Sanela Dzenkins
- trcicu trceci
#1 Sanela Dzenkins
Ko je i sta je ova da ima ovaj povlasten polozaj na klix-u, ovakvo reklamiranje i ukidanje komntara?
Zbog cega godinama visi na mom (klix-u) omiljenom?
Zbog cega godinama visi na mom (klix-u) omiljenom?
-
felichi
#2 Re: Sanela Dzenkins
meni je sanela pozitivna licnost.
neka je, nek visi!
neka je, nek visi!
- trcicu trceci
#3 Re: Sanela Dzenkins
ti je znas? po cemu je pozitivna?felichi wrote:meni je sanela pozitivna licnost.
neka je, nek visi!
-
felichi
#5 Re: Sanela Dzenkins
promovira bosnu, podrzala je neke kulturne projekte i sportiste. jbg. ne bjezi od svog identiteta i predstavlja
ga u dobrom svjetlu. da je vise takvih kao sanela koji nas predstavljaju na ovakav nacin.
ga u dobrom svjetlu. da je vise takvih kao sanela koji nas predstavljaju na ovakav nacin.
- Ljakan
#6 Re: Sanela Dzenkins
Neka sanele sta bi da vam je umjesto nje dodik
- trcicu trceci
#7 Re: Sanela Dzenkins
Nemam ja nista protiv toga i protiv nje. Ali predstavlja? Sta to znaci. Znaci pojavila se samo iz sjene i eto ti nekih milion najednom clanaka. Isto imaginarna neka osoba. Niko je nikada nije vidio, eto to mi je zanimljivo
- O'zone
- Globalni moderator
#8 Re: Sanela Dzenkins
Ima više love nego što ćeš ti ikad zamislit u životu samim time može da visi đe hoće kad hoće kol'ko hoće.
A i lijepa je brate pa nek visi
- Ljakan
#9 Re: Sanela Dzenkins
Sta ces moramo malo promovisat prirodne blagodeti nase drage domovine.
- trcicu trceci
#10 Re: Sanela Dzenkins
inteligentan si pravoO'zone wrote:Ima više love nego što ćeš ti ikad zamislit u životu samim time može da visi đe hoće kad hoće kol'ko hoće.
- O'zone
- Globalni moderator
#11 Re: Sanela Dzenkins
Ima, ali ova je našatrcicu trceci wrote:inteligentan si pravoO'zone wrote:Ima više love nego što ćeš ti ikad zamislit u životu samim time može da visi đe hoće kad hoće kol'ko hoće.
A i lijepa je brate pa nek visiima love, ima ih hiljade takvih pa ne vise
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12 Re: Sanela Dzenkins
Možda trazi muza
-
drastic
#13 Re: Sanela Dzenkins
oderala bankara, svaka joj cast. pozitiva u mojim knjigama
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14 Re: Sanela Dzenkins
Glorifikacija zene ciji je zivotni uspjeh skupo unovcen razvod od nekog bogatuna je krajnje degutantna.
- York Light 100`s
#15 Re: Sanela Dzenkins
Sanela Jenkins: Vjerujem u objektivnost i profesionalizam Klix.ba
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sanela-j ... /141230103
Sada kada se očekivano digla najveća hajka oko Klix.ba mnogo relevantnih osoba je dalo svoje mišljenje i podršku.
Pored uposlenika ambasade SAD u BiH Nicholasa Hilla, neko kao Boro Kontić¸osnivača drugih portala iz regije kao osnivač index.hr-a, novinari poput Vlastimira Mijoviča ili političara poput Denisa Bećirevića podršku je dala i velika Sanela Jenkins.
Kako sam mogao razumjeti razlog zašto je ona uopšte relevantna u ovome svemu i zašto se ona nalazi u istoj grupi sa ovim zvučnim imenima je zato što je ona draga prijateljica ovog portala
Majku mu tačno se kraj ovakvih stvari iznerviram pa u sekundi poželim da su genocidaši sravnili klixov biro sa zemljom
i normalno, od svih članaka vezanog za ovaj incident jedino je taj članak nemoguće komentarisati. Očekujte uskoro članke gdje Deen, Severina i Amra Silajdžić govore o aferi dva papka
naravno bez mogućnosti komentarisanja

http://www.klix.ba/vijesti/bih/sanela-j ... /141230103
Sada kada se očekivano digla najveća hajka oko Klix.ba mnogo relevantnih osoba je dalo svoje mišljenje i podršku.
Pored uposlenika ambasade SAD u BiH Nicholasa Hilla, neko kao Boro Kontić¸osnivača drugih portala iz regije kao osnivač index.hr-a, novinari poput Vlastimira Mijoviča ili političara poput Denisa Bećirevića podršku je dala i velika Sanela Jenkins.
