Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pljuc povrac pa dokle vise
pevaljka se zaposlila u telekomu a ne pisu da je i vrla hanka paldum utrpala šćer tamo........pa kebina kcerka dosla i dobila nogu ali vratio je babo da radi
Sanela Sijercic pjeva/urlice povodom otvaranja ĐŽamije a sada i u telekomu radi..........hanko kome ti otpjeva
aha, skontao sam mamu, nisam pratio desavanja oko nje pa ne znam te nadimke.
mene interesuje da li bh telecom kao vecinski drzavna firma mora postovati zakone koji vrijede vezane za zaposljavanje kadrova odnosno za objavljivanje konkursa? ne optuzujem nikoga unaprijed jer ne znam nikog od ovih nabrojanih ljudi, ali je jedno sigurno, ja konkurse za otvorene pozicije ne vidim, a evo ovdje smo nabrojali najmanje 5 ljudi koji su dobili posao u ovoj firmi samo u posljednjih par mjeseci.
ne znam kakvi su zakoni, ali kad je vec inspekcija tamo, a ako oni takodjer ne postuju zakone o zaposljavanju i konkursima, onda nek se i ovo malo pogleda.
neka sisa, dobre su sise. samo sisa sanelu spasava.
Najsmješnija stvar vezano za silikonsku kafansku pevaljku Sanelu je ta da je na upit novinara na kojoj pozici će raditi u BH telekomu rekla da u dogovoru sa pretpostavljenim nesmije to reči u javnosti. Finansijska policija je ušla u BH telekom i nadam se da će ih pola pošutati koji su primljeni isključivo rodbinskim i stranačkim vezama sa SDA i SBiH.