San ili prikrivena želja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

paranormalan

#1 San ili prikrivena želja

Post by paranormalan »

Budim se jutros u zagrljaju voljene djevojke i tako polako se razbudjujemo, mora se ustati treba cura na posao. Hvali mi se kako je mirno spavala nije se budila kao predhodnih noci kad ja nisam bio pored nje. :-D

I tako napravim joj dorucak na brzinu dok se ona sprema da nebi gubila vrijeme, sjedne da jede i kaze kako je sanjala cudan san :? i ja sam reko al ajde ti reci prva svoj..

Pa eto sanjam ja sam na poslu radim, zovem klijente kad mi se šef javlja na skypu, pita kako ide dokle sam s poslom. Ja mu govorim sta treba jos da se uradi.. i onda meni on kaze kolegice dodji kod mene u kancelariju na k.... :nevjerujem:

I tu prestaje da govori sad jel tu bio kraj tog sna ili nastavak nije bio za pricu nisam siguran, ja se onako pocnem saliti da bi skrenuo s te teme.

Ona je otisla na posao a ja sam ostao u razmisljanju.. pregledao sam pola sanovnika na netu al tu vrstu sna nisam nasao :ginisovac: :lol:

Ono sto me "malo muci" jel ono kad kazu da su nasi snovi skrivene zelje ili stvari koje smo dozivili na neki nacin u zvotu pa nam se vrate u snu, i jedna i druga opcija stvaraju blago receno nelagodan osjecaj :facepalm:
CartmanSA

#2 Re: San ili prikrivena želja

Post by CartmanSA »

ili se samo sjeca sta je juce radila.... :evil:
fiko halimic

#3 Re: San ili prikrivena želja

Post by fiko halimic »

to ti je jaro prikrivena zelja da radi ono sto je juce radila.
paranormalan

#4 Re: San ili prikrivena želja

Post by paranormalan »

Niste od pomoci nikako :place: :facepalm:
JOINT_1921
Vozim: odlično

#5 Re: San ili prikrivena želja

Post by JOINT_1921 »

I ja sam siguran da je sanjala ono sto joj se vec desilo, proganja je to u snovima... OČERAJ to od sebe...
CartmanSA

#6 Re: San ili prikrivena želja

Post by CartmanSA »

salim se druze... :)

hajde reci da nisi ti sanjao nekad neki slican san... ti i kolegica, ti i drugarica, ti i svastika... mislim da je sve podsvijest ali opet ne mora da ima ikakve veze sa stvarnoscu...

stavi se u njenu poziciju i samo skontaj koliko je iskrena prema tebi da ti kaze sve to i zapitaj se da si ti sanjao nesto slicno da li bi to sacuvao za sebe ili bi njoj rekao :)
Last edited by CartmanSA on 25/10/2013 12:18, edited 1 time in total.
gilla

#7 Re: San ili prikrivena želja

Post by gilla »

fiko halimic wrote:to ti je jaro prikrivena zelja da radi ono sto je juce radila.
:lol: :lol: otprilike.
Još ti takve stvari govori, nešto je po strani. Sprema ili traži opravdanje, okoliša, klasično žensko foliranje. Možda od tebe traži indirektno da je karindjaš.
Spremi se ti na sve vjeruj :evil:

Sjedi i popričajte, ili je prihvati iznenada kad se tivra sa posla, pa na kuhinjski stol.
sema911s

#8 Re: San ili prikrivena želja

Post by sema911s »

nista nebrini snovi su neko stanje uma kada mu svasta se desava povezuje sve i svasta,. a to sto je sanjala da ti ja pocem pricat moje snove il da slusa kada se ja raspricam dok spavam,.,

umor je cudo,., jos ako je posao malo zahtjevan a jedva podnosi il ako ima jos neki problem
shmizlica

#9 Re: San ili prikrivena želja

Post by shmizlica »

ako si paranormalan ne znači da si nenormalan....šta se sve u snovima iskombinuje i nema veze sa životom....pusti budaleštinu na stranu i ne komplikuj si život bezzze :saveta:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#10 Re: San ili prikrivena želja

Post by ladyblue18 »

Jos jedna tema o snovima :shock:
drunken tiger

#11 Re: San ili prikrivena želja

Post by drunken tiger »

Ti prvo moraš riješiti stvari sam sa sobom. Sasvim je normalno da osoba, muška ili ženska, s vremena na vrijeme pomisli na drugu osobu i kako bi bilo s tom osobom.Što ne znači da to radi ili treba uraditi. I ti si x puta razmišljao o tome, ako nisi hoćeš jer to je nagon i jednostavno je tako. Što prije to shvatiš ljepše ćeš živjeti.
paranormalan

