SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
-
damir02
#1 SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
kao sto tema kaze ovdje se mozete izjasniti o sandzaklijama u i oko Sarajeva 
- exliberal
#2 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
Pa ako zelis da se ljudi izjasnjavaju mogao si prvo ti reci sta mislis, a ne ovako.
Prije nego sto pocnes da postavljas teme pogledaj malo kako su druge postavljene. Ovo ti je ciste 1.
Preporuka ili popravi ili moderacija dolazi da kljuca
Prije nego sto pocnes da postavljas teme pogledaj malo kako su druge postavljene. Ovo ti je ciste 1.
Preporuka ili popravi ili moderacija dolazi da kljuca
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
Volim i Sandžaklijke, poštujem Sandžaklije!
Mrzim propagandu tipa gdje god vidiš neku podjelu, produbi je, napravi razdor.
Sandžačka narodna pjesma kaže, KAFU MI DRAGA ISPECI,....Kao što je poznato, kafa se peče samo u Bosni!
- black
#4 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
jos jedan koji bi ogradio sarajevo bodljikavom zicom, ocito sa predrasudama o ljudima
Last edited by black on 30/12/2009 21:53, edited 1 time in total.
- primus-sa
#5 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
Vrlo vrijedni ljudi,ambiciozni,nema kuknjave u stilu nema posla....a za postivanje je odnos izmedju njih(ovo njih vrlo ruzno zvuci i meni samom ali eto napisah) a da ne pricam o odnosu pomoci jedni drugima ,za razliku od sarajlija kod kojih pola familije ne prica sa drugom polovinom a da i sami ne znaju zbog cega a kamoli da pomognu jedan drugom oko radnje ili tako nesta....
- The Nightwatchman
#6 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
primus-sa wrote:Vrlo vrijedni ljudi,ambiciozni,nema kuknjave u stilu nema posla....a za postivanje je odnos izmedju njih(ovo njih vrlo ruzno zvuci i meni samom ali eto napisah) a da ne pricam o odnosu pomoci jedni drugima ,za razliku od sarajlija kod kojih pola familije ne prica sa drugom polovinom a da i sami ne znaju zbog cega a kamoli da pomognu jedan drugom oko radnje ili tako nesta....
sve stoji.
zaboravio si samo napomenuti da su vješti s oružjem.
-
karate kid
#7 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
RESPECTprimus-sa wrote:Vrlo vrijedni ljudi,ambiciozni,nema kuknjave u stilu nema posla....a za postivanje je odnos izmedju njih(ovo njih vrlo ruzno zvuci i meni samom ali eto napisah) a da ne pricam o odnosu pomoci jedni drugima ,za razliku od sarajlija kod kojih pola familije ne prica sa drugom polovinom a da i sami ne znaju zbog cega a kamoli da pomognu jedan drugom oko radnje ili tako nesta....
-
damir02
#8 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
ja neznam koje vjestiji kad je rijec o baratanju oruzjem , tu smo mi Bosanci dalekooooooooooooo naprijed
- KadSeMrtviProbudimo
#9 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
Je li ovdje miriše ili smrdi na fašizamdamir02 wrote:kao sto tema kaze ovdje se mozete izjasniti o sandzaklijama u i oko Sarajeva
- primus-sa
#10 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
E nek smo "mi" vješti u palamuđenju......
-
callmethebreeeze
#11 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
we've come to steal your jobs
p.s odlicna tema.
p.s odlicna tema.
-
damir02
#12 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
KAKAV SADA FASIZAM NIJE BILA NAMJERA O TOME DA SE VODI DEBATA SA TO POSTOJI PARLAMENT FEDERACIJE A NE OVAJ FORUM
- zambaklija
#13 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
meni je ova tema odvratna,kome smetaju i šta fali sandžaklijama,treba li još da otvorimo teme tipa krajšnici u i oko sarajva ili here ili istočnjaci i šta još ima.fuj čvoka za postavljača teme 
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#14 Re: SANDZAKLIJE U I OKO SARAJEVA
@damire, .... bate, ... banovan si, ...