Samsung S4
Moderator: Benq
-
hrnJ
#1 Samsung S4
Problem sa Samsung S4 pri paljenju mobitela , samo zavibrira i zastane na ono Samsung galaxy S4 i restartuje se . Da li je neko imao takvih problema?
-
duffy_duck
#2 Re: Samsung S4
Vrati ga na fabricka podesavanja. Mislim da ce to rjesit problem upalis mob i drzis tipke iskljucenja gumbe za pojacavanja i gumb u sredini. I mislim da ce poslije toga biti ok. Ako ne bude onda je do matične ploče.hrnJ wrote:Problem sa Samsung S4 pri paljenju mobitela , samo zavibrira i zastane na ono Samsung galaxy S4 i restartuje se . Da li je neko imao takvih problema?
-
hrnJ
#3 Re: Samsung S4
Nece nikako da mi pokrene taj postupak za reset , drzim te tipke medjutim opet se samo restartujeduffy_duck wrote:Vrati ga na fabricka podesavanja. Mislim da ce to rjesit problem upalis mob i drzis tipke iskljucenja gumbe za pojacavanja i gumb u sredini. I mislim da ce poslije toga biti ok. Ako ne bude onda je do matične ploče.hrnJ wrote:Problem sa Samsung S4 pri paljenju mobitela , samo zavibrira i zastane na ono Samsung galaxy S4 i restartuje se . Da li je neko imao takvih problema?
-
nedims
#5 Re: Samsung S4
Slucajno na zeninom telefonu (samsung s4) kliknem na arapski jezik i sada imam problem i sa zenom i sa telefonom. U pokusaju da vratim na engleski jezik dodatno sam jos nesto ukljucio/iskljucio i nikako da ga vratim na engleski.
Treba mi pomoc oko tog prebacivanja...uputstvo ili link sa koga mogu to skontati. Kopo sam na internetu ali nista nisam korisno pronasao ...ili savjet gdje da odem i da mi to neko uradi.
I da usput priupitam... da li se na ovom telefonu moze instalirati neki od nasih jezika, hrvatski,bosanski ili srpski...
Treba mi pomoc oko tog prebacivanja...uputstvo ili link sa koga mogu to skontati. Kopo sam na internetu ali nista nisam korisno pronasao ...ili savjet gdje da odem i da mi to neko uradi.
I da usput priupitam... da li se na ovom telefonu moze instalirati neki od nasih jezika, hrvatski,bosanski ili srpski...
- SanskiBiser
#6 Re: Samsung S4
nedims wrote:Slucajno na zeninom telefonu (samsung s4) kliknem na arapski jezik i sada imam problem i sa zenom i sa telefonom. U pokusaju da vratim na engleski jezik dodatno sam jos nesto ukljucio/iskljucio i nikako da ga vratim na engleski.
Odes kod hodze i neka ti prebaci na bosanski bacis mu marku na kafu...
-
nedims
#7 Re: Samsung S4
SanskiBiser wrote:nedims wrote:Slucajno na zeninom telefonu (samsung s4) kliknem na arapski jezik i sada imam problem i sa zenom i sa telefonom. U pokusaju da vratim na engleski jezik dodatno sam jos nesto ukljucio/iskljucio i nikako da ga vratim na engleski.
I o tome sam razmisljao...hvala
- SanskiBiser
#8 Re: Samsung S4
BTW svi S4 I9505 modeli mislim da imaju pod default na svim verzijama ROM mogucnost odabira jezika s ovih prostora.nedims wrote:SanskiBiser wrote:nedims wrote:Slucajno na zeninom telefonu (samsung s4) kliknem na arapski jezik i sada imam problem i sa zenom i sa telefonom. U pokusaju da vratim na engleski jezik dodatno sam jos nesto ukljucio/iskljucio i nikako da ga vratim na engleski.
I o tome sam razmisljao...hvala