Moderator: Benq

slažem se da su htc one i xperia z u istom rangu, ali ako prodajni rezultati budu kao i do sada, onda je jasno ko je kralj (sviđalo se to nekome ili ne). samsung je nedavno objavio da planira prodati 100 miliona S4! htc i sony mogu samo sanjati takve brojke.neki wrote:daleko je on od kralja, ima trenutno bar 2-3 androida u rangu ili cak i bolji od ovoga...htc one, sony experia z, lg optimus g pro...
Po meni kopija s3, isto kao i iphone 5 poslije 4
Ovakva plastika nazad je bila aktuelna prije 3-4 godine
slažem se za display, neuporedivo bolji od S3. pogledaj samo "pakovanje" pixelanew_york wrote:Prelijep je displey mu je sam fenomenalan.
Tek samo softverske mogucnosti koje ima dok drugi kao HTC i LG nemaju ni u snu.
Kazu mozes ljude izbrisati sa slika,prejako.

nisi nikome interesantan sa svojim pokušajima da spamuješ baš svaku temu o androidima i samsungu. tema nije ni nokia ni lumia.Qler wrote:A nije bilo prejako kada je Lumia 920 to predstavila, kada, prije mozda pola godine?
Haj drago mi je da nisam jedini kojem se ne svidja plastikaHTC One i Xperia Z su i meni bolji izbor. Ove funkcije koliko god bile dobre, svi ce rootati telefon i snimiti neki custom firmware da mogu otvoriti imenik normalno
jbg..sto se tice tehnoligije tu je negdje kao i konkurencija, nije ponudio mnogo novoga. Displej je vjerovatno najbolji trenutno na trzistu.Maystor wrote:slažem se da su htc one i xperia z u istom rangu, ali ako prodajni rezultati budu kao i do sada, onda je jasno ko je kralj (sviđalo se to nekome ili ne). samsung je nedavno objavio da planira prodati 100 miliona S4! htc i sony mogu samo sanjati takve brojke.neki wrote:daleko je on od kralja, ima trenutno bar 2-3 androida u rangu ili cak i bolji od ovoga...htc one, sony experia z, lg optimus g pro...
Po meni kopija s3, isto kao i iphone 5 poslije 4
Ovakva plastika nazad je bila aktuelna prije 3-4 godine
Što se tiče dizajna, sasvim sigurno je da će (kao i do sada) biti predmet kritika. Neki će ga opet zvati "plastikaner"
Ostali su pri plastici.Mr.Sojic wrote:Joj vidi mu plastike![]()
Kao da su ga pravili od starih casa od jogurta![]()
![]()
![]()
Opet plastikaner

Suzili su obim telefona nije vise onako velik ali su povecali displayŽenski Dr.Med wrote:Ono sto sam vidio jutros na vijestima ,podsjeća me jako Na iPhone 5
Ali opet plastika mi se ne svidja ,veći disjplaj ,ali na drugoj strani je velik kao da imaš ciglu u ruci ...

Ha ha ha.neki wrote:Nisam uopste ljubitelj apple-a i iphonea ali ova uporedba je sramota za samsung: