Gdje se to "probija", 'ocu i jaabondanzieri wrote:Nemojte biti tako okrutni,nemate pojma koliko se Sanela morala probijat' da bi dogurala do telekoma
sanela i minela u telekomu
- Dioda
#26 Re: sanela i minela u telekomu
- karanana
#27 Re: sanela i minela u telekomu
PP me, pa se zdogovorimo.Dioda wrote:Gdje se to "probija", 'ocu i jaabondanzieri wrote:Nemojte biti tako okrutni,nemate pojma koliko se Sanela morala probijat' da bi dogurala do telekoma
- Dioda
#28 Re: sanela i minela u telekomu
Oduvijek sam gajila iskrene simpatije prema tebikaranana wrote:PP me, pa se zdogovorimo.Dioda wrote:Gdje se to "probija", 'ocu i jaabondanzieri wrote:Nemojte biti tako okrutni,nemate pojma koliko se Sanela morala probijat' da bi dogurala do telekoma
- rado_vidjen
#29 Re: sanela i minela u telekomu
kad li sanela zavrsi fakultet, i kad li bi taj konkurs, ostace vjecita tajna.
nemoze ova drzava naprijed a-a
nemoze ova drzava naprijed a-a
-
callmethebreeeze
#30 Re: sanela i minela u telekomu
mozda ce joj posao biti da zove i salje smsove po citav dan.

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#31 Re: sanela i minela u telekomu
možda je sanela ona teta što govori "Birani korisnik je trenutno nedostupan, molimo pokušajte kasnije" a onda minela to isto na engleskomcallmethebreeeze wrote:mozda ce joj posao biti da zove i salje smsove po citav dan.![]()
![]()
- HAVANA
#32 Re: sanela i minela u telekomu
Chmoljo wrote:možda je sanela ona teta što govori "Birani korisnik je trenutno nedostupan, molimo pokušajte kasnije" a onda minela to isto na engleskomcallmethebreeeze wrote:mozda ce joj posao biti da zove i salje smsove po citav dan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji je onda Tajo?
-
callmethebreeeze
#33 Re: sanela i minela u telekomu
taji su dali da zove brojeve koji nepostoje da bi sanela i minela imale sta raditi.HAVANA wrote:Chmoljo wrote:možda je sanela ona teta što govori "Birani korisnik je trenutno nedostupan, molimo pokušajte kasnije" a onda minela to isto na engleskomcallmethebreeeze wrote:mozda ce joj posao biti da zove i salje smsove po citav dan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji je onda Tajo?
- amrica
#34 Re: sanela i minela u telekomu
callmethebreeeze wrote:taji su dali da zove brojeve koji nepostoje da bi sanela i minela imale sta raditi.HAVANA wrote:Chmoljo wrote: možda je sanela ona teta što govori "Birani korisnik je trenutno nedostupan, molimo pokušajte kasnije" a onda minela to isto na engleskom![]()
![]()
![]()
![]()
Koji je onda Tajo?
- HAVANA
#35 Re: sanela i minela u telekomu
taji su dali da zove brojeve koji nepostoje da bi sanela i minela imale sta raditi.HAVANA wrote:Chmoljo wrote:možda je sanela ona teta što govori "Birani korisnik je trenutno nedostupan, molimo pokušajte kasnije" a onda minela to isto na engleskomcallmethebreeeze wrote:mozda ce joj posao biti da zove i salje smsove po citav dan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji je onda Tajo?
Što ti je organizacija
- Chmoljo
#36 Re: sanela i minela u telekomu
organizacija i efikasnost, moliću lijepoHAVANA wrote:
Što ti je organizacija
-
ObiVan
#37 Re: sanela i minela u telekomu
Fakat ste smijesni, pa zena vam rekla iskreno da ne smije u javnosti da kaze tacno sta radi, a vas i dalje zanima sta radi. Pa sama je rekla da se o tome ne govori u javnosti. Dalje cemo sami da skontamo koja pozicija bi to mogla da bude. Vjerovatno ispod stola nekom od glaveshina, da bude sto bolje osmijeh on the place of the face, jer valja chumurati za tako bijedne plate u telekomu. Ali postoji bar teoretski mala mogucnost da se u Saneli krije nenormalan talenat za telekomunikacije, te je jedino Telekom svojim skautiranjem to prepoznao i tako u cilju podizanja firme na svjetski nivo doveo Sanelu i ovu drugu, kao da je ime bitno.
