Mi spadamo i Istok- a najvise stete ugledu su nanijele Ruskinje. KOJE SU TO
Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
-
moonca
#251 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
No , vjerujem da se Sanela nije ugodno osjecala u tom 'bogatom snobizmu' gdje je imala pristup. nije to to, nisu pare sve, i zbog toga ga je i napustila ili se dogovorili -kako god.

-
detroit-mercy
#252 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nista, osim sto je jebo pola planeteFudo387 wrote:Pa sta je uradio?moonca wrote:Tiger ni za sta![]()
![]()
- 512MB
#253 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
I? Nevidim gdje je tu kvaka. Nisz covjek nije uradio ilegalno..detroit-mercy wrote:Nista, osim sto je jebo pola planeteFudo387 wrote:Pa sta je uradio?moonca wrote:Tiger ni za sta![]()
![]()
.
-
detroit-mercy
#254 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nisi ni ti mene skonto, ona je osoba koju prate kamere sta god da radi, upravo zbog partijanja sa dokonim milijarderima._BataZiv_0809 wrote:Nisi procito dobro ili nisi skonto. Pisali smo o humanitarnom radu, ne o partijanju sa dokonim milijarderima.detroit-mercy wrote:Jah, eto svaki dijasporac partija sa DeNirom ili Bonom_BataZiv_0809 wrote:Ima ga itekako, samo nema kamera..
Hej Bono, haj naleti na sijelo, zena spremila kljukusu samo takua more bit i da se ocepi ona mucenica sto je cuvam za Idriza kad naleti
Mada ovo dokoni milijarderi je uvrijezeno misljenje kod nas, nista ne rade a milijarde lijezu
Za sve se mora dici guzica.
-
Fudo387
#255 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
A jbg sad, bubno sest treba i odmah pola planete.detroit-mercy wrote:Nista, osim sto je jebo pola planeteFudo387 wrote:Pa sta je uradio?moonca wrote:Tiger ni za sta![]()
![]()
.
Pa da je i pola planete, nije ih silovao.
-
moonca
#256 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Drago mi je da Obama nije 'zastranio' inace sudetroit-mercy wrote:Nista, osim sto je jebo pola planeteFudo387 wrote:Pa sta je uradio?moonca wrote:Tiger ni za sta![]()
![]()
.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#257 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Osim ako ih naslijedis. A iako nas mediji trpaju Gejtsom, Maskom i Dzobsom, vecina milijardi su naslijedjene paredetroit-mercy wrote: Za sve se mora dici guzica.
No nije tema. Kacis se za nebitan detalj.
-
detroit-mercy
#258 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
I? Nevidim gdje je tu kvaka. Nisz covjek nije uradio ilegalno..[/quote]512MB wrote:Nista, osim sto je jebo pola planetedetroit-mercy wrote:
Pa sta je uradio?.
Pa kad si u braku ispada da je ilegalno u ocima zakona, onda te to zadovoljstvo
-
moonca
#259 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Pa da je i pola planete, nije ih silovao.
-
detroit-mercy
#260 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nisu_BataZiv_0809 wrote:Osim ako ih naslijedis. A iako nas mediji trpaju Gejtsom, Maskom i Dzobsom, vecina milijardi su naslijedjene paredetroit-mercy wrote: Za sve se mora dici guzica.![]()
No nije tema. Kacis se za nebitan detalj.
https://www.cnbc.com/id/49167533
Iako se kacis za nebitan detalj
-
Fudo387
#261 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Sta slobodan brak?moonca wrote:Pa da je i pola planete, nije ih silovao.Vidi Fude- moderan - slobodan brak.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#262 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
De ukratko sta kazu ovdje?detroit-mercy wrote:Nisu_BataZiv_0809 wrote:Osim ako ih naslijedis. A iako nas mediji trpaju Gejtsom, Maskom i Dzobsom, vecina milijardi su naslijedjene paredetroit-mercy wrote: Za sve se mora dici guzica.![]()
No nije tema. Kacis se za nebitan detalj.![]()
-
detroit-mercy
#263 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Brak i sloboda ne idu nikako u istu recenicuFudo387 wrote:Sta slobodan brak?moonca wrote:Pa da je i pola planete, nije ih silovao.Vidi Fude- moderan - slobodan brak.
-
detroit-mercy
#264 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Samo 21% je naslijedio lovu da moze na listu. Naslijediti malu firmu vrijednu million i od toga napraviti biznis od milijardu je drugi par opanaka_BataZiv_0809 wrote:De ukratko sta kazu ovdje?detroit-mercy wrote:Nisu_BataZiv_0809 wrote:
Osim ako ih naslijedis. A iako nas mediji trpaju Gejtsom, Maskom i Dzobsom, vecina milijardi su naslijedjene pare![]()
No nije tema. Kacis se za nebitan detalj.![]()
-
moonca
#265 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ide,zavisi od dogovora.detroit-mercy wrote:Brak i sloboda ne idu nikako u istu recenicuFudo387 wrote:Sta slobodan brak?moonca wrote:
Vidi Fude- moderan - slobodan brak.
Ali ,eto po Fudi bitno je da nije proglaseno silovanje- a zakleta' nevjera/prevara' je ok.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#266 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Aha, aha...dobrodetroit-mercy wrote: Samo 21% je naslijedio lovu da moze na listu. Naslijediti malu firmu vrijednu million i od toga napraviti biznis od milijardu je drugi par opanaka.
Uglavnom, da se vratimo na temu. Kad imas milijarde, imas i nacina da doniras bez medijske pompe. Sa takvim resursima na raspolaganju sve je moguce...Ako ne zelis pompu. Ako zelis, e onda..
