Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trenutno imam Samsung (starija tipa, sad ce mu dvije godine, bez kamere) i htjela bih opet da uzmem Samsung. Treba mi pomoc - htjela bih tri-band a ne ove dual-band jer hocu da ga koristim i u USA. Prijedlozi? Moze a i ne mora da ima kameru I da nije previse tezak.
Momak je uzeo juce SGH-Z107V misleci da je tri-band (naravno, uputstvo koje sam nasla na internetu [pametnjakovic prodavac u radnji gdje je kupio mobilni tvrdi da je tri-band a sva uputstva su na njemackom!!!] jasno kaze da je dual-band), i sad hoce da downloaduje neku zvonjavu - kako se to skida sa interneta ili ima neki drugi nacin? Ja naravno nisam od neke pomoci jer mi je sasvim ok da koristim dostupne opcije zvonjave koje su fabricki postavljene na telefonu...
Help
Zahvaljujem unaprijed
Da li neko zna ovlastenog prodavaca Samsung mobilnih? Trazim jedan od ova cetiri modela, naravno sa garancijom :
SGH-E380
SGH-E770
SGH-X500
SGH-X700
Prvo su me uputili na Europatrade BH d.o.o. kao ovlastenog zastupnika Samsunga za BIH ali je ispalo da je to samo za bijelu tehniku a ne za mobilne, dalje rekose Neo iliti Data project koji naravno nemaju ama bas nijedan mobilni (ne stigoh ni pitati za modele koje ja gledam ) a kad su spomenuli Mobil Mediju nakostrijesila sam se k'o macka (znam par ljudi koji su imali probleme sa njima).
melb26sa wrote:Da li neko zna ovlastenog prodavaca Samsung mobilnih? Trazim jedan od ova cetiri modela, naravno sa garancijom :
SGH-E380
SGH-E770
SGH-X500
SGH-X700
Prvo su me uputili na Europatrade BH d.o.o. kao ovlastenog zastupnika Samsunga za BIH ali je ispalo da je to samo za bijelu tehniku a ne za mobilne, dalje rekose Neo iliti Data project koji naravno nemaju ama bas nijedan mobilni (ne stigoh ni pitati za modele koje ja gledam ) a kad su spomenuli Mobil Mediju nakostrijesila sam se k'o macka (znam par ljudi koji su imali probleme sa njima).
Anyhow ljudi pomagajte
ovlastenih ne bih rekla da ima u BiH...jesi li probala na tom oficijelnom samsung sajtu naci BiH bilo gdje?
Kad kupis u radnji, oni ti daju garanciju na godinu dana.
Samsungovih telefona imas kod baros optike na carsiji, pored cizmare
barem je bilo...
melb26sa wrote:Da li neko zna ovlastenog prodavaca Samsung mobilnih? Trazim jedan od ova cetiri modela, naravno sa garancijom :
SGH-E380
SGH-E770
SGH-X500
SGH-X700
Anyhow ljudi pomagajte
ovlastenih ne bih rekla da ima u BiH...jesi li probala na tom oficijelnom samsung sajtu naci BiH bilo gdje?
barem je bilo...
SGH-E380
SGH-E770
SGH-X500
SGH-X700
Anyhow ljudi pomagajte
barem je bilo...
M hvala puno, moracu se provrtiti po carsiji
Na samsungmobile nema ni Hrvatske a ni BiH...
imas i na ulazu u bezistan, na desnom cosku, radnju sa mobitelima...
s tim da bih ti ja rado preproucila SonyEricsson K800i ili W810i
1. nisu na preklop
2. imaju strawa kamere
3. softver im je super lagan
4. ako sam ja nakon 5 godina nokije bezbolno preshla na SE, ondaK ga svako moze savladati