Medjutim ne bih sada da seremo previse, niti smo mi jedina zemlja u kojoj se ovo desava (otprilike u svakoj zemlji je tako), nadje se uvijek neki zaboravljeni asova ili promasenih slucajeva koji nekakvim kosmickim putevima dodju do nakih pozicija. U svim zemljama znaci licnosti koriste svoju "popularnost" ili stecena poznanstva da se ubace i na taj nacin osiguraju sebi prihode. Medjutim naravno da nama svima smeta posto sa tom kvazinstitucijom povezujemo totalnu korpuciju i malverzaciju, ali s obzirom na atraktivnost nije ni nelogicno. Zelim Saneli sretnu i uspjesnu karijeru u Telekomu, da dogura do pozicije direktora, ako joj slucajno ne bude islo, preporucujem da proba u Elektroprivredi , a ako zeli malo da promjeni, moze i mimo konkursa u Nogometni savez. Sta fali? Voli to buranija tako...
Medjutim ne bih sada da seremo previse, niti smo mi jedina zemlja u kojoj se ovo desava (otprilike u svakoj zemlji je tako), nadje se uvijek neki zaboravljeni asova ili promasenih slucajeva koji nekakvim kosmickim putevima dodju do nakih pozicija. U svim zemljama znaci licnosti koriste svoju "popularnost" ili stecena poznanstva da se ubace i na taj nacin osiguraju sebi prihode. Medjutim naravno da nama svima smeta posto sa tom kvazinstitucijom povezujemo totalnu korpuciju i malverzaciju, ali s obzirom na atraktivnost nije ni nelogicno. Zelim Saneli sretnu i uspjesnu karijeru u Telekomu, da dogura do pozicije direktora, ako joj slucajno ne bude islo, preporucujem da proba u Elektroprivredi , a ako zeli malo da promjeni, moze i mimo konkursa u Nogometni savez. Sta fali? Voli to buranija tako...
-
ss sarajlija
#38 Re: sanela i minela u telekomu
e za sanelu znam 100% da je vanredno zavrsila zubotehnicku skolu,a bas takvih treba u telekomu

- rado_vidjen
#39 Re: sanela i minela u telekomu
podrska za (m)oral?ObiVan wrote:Fakat ste smijesni, pa zena vam rekla iskreno da ne smije u javnosti da kaze tacno sta radi, a vas i dalje zanima sta radi. Pa sama je rekla da se o tome ne govori u javnosti. Dalje cemo sami da skontamo koja pozicija bi to mogla da bude. Vjerovatno ispod stola nekom od glaveshina, da bude sto bolje osmijeh on the place of the face,
mogli bi je odmah i u nadzorni odbor uvalit...kapacitet je to
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#40 Re: sanela i minela u telekomu
koji ste vi #$%&¤ ponekad...
kudite film a da ga i ne vidite...
pa sta ako je pocela raditi u Telecomu? ko od vas zna koju je skolu zavrsila i sta zna raditi? Vama je bitno da je ugradila silikone...
fuj
pa sta ako je pocela raditi u Telecomu? ko od vas zna koju je skolu zavrsila i sta zna raditi? Vama je bitno da je ugradila silikone...
fuj
- Chmoljo
#41 Re: sanela i minela u telekomu
daj ba mirci, jel ti to fakat misliš da je tu "sve po zakonu"...mIRCerka wrote:koji ste vi #$%&¤ ponekad...
fuj
- karanana
#42 Re: sanela i minela u telekomu
moje ozbiljno pitanje je gdje je bio konurs za tu poziciju i ostalih najmanje 4 pozicije koje smo naveli a koje su primljene u posljednjih par mjeseci?
mozda ne znam dovoljno, mozda po zakonu ni ne mora biti konkurs, niti zvanicni odabir kandidata. ako je tako povlacim pitanje.
mozda ne znam dovoljno, mozda po zakonu ni ne mora biti konkurs, niti zvanicni odabir kandidata. ako je tako povlacim pitanje.
- Alfons Kauders
#43 Re: sanela i minela u telekomu
pa dobro sad, materijal za zutu stampu, sta fali...mIRCerka wrote:koji ste vi #$%&¤ ponekad...
fuj
doduse, ako nastave o silikonima, prebaci temu na onaj podforum za seks i ine prostakluke, tobe jarabi...
- Alfons Kauders
#44 Re: sanela i minela u telekomu
koliko ja znam, dosta zavisi i od pozicije... ipak je telecom javno preduzece... jos uvijekkaranana wrote:moje ozbiljno pitanje je gdje je bio konurs za tu poziciju i ostalih najmanje 4 pozicije koje smo naveli a koje su primljene u posljednjih par mjeseci?
