EDIT Ne trebaju ni ti "Battery Saver-i", sve je to sviranje k**cu
Samsung galaxy S3
Moderator: Benq
- nermin.padez
#426 Re: Samsung galaxy S3
Antivirus ti ne treba, nema virusa za Android (Linux), sve je samo marketing

-
new_york
#427 Re: Samsung galaxy S3
Vec prodato preko 20 million primjeraka.....svaka cast samsung
- fatality
#428 Re: Samsung galaxy S3
mislim da ce apple to u prvoj sedmici nadmasiti, zivi bili pa vidjelinew_york wrote:Vec prodato preko 20 million primjeraka.....svaka cast samsung
poslano sa mog ultra, giga jakog s3
ne obazirat se na signaturu, samo se hvalim
- pinokio04
#429 Re: Samsung galaxy S3
slazem sefatality wrote:mislim da ce apple to u prvoj sedmici nadmasiti, zivi bili pa vidjelinew_york wrote:Vec prodato preko 20 million primjeraka.....svaka cast samsung
poslano sa mog ultra, giga jakog s3
ne obazirat se na signaturu, samo se hvalim
- bboobbyy
#430 Re: Samsung galaxy S3
moze li mi neko na pp poslat neku dobru stranicu sa full aplikacijama i igricama za s3, unaprijed Hvala 
btw kako da premjestim igrice i aplikacije na sd karticu?
i zasto ne mogu skinuti flash player sa google play pise mi ova stavka nije dostupna u vasem regionu???
i zasto ne mogu skinuti flash player sa google play pise mi ova stavka nije dostupna u vasem regionu???
Last edited by bboobbyy on 07/09/2012 18:32, edited 1 time in total.
- bboobbyy
#431 Re: Samsung galaxy S3
i zasto nemogu skinuti flash player preko google play pise mi ova stavka nije dostupna u vasem regionu???bboobbyy wrote:moze li mi neko na pp poslat neku dobru stranicu sa full aplikacijama i igricama za s3, unaprijed Hvala
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- Quaresma
#432 Re: Samsung galaxy S3
zato sto je adobe smakeo flash s marketa, tj android vise ne podrzava flash
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- zemomak
#433 Re: Samsung galaxy S3
zanima me da li su galaxy III telefoni što se dilaju preko pika sa cijenom od 900 - 1100 KM fabrički otključani telefoni??? danas sam bio potrazi za tim telefonom, te tako u jednoj prodavnici u zenici, pitam ja prodavača je telefon fabrički otključan kaže on da jeste...i ubaci karticu, sve top, radi, ima mreža ovo ono...međutim u jednom trenutku reče da mu se ne smiju raditi softverska ažuriranja ako se izbaci ta poruka...šta ja znam, meni to bi odmah sumnjivo, čuj da mu ne radim softverski update, imao sam i ranije android pa sam radio update...pa taj tel onda nije simfree...kao eto tako je sa svim ovim galaxy III mobitelima na našem tržištu...sad ko je u pravu, ja ili on, ja ipak očekujem da za 950 KM dobijem fabrički otključan telefon kome se bez problema mogu raditi ažuriranja softvera?!!
- Edinho2011
#434 Re: Samsung galaxy S3
Telefoni su vjerovatno skidani sa mreza, pa ako uradis update onda ce se najvjerovatnije zakljucati. Tako sam cini mi se negdje procitao.zemomak wrote:zanima me da li su galaxy III telefoni što se dilaju preko pika sa cijenom od 900 - 1100 KM fabrički otključani telefoni??? danas sam bio potrazi za tim telefonom, te tako u jednoj prodavnici u zenici, pitam ja prodavača je telefon fabrički otključan kaže on da jeste...i ubaci karticu, sve top, radi, ima mreža ovo ono...međutim u jednom trenutku reče da mu se ne smiju raditi softverska ažuriranja ako se izbaci ta poruka...šta ja znam, meni to bi odmah sumnjivo, čuj da mu ne radim softverski update, imao sam i ranije android pa sam radio update...pa taj tel onda nije simfree...kao eto tako je sa svim ovim galaxy III mobitelima na našem tržištu...sad ko je u pravu, ja ili on, ja ipak očekujem da za 950 KM dobijem fabrički otključan telefon kome se bez problema mogu raditi ažuriranja softvera?!!