#12 Re: San ili prikrivena želja

Post by paranormalan »

Dobro je znaci lazna uzbuna, sve dok spava pored mene moze da sanja sta god hoce :D
dalalala

#13 Re: San ili prikrivena želja

Post by dalalala »

Ja sanjam bivšeg, ona neka sanja momka koji joj se sviđa, cura od ovog lika sanja kako se taslači sa direktorom. Ahhhh ti snovi :D
debelimedo

#14 Re: San ili prikrivena želja

Post by debelimedo »

Mene bi mucilo sto mi je to ispricala, odmah bi ja sanjao kakve orgije pa joj pricao o tome.
dalalala

#15 Re: San ili prikrivena želja

Post by dalalala »

Ja bih se zabrinula da sam na mjestu paranormalnog :lol:
paranormalan

#16 Re: San ili prikrivena želja

Post by paranormalan »

debelimedo wrote:Mene bi mucilo sto mi je to ispricala, odmah bi ja sanjao kakve orgije pa joj pricao o tome.
:thumbup: :kiss:

U planu je veceras ako bude sna posle ovih komentara :pusi: moram malo prelistati slike joj s drugaricama da imam materijala :oops:
WildRedRose

#17 Re: San ili prikrivena želja

Post by WildRedRose »

ja bih otisla do hodze ..
Anakin Skaywalker

#18 Re: San ili prikrivena želja

Post by Anakin Skaywalker »

@paranormalan , najbolje ti je djevojčicu za rukicu pa pravac onom čuvenom muderisu u Zenicu, onaj šejh-efendija što "ućeruje dobro a išćeruje zlo". Spavaćete oboje "ko jaganjci" ;-)
Mutivoda

#19 Re: San ili prikrivena želja

Post by Mutivoda »

fiko halimic wrote:to ti je jaro prikrivena zelja da radi ono sto je juce radila.

:lol: :D
shmizlica wrote:ako si paranormalan ne znači da si nenormalan....šta se sve u snovima iskombinuje i nema veze sa životom....pusti budaleštinu na stranu i ne komplikuj si život bezzze :saveta:
:thumbup:
Helena Trojanska

#20 Re: San ili prikrivena želja

Post by Helena Trojanska »

Možda ti indirektno pokušava reći neke stvari :)
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#21 Re: San ili prikrivena želja

Post by Decerto »

Jutros sam ustao zaprepasten,evo cijeli dan mi u glavi :-) sanjao da pricam sa drugom,i taman kad sam htio ustat,pitam ja njega u snu koliko je sati,kaze on deset i dvije minute...probudim se ja nakon toga,kad na satu 10:02 :-) :-) stara nije bila u kuci tako da nema sanse da mi je ona rekla,a ja to ufatio kroz san :lol:
kapučino

#22 Re: San ili prikrivena želja

Post by kapučino »

shmizlica wrote:ako si paranormalan ne znači da si nenormalan....šta se sve u snovima iskombinuje i nema veze sa životom....pusti budaleštinu na stranu i ne komplikuj si život bezzze :saveta:
:thumbup:
Ramzess Veliki

#23 Re: San ili prikrivena želja

Post by Ramzess Veliki »

Prije nekoliko mjeseci sam sanjao sa imam seks sa jednom od najzgodnijih djevojaka u banci, i bilo je predobro ...
Prije par dana sam sanjao smak svijeta.
Sad mi nema druge nego da je izbjegavam jer ako se kresnemo svi ćemo najebati ... :sad:
paranormalan

#24 Re: San ili prikrivena želja

Post by paranormalan »

Ramzess Veliki wrote:Prije nekoliko mjeseci sam sanjao sa imam seks sa jednom od najzgodnijih djevojaka u banci, i bilo je predobro ...
Sad mi nema druge nego da je izbjegavam jer ako se kresnemo svi ćemo najebati ... :sad:
:D :D :D :thumbup:

U ime svih nas molim te kontrolisi nagone :hajmooo:
Ramzess Veliki

#25 Re: San ili prikrivena želja

Post by Ramzess Veliki »

paranormalan wrote:
Ramzess Veliki wrote:Prije nekoliko mjeseci sam sanjao sa imam seks sa jednom od najzgodnijih djevojaka u banci, i bilo je predobro ...
:D :D :D :thumbup:

U ime svih nas molim te kontrolisi nagone :hajmooo:
Ma da je vidiš ti bi nas sve prvi otpisao ... :D
Moraće mi Vanila pronaći adekvatnu zamjenu u općem interesu. :lol:
Post Reply