Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

IBM

#1 Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by IBM »

Ne znam da li ste gledali...samo cu reci :thumbup: mogu misliti koliko je sad mrzi onaj voditelj :D
Ahmmed

#2 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Ahmmed »

IBM wrote:Ne znam da li ste gledali...samo cu reci :thumbup: mogu misliti koliko je sad mrzi onaj voditelj :D
O čemu je zborila? :)
hamoo

#3 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by hamoo »

jel to ona što je imala završnu riječ
ProbuseniDolar

#4 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by ProbuseniDolar »

Jeko Sanja V. ???
Compact

#5 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Compact »

Sanja Vlaisavljević je paradigma snage argumenta! Arijana Helać je paradigma frustrirane novinarske stoke bez argumenta! Vildana Selimbegović je paradigma žene koja se ne brije ispod pazuha! Drago Kalabić je paradigma pristojnog političara! Aleksandar Hršum je paradigma retardiranog neženje! Naradrević mora valjati jer je iz SDA! Borka Rudić je paradigma žene bez boje ukusa i mirisa!
Odlična emisija!
ps kaže Helać, na pitanje zašto neargumentovano izvještava, kaže - mi smo nenormalna država :shock:
lolita_xx

#6 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by lolita_xx »

sta je ono rekla aleksandru na kraju?
IBM

#7 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by IBM »

Ahmmed wrote:
IBM wrote:Ne znam da li ste gledali...samo cu reci :thumbup: mogu misliti koliko je sad mrzi onaj voditelj :D
O čemu je zborila? :)
Pa cini mi se da je novinarka 60 min. bila iznenadjena kad je ova rekla da se mogu koristiti i druge rijeci kao kritika u novinarstvu. A za voditelja, to je priceless :D
holowey

#8 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by holowey »

ima li gdje snimak?
Mahalac

#9 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Mahalac »

Jedna pacaglu koja misli da zivi u normalnoj drzavi medju "normalnim" lopovima kojima treba fino upucivati na moguce prevare i lopovluke. (drzeci se euro standarda)
Siguran sam da je u nekom zavisnom polozaju od nekoga tj od ovih vladajucih ili u nekoj kombinatorici, to se sigurno vidjelo.
Al eto bicu "kulturan" pa samo reci da ovako nije losa...mislim tako to :D
lolita_xx

#10 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by lolita_xx »

pa sta je rekla aleksandru?
Jara

#11 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Jara »

lolita_xx wrote:sta je ono rekla aleksandru na kraju?
zapravo ga je pohvalila...
pitala je da li zna koliko je puta kao voditelj iznio svoj stav večeras ( nesto tako )...a on da je - nekoliko puta...a onda ona da nije ni jednom, što karakteristika dobrog novinara voditelja koji treba da istražuje...( ne citiram, ali to je poenta)...
Ne znam da Pink ikad reprozira "Forum"....ja gledah pred kraj, 10-tak minuta, a rado bih od pocetka...
Arijana je dobro rekla - nismo normalna zemlja...
Last edited by Jara on 13/02/2009 00:07, edited 2 times in total.
HuLYGaN

#12 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by HuLYGaN »

Compact wrote: ps kaže Helać, na pitanje zašto neargumentovano izvještava, kaže - mi smo nenormalna država :shock:
Sanja misli da zivi u Americi, gdje moze proci kulturan jezik. Ovo je ipak Bosna i stvari treba nazvati svojim imenom. Sad svi kulturni i moralni, a pola naroda ne zna pisati.

Nije bilo pitanje zasto izvjestava neargumentovano, nego zasto naziva politacare pigrdnim imenima. I ne mi nismo normalna drzava.
lolita_xx

#13 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by lolita_xx »

Jara wrote:
lolita_xx wrote:sta je ono rekla aleksandru na kraju?
zapravo ga je pohvalila...
pitala je da li zna koliko je puta kao voditelj iznio svoj stav ( nesto tako )...a on da je - nekoliko puta...a onda ona da nije ni jednom, što karakteristika dobrog novinara voditelja koji treba da istražuje...( ne citiram, ali to je poenta)...
Ne znam da Pink ikad reprozira "Forum"....ja gledah pred kraj, 10-tak minuta, a rado bih od pocetka...
Arijana je dobro rekla - nismo normalna zemlja...
pa tako sam i ja skontala, zato se pitam sto bi je mrzio.
Compact

#14 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Compact »

HuLYGaN wrote:
Compact wrote: ps kaže Helać, na pitanje zašto neargumentovano izvještava, kaže - mi smo nenormalna država :shock:
Sanja misli da zivi u Americi, gdje moze proci kulturan jezik. Ovo je ipak Bosna i stvari treba nazvati svojim imenom. Sad svi kulturni i moralni, a pola naroda ne zna pisati.
Nije bilo pitanje zasto izvjestava neargumentovano, nego zasto naziva politacare pigrdnim imenima. I ne mi nismo normalna drzava.
Notings! Pogledaj reprizu.
Jara

#15 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Jara »

Compact wrote: Pogledaj reprizu.
Kad? Zar ima?
lolita_xx

#16 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by lolita_xx »

sanja me veceras malo nervirala. neko rece da stvari treba nazvati njihovim imenima.
faye

#17 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by faye »

nesto ga je zbunila malo, ali definitivno pohvalila.
Jara

#18 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Jara »

lolita_xx wrote: pa tako sam i ja skontala, zato se pitam sto bi je mrzio.
nema sta da je mrzi, dala mu je super kompliment...
a to je izvela dobro, ono s pitanjem...nije ni on znao na šta cilja... :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#19 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by -LIBERO- »

Compact wrote:Sanja Vlaisavljević je paradigma snage argumenta! Arijana Helać je paradigma frustrirane novinarske stoke bez argumenta! Vildana Selimbegović je paradigma žene koja se ne brije ispod pazuha! Drago Kalabić je paradigma pristojnog političara! Aleksandar Hršum je paradigma retardiranog neženje! Naradrević mora valjati jer je iz SDA! Borka Rudić je paradigma žene bez boje ukusa i mirisa!
Odlična emisija!
ps kaže Helać, na pitanje zašto neargumentovano izvještava, kaže - mi smo nenormalna država :shock:
To koliko Arijana nema argumenata ce tebi i slicnima,koji su slijepi kraj ociju,dokazati general Sefer Halilovic,koji je u komisiji za dokazivanje gdje je nestao novac od donacija ,koje su trebale stici sa raznih adresa dok smo mi grcali u krvi,te pare su stizale,ali stizale an privatne racune.

Drago Kalabic,je paradigma poslusnika,i potrcka koji se meteorskom brzinom uspeo na nebo nase politicke scene,samo zato sto mu je glava u dupetu velikog vozda.

Nadarevic je seljacina ,poslusnik i kvazi ministar, koji se uznervozio,poceo meskoljiti,mucati cim mu je Arinjana pocela govoriti podatke o donacijama i slicne stvari.

Emisija je bila interesantna,ali nista posebno.
Sasa dobro vodio emisiju cijelim tokom,stvarno dobar posao je uradio :thumbup:
hadzofield

#20 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by hadzofield »

jel Ali Gasi kriminalac ili osumnjeceni?
Jara

#21 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Jara »

ma i meni paraju uši oni epiteti u 60 min, međutim, možda narod tako prije skonta :D o čemu se radi jer... nismo normalna država...i potpuno shvatam Arijanu...a Sanja je inače sasvim OK...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#22 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by -LIBERO- »

hadzofield wrote:jel Ali Gasi kriminalac ili osumnjeceni?
Sajin kucni prijetelj,i intimus...
HuLYGaN

#23 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by HuLYGaN »

Compact wrote:
HuLYGaN wrote:
Notings! Pogledaj reprizu.

Nema potebe, uopce, znam sta sam cuo. Arijana je hiljadu puta ponovila da ima za sve dokaze, i da posto sudovi ne rade onda mora nazivati takvim imenima, ne bi li se postigla kakva reakcija, jer mi nismo normalna drzava.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#24 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by mIRCerka »

emisija je bila interesantna, ali se nadam da ce prof. Sanja shvatiti da nikakve fajde nema od POSTOVANI GOSPODINE OPTUZENI ZA RATNI ZLOCIN NAD CIVILIMA...
Ako se jednom zaludjeniku u lik i djelo bilo kojeg zlocinca otvore oci nakon OKORJELI KRIMINALAC I PEDOFIL I ZLOCINAC, 60 minuta je ispunila misiju.

"Ako spasis jedan zivot, kao da si spasio cijeli svijet".

PS i mene iritra stalno ponavljanje HOSTAPLER ZLOCINAC KRIMINALAC, ali ponavljanje je majka mudrosti, mozda nam generalno jednom dodje iz guze u glavu.
Laku noc
Jara

#25 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Jara »

Mirci, to je to :thumbup:
Nego, zna li iko IMA LI REPRIZE?
Post Reply