-
EUROBIH
#435 Re: Samsung galaxy S3
OVE SEDMICE IMALI SMO 5 KOMADA S3 NA TESTIRANJU KOJI SU KUPCI VRATILI PRODAVCIMAEdinho2011 wrote:Telefoni su vjerovatno skidani sa mreza, pa ako uradis update onda ce se najvjerovatnije zakljucati. Tako sam cini mi se negdje procitao.zemomak wrote:zanima me da li su galaxy III telefoni što se dilaju preko pika sa cijenom od 900 - 1100 KM fabrički otključani telefoni??? danas sam bio potrazi za tim telefonom, te tako u jednoj prodavnici u zenici, pitam ja prodavača je telefon fabrički otključan kaže on da jeste...i ubaci karticu, sve top, radi, ima mreža ovo ono...međutim u jednom trenutku reče da mu se ne smiju raditi softverska ažuriranja ako se izbaci ta poruka...šta ja znam, meni to bi odmah sumnjivo, čuj da mu ne radim softverski update, imao sam i ranije android pa sam radio update...pa taj tel onda nije simfree...kao eto tako je sa svim ovim galaxy III mobitelima na našem tržištu...sad ko je u pravu, ja ili on, ja ipak očekujem da za 950 KM dobijem fabrički otključan telefon kome se bez problema mogu raditi ažuriranja softvera?!!
nakom nadogradnje-telefon ponov traži network-pin mreže
uzeli smo ih na više dana i rezultati su u najkraćem:
-nakon update preko odina-telefon se ne zaključava!!
-ako se update vrši preko kiesa-telefon se zaključava
pazite-NE SVI!!!!
problem što se telefon ponovo zaključava nalazi se u tester-bugovitoj verziji boxa koji koriste skoro svi unlockeri
(kada su je radili unlock aplikaciju, u to vrijeme nije bilo nikakvih update da bi se i tome doskočilo)
..međutim postoji uspješno otključavanje -koje smo uspješno testirali
znači ima rješenje!!!
slično kao i sa nekad legendarnim sony ericssonima k800.........
- vukojebina
#437 Re: Samsung galaxy S3
hahaha, mogo je fun boy makar sklonit se ispred ipad-a i iwhatever...nego chukie, cudno mi da trazis hejterske video snimke u jeku prezentacije ajfouna...sto aludira samo na jedno, a to je da si blago receno totalno razocaran novim daljinskim upravljacem 5...
-
Chuckie
#438 Re: Samsung galaxy S3
Ne trazim, samo vidjeh na fejsu to neko lajko pa reko da podijelim, interesantan review. 
- Antaes
#439 Re: Samsung galaxy S3
Dobar pravo ovaj novi sifon 5 neaaa staChuckie wrote:Ne trazim, samo vidjeh na fejsu to neko lajko pa reko da podijelim, interesantan review.
- Edinho2011
#441 Re: Samsung galaxy S3
vukojebina wrote:hahaha, mogo je fun boy makar sklonit se ispred ipad-a i iwhatever...nego chukie, cudno mi da trazis hejterske video snimke u jeku prezentacije ajfouna...sto aludira samo na jedno, a to je da si blago receno totalno razocaran novim daljinskim upravljacem 5...
- Revolucionar ★
#442 Re: Samsung galaxy S3
Kod Chuckiea ti je to obrnuta psihologija, pokazi necije mane da sakrijes svoje. Haha, uostalom sta vrijedi kad se cijeli svijet sprda sa novim iPhoneom . Dovoljno ti je otici na 9gag, tumblr, facebook, gdje god - sprdnja. A i kad skontas, novi iPhone donosi revolucionarno povecanje ekrana, sasvim novi konektor koji ces normala platit, ali jebiga to ti je jabukovaca i revolucija.
btw. jel ko pustio pis na izjavu onog appleovog genija kad je rekao da su appleove slusalice dizajnirane da sprovedu muziku u korisnikovo uho
.. pa nece u dupe valja

btw. jel ko pustio pis na izjavu onog appleovog genija kad je rekao da su appleove slusalice dizajnirane da sprovedu muziku u korisnikovo uho
-
Chuckie
#443 Re: Samsung galaxy S3
Kako god, prodavat će se ko halva.
Ne možete vi bez ajfona ni na SGS3 temi. 
Da, svugdje šprdnja, a $$$ kapaju li kapaju. Šta bi dao Samsung da se sa njima šprda da ubiru lovu kao Apple.Revolucionar ★ wrote:uostalom sta vrijedi kad se cijeli svijet sprda sa novim iPhoneom . Dovoljno ti je otici na 9gag, tumblr, facebook, gdje god - sprdnja.:
Last edited by Chuckie on 14/09/2012 21:36, edited 1 time in total.
- Edinho2011
#444 Re: Samsung galaxy S3
Pa sta znas, mozda se iphonove slusalice u dupe ukljucujuRevolucionar ★ wrote:Kod Chuckiea ti je to obrnuta psihologija, pokazi necije mane da sakrijes svoje. Haha, uostalom sta vrijedi kad se cijeli svijet sprda sa novim iPhoneom . Dovoljno ti je otici na 9gag, tumblr, facebook, gdje god - sprdnja. A i kad skontas, novi iPhone donosi revolucionarno povecanje ekrana, sasvim novi konektor koji ces normala platit, ali jebiga to ti je jabukovaca i revolucija.
btw. jel ko pustio pis na izjavu onog appleovog genija kad je rekao da su appleove slusalice dizajnirane da sprovedu muziku u korisnikovo uho![]()
.. pa nece u dupe valja
![]()
iChuckie potvrdi ili demantiraj
- Qler
#445 Re: Samsung galaxy S3
Prodat ce se, i to u kolicinama u kojima ga apple napravi. To je cinjenica. Da su predstavili 3'' iPhone5 i rekli ljudima to je to, prodao bi se. Jedino sto ce smanjiti prodaju iPhone-a je da i sljedeci bude ovako "neinovativan"... I to ce malo smanjiti prodaju, ali ce se i dalje prodavati..
-
recto-verso
#446 Re: Samsung galaxy S3
Kupio sam s3 prije mjesec dana i ovo je prava zmija od mobitela, sve je tip-top
-
recto-verso
#447 Re: Samsung galaxy S3
Nije istina, nocu je kamera super, ja sam testirao vise puta.Better Man wrote:Po danu kamera je i dobra, ali nocu kamera je nula bodova, kao i na svim ostalim kako Samsung mobitelima, tako i mobitelima drugih proizvodjaca!Qler wrote:CPU odlican, display super, i dalje skirpava plastika, kamera ocajna.. generalno, nista posebno.. HTC One X meni se cini, bolji...
-
Chuckie
#448 Re: Samsung galaxy S3
Kamera na svakom telefonu koji nema Xenon blic noću je karina, pa i na S3. LED je rasvjeta, ne blic za slikanje.recto-verso wrote:Nije istina, nocu je kamera super, ja sam testirao vise puta.Better Man wrote:Po danu kamera je i dobra, ali nocu kamera je nula bodova, kao i na svim ostalim kako Samsung mobitelima, tako i mobitelima drugih proizvodjaca!Qler wrote:CPU odlican, display super, i dalje skirpava plastika, kamera ocajna.. generalno, nista posebno.. HTC One X meni se cini, bolji...
- Edinho2011
#449 Re: Samsung galaxy S3
Ovaj tvoj post bi imao smisla da si vlasnik kompanije apple a ovakoChuckie wrote:Kako god, prodavat će se ko halva.Ne možete vi bez ajfona ni na SGS3 temi.
Da, svugdje šprdnja, a $$$ kapaju li kapaju. Šta bi dao Samsung da se sa njima šprda da ubiru lovu kao Apple.Revolucionar ★ wrote:uostalom sta vrijedi kad se cijeli svijet sprda sa novim iPhoneom . Dovoljno ti je otici na 9gag, tumblr, facebook, gdje god - sprdnja.:
- Qler
#450 Re: Samsung galaxy S3
Zato 808 ima Xenon za slikanja i LED za snimanja 
To je jos samo imao SE k850, ali mu je blic bio katastrofa, kao da neko prekreci onog ko je fokusiran...
To je jos samo imao SE k850, ali mu je blic bio katastrofa, kao da neko prekreci onog ko je fokusiran...