-
detroit-mercy
#267 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Pa ok je dok Fudo vara a da mu je hanuma u pitanju e onda bi bila druga pricamoonca wrote:Ide,zavisi od dogovora.detroit-mercy wrote:Brak i sloboda ne idu nikako u istu recenicuFudo387 wrote:
Sta slobodan brak?
Ali ,eto po Fudi bitno je da nije proglaseno silovanje- a zakleta' nevjera/prevara' je ok.
-
detroit-mercy
#268 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Slazem se ali se I ne slazem, postoji ljudi koji u tisini doniraju isto tako postoje i ljudi koji svojim primjerom zele da animiraju druge da doniraju. Svijet je prepun izvjestaja o poznatima koji doniraju lovu za specificne situacije i koji javno izlaze da bi inicirali i druge da to urde._BataZiv_0809 wrote:Aha, aha...dobrodetroit-mercy wrote: Samo 21% je naslijedio lovu da moze na listu. Naslijediti malu firmu vrijednu million i od toga napraviti biznis od milijardu je drugi par opanaka.
![]()
Uglavnom, da se vratimo na temu. Kad imas milijarde, imas i nacina da doniras bez medijske pompe. Sa takvim resursima na raspolaganju sve je moguce...Ako ne zelis pompu. Ako zelis, e onda..
U ovom slucaju mislim da se na Sanelu ide malo preostor.
Prvo sto je iz komsiluka
Drugo sto je zena
-
moonca
#269 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Juzno od mene ima mjestance,ljetovaliste --Boca Grande--- kazu sve 'stare pare' samo dernece , vozaju je golf cart-ovima od kuce do kuce, jedno obicno selo bez imalo luksuza
Boca Grande's serene beauty also makes it a destination for high-profile weddings and residences for the elite seeking privacy. Sara Blakely (Spanx founder and owner) and Jesse Itzler were married on Boca Grande in 2008, while the Bush family and Audrey Hepburn have called it home seasonally.
-
moonca
#270 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Sta -drugo- zene su ravnopravne,nema sazaljenja. Imala je sansu odluciti biti anonimna.detroit-mercy wrote:Slazem se ali se I ne slazem, postoji ljudi koji u tisini doniraju isto tako postoje i ljudi koji svojim primjerom zele da animiraju druge da doniraju. Svijet je prepun izvjestaja o poznatima koji doniraju lovu za specificne situacije i koji javno izlaze da bi inicirali i druge da to urde._BataZiv_0809 wrote:Aha, aha...dobrodetroit-mercy wrote: Samo 21% je naslijedio lovu da moze na listu. Naslijediti malu firmu vrijednu million i od toga napraviti biznis od milijardu je drugi par opanaka.
![]()
Prvo sto je iz komsiluka![]()
Drugo sto je zena.
Toliko lijepih bogatih Bosanki po Svijetu -zasto ne znamo svaku po imenu. Hoce privatnost za sebe i za svoju djecu.
Kao sto vidis ravnopravno je dobila pola imovine.
-
Fudo387
#271 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nije to bila prica, rekla si da je manijak.moonca wrote:
Ide,zavisi od dogovora.
I sta ako vara, eto budi ti k’o Tiger Woods, stekni slavu i bogatstvo, ja cu se sutra udati za tebe, i bas bi me bilo briga sta radis okolo.
-
moonca
#272 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Vidi ga sto 'cijepa dlake' sex manijak.Fudo387 wrote:Nije to bila prica, rekla si da je manijak.moonca wrote:
Ide,zavisi od dogovora.
I sta ako vara, eto budi ti k’o Tiger Woods, stekni slavu i bogatstvo, ja cu se sutra udati za tebe, i bas bi me bilo briga sta radis okolo.
ok, imala je sansu da kaze ne na vjencanju, ali ipak se vjerovatno nadala da ce to kontrolisati.
Lijepa mu je bila supruga. No, svejedno oci na drugoj
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#273 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Pa tako nekako sad smo na slicnom kolosjeku. Slazem se donekle naravno. Meni ide na kurac prica o uspjesnosti kad se zna odakle joj lova. Okej treba i sa tom lovom znati manevrisati, ko misli da je to lako, naivan je. Opet mnogi od nas su procentualno vise napravili od nje, a onda ti forumske pokondirene tikve pisu da si ljubomoran i iskompleksiran.... jesam, naravno da sam ljubomoran, volio bih i ja uzet pare razvodom.od kakve miljarderkedetroit-mercy wrote: Slazem se ali se I ne slazem, postoji ljudi koji u tisini doniraju isto tako postoje i ljudi koji svojim primjerom zele da animiraju druge da doniraju. Svijet je prepun izvjestaja o poznatima koji doniraju lovu za specificne situacije i koji javno izlaze da bi inicirali i druge da to urde.
Prvo sto je iz komsiluka![]()
Drugo sto je zena.
A i vjerujem da ona ima politickih ambicija, da nije sve slicajno...
Sad sto neki to spinuju pa je poistovjecuju sa Bosnom, Divjakom (hvala joj za oboje), drugi je par cipela. Nazalost nista neobicno...
-
The 51st State
#274 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
procentualno vise napravili? jes, svi istovarili portfolio na forum, renderanje level popsrskusa.
- Banksy
#275 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Niti ih je ona ''uzela razvodom'', niit je on bio milijarder._BataZiv_0809 wrote:
volio bih i ja uzet pare razvodom.od kakve miljarderke![]()
https://greatersurbiton.wordpress.com/2 ... an-racism/
edit:
glede teme,
nije mi ona lično toliko zanimljiva, koliko me nervira tiha, neizgovorena mizoginija omalovažavajućih postova, fakat gadno...