj problem toga da u 2:00 spominjes ovu rijec nekoliko puta.stranacc wrote:Ma koga boli kurac sta je dm , fm , lmDonVitoN wrote:Odgovorim ti.
Kad nemamo argumenata za ono sto tvrdimo, smori, smori forum i disk.
Gori sam ja.
Tino Sven je DM kaze Safet (Sead).
Pozdrav.
Pozvo ga coj, da igra lopte, nek malo zaigra i hajd.
On selektor on zove, on odgovara.
Ti si se haman uzivio da ko nesta znas , da nam otvaras oci. A nas zivo kita boli ko je dm ko mf.
Oladi ba
Zaboli me visoko za svena ujevica i tina krlezu...
Bih je u brazilu i to je plafon. Elhamdulilah!,!
A da je bio Ćiro, Baždarević, Osim, Hadžibegić, itd, onda bi selektor bio taj što nas je odveo.bosanceros_ wrote:nas i nije pape odveoVic vam je bio i "Pape će nas odvesti na SP".![]()
nego ova ekipa koja bi to uradila sa svakim 2,3 ili 5 selektorom![]()
Meni je 20:00DonVitoN wrote:
Koji je tvoj problem toga da u 2:00 spominjes ovu rijec nekoliko puta.klasicni...ili.
Neka potreba zavrsi na pravom mjestu ne na forumu pdf. nogometa.
Da me vise ne citiras, narocito na ovakav nacin![]()
Pozdrav.
Druze nije tebi lahko.stranacc wrote:Meni je 20:00DonVitoN wrote:
Koji je tvoj problem toga da u 2:00 spominjes ovu rijec nekoliko puta.klasicni...ili.
Neka potreba zavrsi na pravom mjestu ne na forumu pdf. nogometa.
Da me vise ne citiras, narocito na ovakav nacin![]()
Pozdrav.
A to da mi je pun kurac tvojih baljezganja ovdje , itekako . I ne samo meni
Ti si care toliki smor da te treba banovati dozivotno.
Uhvatio si tu zastavicu na kojoj pise tino susic i mases li mases. Naporan si covjece.
Ne znam dali mozes zamisliti da si neko drugi ko cita tvoje gluposti day in and out.
Covjece to postaje umobolno.
Vazdan ponavljas dva plus dva je tri , dva plus dva je tri...
Dobro culi smo te , idi malo odmori , lezi , izadji negdje , udahni cista zraka.
Idi nadji tina negdje u splitu , insbruku ili gdje vec , zbodi ga cakijom i siguran si da nece igrat u dogledno vrijeme.
On je tebi postao opsesija, covjece otici ces na zivcima daj sredi se
Zaboli nas koji znamo znacenje tih skracenica. A nadam se da zaboli i PAPETA, jer vodi reprezentaciju BiH a ne selekciju Cengic Vile.stranacc wrote:Ma koga boli kurac sta je dm , fm , lmDonVitoN wrote:Odgovorim ti.
Kad nemamo argumenata za ono sto tvrdimo, smori, smori forum i disk.
Gori sam ja.
Tino Sven je DM kaze Safet (Sead).
Pozdrav.
Pozvo ga coj, da igra lopte, nek malo zaigra i hajd.
On selektor on zove, on odgovara.
Ti si se haman uzivio da ko nesta znas , da nam otvaras oci. A nas zivo kita boli ko je dm ko mf.
Oladi ba
Zaboli me visoko za svena ujevica i tina krlezu...
Bih je u brazilu i to je plafon. Elhamdulilah!,!
Ja sam oveje u prolazu, stranac.DonVitoN wrote:A ko smo to mi, a ko si ti?![]()
Ne budi smiješan.
Vidimo svi koliko si ogranicen bas si stranac.
Dobro zasto onda ti toliko energije i vremena trosis da nama ukazes kako trosimo vrijeme na gluposti samaritanac? Ispisa lik kilometre postova zaredom da nama ukaze kako bezveze trosimo energiju i pisemo glupostistranacc wrote:E drugari nije vama lahko.
Il ste naivni , il ne znate sta bi od sebe.
Svijet nikada nece biti perfektan , vi ga sigurno necete napraviti boljim.
Toliko energije i vremena trosite na gluposti
![]()
Al yebiga u nekom vasem svjetu to su vase pobijede,
Vi otvarate oci sa DM MD il sta vec mlatite, a u sustini svirate kurcu i niko to ozbiljan ne zarezuje.
Toliko bljuvotina , toliko beskorisnih slova ...
Al hej papir trpi
Zato opletite , nedajte se omesti, jer sta bi svijet da nema tebe vito i slicnih tebi...
Ostajte zdravo
P.s. Ja sam probo ono grubo seljacki ko vola medju rogove , al vi ste haman i na to otupili, tuzno yebote
Realno, zasto nas Ciro ili prethodnici nisu odveli na veliko takmicenje?DonVitoN wrote:Realno Safet nas nije odveo na SP.
BIH je na SP i veoma nam je drago![]()
Ciro je u grupi imao Spaniju. Mislis da bi Safet preko Spanije bio prvi u grupiTyke wrote:Realno, zasto nas Ciro ili prethodnici nisu odveli na veliko takmicenje?DonVitoN wrote:Realno Safet nas nije odveo na SP.
BIH je na SP i veoma nam je drago![]()
Realno je postalo realno onog momenta kad Ibricic prestade igrati lijevog beka, Muratovic nezamjenivog DM, a mi smor-defence fudbal sa kojekakvim taktikama i razlicitim postavama iz utakmice u utakmicu, a mene najdraza cinjenica - izostanak nacionalnog kljuca u repki.
Da ne ponavljamo mnostvo dobrih igraca koji dodjose sa Sajin mandat, a i dalje pristizu, mashAllah.
Cekaj, pa ono je tema o Sanjinu Prcicu? Kvragu, iz teme u temu, iz posta u post sticem dojamda sam na nekom Tino-Sven forumu, gdje je Sajo glavni negativac, ciji lik se neprestano migolji po teorijama zavjere.
Ote mi post iz usta,,Cvrcak,,je unikat sve ostalo je kopija.Nikad se sa njim nisam slagao ali je realno gospodin za ove ostale kriticare.leškarenje wrote:Smanji malo dozivljaj,junace...nemas ti slifa ko @cvrle koji i kad vrijedja to radi sa stilompopokatepetl_com wrote:Pazi ti ovih izlobotomiziranih branioca Papeta pa ne bi ove izjave Prcica i oca (koja vama toliko smeta jer niko ne smije dovesti odluke selektora u pitanje) ni bilo da ga Safet nije javno ponizio i posrao. Zasto je to uradio to svi znamo a to je kako bi Safet javnost ubjedio da je amidzic bolji izbor.
Gdje placeTyke wrote:Eto Sanjin je gospodin vrli, javno, putem medija, u maniru curice kojoj drugarica barbiku otme, poce plakati i kumiti... e jeste pametno uradio, sa jedva 20 ljeta.