Samsung Galaxy S7/S7 Edge

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Mega Man X

#1 Samsung Galaxy S7/S7 Edge

Post by Mega Man X »

Lijep pozdrav svima.

Trenutni telefon koji koristim je iPhone 6. Koristim ga gotovo godinu i po. Ove godine sam odlučio uzeti ili Galaxy S7 ili HTC 10 jer želim da malo promijenim.

Zanima me mišljenje ostalih korisnika S7 ili S7 Edge. Kakav se vama čini telefon? Da li se zna nekada desiti da uspori telefon jer odavno čitam da nakon 2-3 mjeseca korištenja Galaxy uređaja da počnu da usporavaju itd.

Hvala unaprijed na svakom odgovoru.
arnes_king

#2 Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge

Post by arnes_king »

Pozdrav drug,

Ja ga koristim od prve sedmice kada je stigao u prodaju i nemam mu zamjerke. Prvi telefon koji nisam cak ni rootovao, baterija dugo traje, vodootporan, brz, dizajn vrh, ne grije se ... Kamera mu je ono sto me najvise zadivljuje, pogotovo nocne slike.. Imam prijatelja koji je cijeli zivot koristio IPhone, od prvih modela i nije nikada htio probati drugi telefon, imao je IPhone 6 te mu se pokvario pa je nabavio Galaxy s6 Edge i kaze kako je prezadovoljan i sretan sto je presao. A s7 edge jos bolji. Najbolje ti je ako imas priliku negdje da vidis telefon, odnosno uzmes u ruke i isprobas malo sam. Iphone si dobri ali previse si ogranicen, tek nakon par dana koristenja nekog drugog tel (pogotov galaxy s7/edge) ces se osjecati kao preporodjen zbog slobode i mogucnosti.
Mega Man X

#3 Re: Samsung Galaxy S7/S7 Edge

Post by Mega Man X »

arnes_king wrote:Pozdrav drug,

Ja ga koristim od prve sedmice kada je stigao u prodaju i nemam mu zamjerke. Prvi telefon koji nisam cak ni rootovao, baterija dugo traje, vodootporan, brz, dizajn vrh, ne grije se ... Kamera mu je ono sto me najvise zadivljuje, pogotovo nocne slike.. Imam prijatelja koji je cijeli zivot koristio IPhone, od prvih modela i nije nikada htio probati drugi telefon, imao je IPhone 6 te mu se pokvario pa je nabavio Galaxy s6 Edge i kaze kako je prezadovoljan i sretan sto je presao. A s7 edge jos bolji. Najbolje ti je ako imas priliku negdje da vidis telefon, odnosno uzmes u ruke i isprobas malo sam. Iphone si dobri ali previse si ogranicen, tek nakon par dana koristenja nekog drugog tel (pogotov galaxy s7/edge) ces se osjecati kao preporodjen zbog slobode i mogucnosti.
Hvala na odgovoru. iPhone sam jailbreakovo da bi instalirao tweakove sa Cydia-e da ubacujem razne stvari koje iOS po defaultu nema a može da radi.
Post Reply