- rado_vidjen
#45 Re: sanela i minela u telekomu
trebao bi izaci neki konkurs bar reda radi (tj. za one sto vec rade)karanana wrote:moje ozbiljno pitanje je gdje je bio konurs za tu poziciju i ostalih najmanje 4 pozicije koje smo naveli a koje su primljene u posljednjih par mjeseci?
u FDS i telekomu navodno nikad nejma konkursa...stvari se samo zavrsavaju preko Princa i sl. ...znam ovo sve, jer mi je sestra skoro 3 god. na birou visila, i isla jadnica na stotinu konkursa
znam recimo ko trazi 10.000., ali ne smijem reci.
Last edited by rado_vidjen on 10/02/2009 23:58, edited 1 time in total.
-
cikavelja
#46 Re: sanela i minela u telekomu
Amidžince, hocemo i mi u taj film, pa makar ko statisti, nefali nam nista.mIRCerka wrote:koji ste vi #$%&¤ ponekad...
fuj
Dodouse, fale 6. silikoni.
Dabogda ih ja privatizir'o! Mislim ove sa 6.-om
I ovo je tema za sexualni pdf.
- amrica
#47 Re: sanela i minela u telekomu
Telecom nije javno preduzece od 92. ili 95. , to je privatno SDA-SBIH preduzece, nemojmo biti neozbiljni 
-
mIRCerka
#48 Re: sanela i minela u telekomu
Vidis, ja mislim da je Sanela odlucila da iskoristi srednjoskolsku diplomu i pocne osiguravat buducnost sebi i sinu (ako ste zeljni tabloida, citajte pa cete upratiti sve, od bolesti sina, do smrti oba roditelja u godinu dana razmaka). Za Minelu ne znam sta je zavrsila, ni na kojoj poziciji radi....Chmoljo wrote:daj ba mirci, jel ti to fakat misliš da je tu "sve po zakonu"...mIRCerka wrote:koji ste vi #$%&¤ ponekad...
fuj
I karanana jedini ozbiljno pristupa problemu, a to je GDJE JE BIO JBN KONKURS i gdje smo mi obicni smrtnici tu?
Sve ostalo sto pisete je cisto izivljavanje koje namjerno skrece temu sa onoga bitnoga, a to je dobijanje posla mimo konkursa...ali kao da je to bitno...hajmo opet o silikonima...
- Chmoljo
#49 Re: sanela i minela u telekomu
daaaaa znam ja da ima bolesno dijete. ako se ne varam u pitanju je cerebralna paralizamIRCerka wrote: Vidis, ja mislim da je Sanela odlucila da iskoristi srednjoskolsku diplomu i pocne osiguravat buducnost sebi i sinu (ako ste zeljni tabloida, citajte pa cete upratiti sve, od bolesti sina, do smrti oba roditelja u godinu dana razmaka). Za Minelu ne znam sta je zavrsila, ni na kojoj poziciji radi....
I karanana jedini ozbiljno pristupa problemu, a to je GDJE JE BIO JBN KONKURS i gdje smo mi obicni smrtnici tu?
Sve ostalo sto pisete je cisto izivljavanje koje namjerno skrece temu sa onoga bitnoga, a to je dobijanje posla mimo konkursa...ali kao da je to bitno...hajmo opet o silikonima...
tu bolest btw ima i moja prva rodica koja su sada odrasla djevojka i koja je cijeli život u stolici provela... nešto ne znam da je nekome njenoj porodici ponuđen posao u Bh Telecomu...
iako ne spomenuh njene sise (koje me interesuju ko lanjski snijeg) mislim da jedino dobro što može proizvesti ova tema jeste da se nasmijem našoj nesreći
misliš da je bitno to što se ona zaposlila bez konkursa?
-
mIRCerka
#50 Re: sanela i minela u telekomu
Chmoljo, uopste nije bitna dijagnoza koja je, srecom, proslost. Bitno je da ste temu (ne ti licno) okrenuli na sprdanje, dok stvarni problem/i prolaze haman neopazeno..
nit je bilo konkursa (provjericu ja sutra) niti obicni smrtnici mogu platit radno mjesto. Bila to Sanela, Minela, Tajo ili ja...
nit je bilo konkursa (provjericu ja sutra) niti obicni smrtnici mogu platit radno mjesto. Bila to Sanela, Minela, Tajo ili ja...