Kako sam mogao razumjeti razlog zašto je ona uopšte relevantna u ovome svemu i zašto se ona nalazi u istoj grupi sa ovim zvučnim imenima je zato što je ona draga prijateljica ovog portala
Majku mu tačno se kraj ovakvih stvari iznerviram pa u sekundi poželim da su genocidaši sravnili klixov biro sa zemljom
i normalno, od svih članaka vezanog za ovaj incident jedino je taj članak nemoguće komentarisati. Očekujte uskoro članke gdje Deen, Severina i Amra Silajdžić govore o aferi dva papka
naravno bez mogućnosti komentarisanja
-
Nomo
#16 Re: Sanela Dzenkins
Sarajka , Bosanka , covjek , zena , planina , beton . Pametna , lijepa , zgodna . Humana . Ima srce i dusu . Ima pare koje nesebicno dijeli sa sirotinjom . Pomaze . Daje . Urgrira i lobira . Voli bosnu i bosna voli nju . Komentari su zabranjeni da se genocidasi i bogami i balije ne bi mogli prazniti . eto tako . sve najoblje u zivotu nasoj Saneli . Sanela voli te Bosna .
-
razonoda
#17 Re: Sanela Dzenkins
-
kosava
#18 Re: Sanela Dzenkins
Nemoj te da bude te zavidin nego i vi nadjite kakvog dede da vas malo stema pa ga oderi te i kupite si reklamu na Klix
-
razonoda
#19 Re: Sanela Dzenkins
kosava wrote:Nemoj te da bude te zavidin nego i vi nadjite kakvog dede da vas malo stema pa ga oderi te i kupite si reklamu na Klix
-
kosava
#20 Re: Sanela Dzenkins
Pa za sebe jebo pare ako nezna raja u Sarajvu da si se snaso.
-
razonoda
#21 Re: Sanela Dzenkins
kosava wrote:Pa za sebe jebo pare ako nezna raja u Sarajvu da si se snaso.
- It_is_a_Leclerc
#22 Re: Sanela Dzenkins
Humanitarka, filantrop, patriota, koja je stotine hiljada, pa čak i milione funti uložila u projekte obnove i školovanja omladine. O tome da je predano i vrijedno radila i pomagala generalu Divjaku i Ganiću prilikom njihovih nezakonitih pritvaranja, dovoljno piše u Divjakovoj knjizi "Čekajući istinu i pravdu". O tome koliko je samo sredstava donirala za pomoć poplavljenima, za podršku kulturnim projektima poput Sarajevo film festivala, za čuvanje, pomaganje i dokumentovanje jedinstvene istine o stradanju Bošnjaka kroz vlastitu fondaciju koja je jedna od najzaslužnijih zašto se u Velikoj Britaniji Dan Srebrenice obilježava na najvišem nivou, uistinu je bespredmetno govoriti.
Nije ni čudo da joj beogradska agenda godinama nameće nekakve etikete prostitutke, šta ti ja znam. To je, naprosto, jedan oproban, rigidni pokušaj lične diskreditacije koji nema veze s mozgom.
Dobri Bošnjo, pak, spreman da popljuje sve, a naročito svoje, nenaviknut da drugi Bošnjak, a pogotovo Bošnjakinja može biti obrazovan, pametan, humanitaran i da može biti Bošnjak u dijaspori, a da se Bosne ne sjeti jedino kad stavlja "Hajmo Bosno" uoči neke utakmice, odmah traga za nekom urotom, pronevjerom živ goreći u želji da sazna gdje je kvaka.
Hej, čuj, iz Bosne, pa uspješna...
Nije ni čudo da joj beogradska agenda godinama nameće nekakve etikete prostitutke, šta ti ja znam. To je, naprosto, jedan oproban, rigidni pokušaj lične diskreditacije koji nema veze s mozgom.
Dobri Bošnjo, pak, spreman da popljuje sve, a naročito svoje, nenaviknut da drugi Bošnjak, a pogotovo Bošnjakinja može biti obrazovan, pametan, humanitaran i da može biti Bošnjak u dijaspori, a da se Bosne ne sjeti jedino kad stavlja "Hajmo Bosno" uoči neke utakmice, odmah traga za nekom urotom, pronevjerom živ goreći u želji da sazna gdje je kvaka.
Hej, čuj, iz Bosne, pa uspješna...
-
razonoda
#23 Re: Sanela Dzenkins
Vrhunac uspjeha druziti se sa CHRISOM kriminalcem, Gashi je za njega 'mala maca',al eto ...uskoro ce i u politiku, ako Silakdjic bude ziv do tada. 
-
kakavdanakneiskustvu
#24 Re: Sanela Dzenkins
_BataZiv_0809 wrote:Glorifikacija zene ciji je zivotni uspjeh skupo unovcen razvod od nekog bogatuna je krajnje degutantna.
- pirmin
#25 Re: Sanela Dzenkins
Kakvih pajsera ima ovaj forum to je za muzeja.
Sanela

Sanela