Samsung galaxy S3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Chuckie

#176 Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

stroga normala wrote:Jucer se malo igrao sa HTC Sensation XE, koliko je samo kvalitetniji od svakog Samsunga pa to je nevjerovatno, znam samo da nikad vise necu kupiti Samsungov mobitel da ne znam koliko dere konkurenciju na benchmarku i da ne znam kakav processor ima, jbt HTC-a kad drzim u ruci imam osjecaj da drzim bas neku mocnu stvar, a Samsung u ruci mi djeluje kao da mi je sestric od 3 godine dao svoju igracku.
Slazem se 100%. Nakon 2 Samsung androida kvalitet iPhonea u ruci je ko Spaceshuttle, vjerujem i HTCa.
Edinho2011

#177 Re: Samsung galaxy S3

Post by Edinho2011 »

Chuckie wrote:
stroga normala wrote:Jucer se malo igrao sa HTC Sensation XE, koliko je samo kvalitetniji od svakog Samsunga pa to je nevjerovatno, znam samo da nikad vise necu kupiti Samsungov mobitel da ne znam koliko dere konkurenciju na benchmarku i da ne znam kakav processor ima, jbt HTC-a kad drzim u ruci imam osjecaj da drzim bas neku mocnu stvar, a Samsung u ruci mi djeluje kao da mi je sestric od 3 godine dao svoju igracku.
Slazem se 100%. Nakon 2 Samsung androida kvalitet iPhonea u ruci je ko Spaceshuttle, vjerujem i HTCa.

:lol: :lol: :lol:
Vertig0

#178 Re: Samsung galaxy S3

Post by Vertig0 »

Kad se nema sta konstruktivno napisati opali se po :lol: :lol: :lol:
Vrlo jaki argumenti ;-)
Chuckie

#179 Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

Da lik kad u nedostatku argumenata opali po :lol: :lol: :lol: , vec xy puta. Inteligentno nema sta.

Image
Edinho2011

#180 Re: Samsung galaxy S3

Post by Edinho2011 »

Vertig0 wrote:Kad se nema sta konstruktivno napisati opali se po :lol: :lol: :lol:
Vrlo jaki argumenti ;-)
Nemam ja sta pisati. Zna se koji telefon je proglasen za najbolji u 2011. godini (toliko od mene) !
A za tricu nemam sta puno pisati nisam je jos ni vidio uzivo !

Vi i dalje citajte iNovine ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Static-X

#181 Re: Samsung galaxy S3

Post by Static-X »

:lol: Otkad izgled bi najbitnije mjerilo
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#182 Re: Samsung galaxy S3

Post by bordo gandalf »

Nekad vam je benchmark bio glavni argument protiv samsunga a danas je to "osjecaj NEkvaliteta dok ga druzite u ruci".
Chuckie

#183 Re: Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

Koji kvalitet na 1:00. :lol: HTC bar liči na telefon dok je SGS3 sa ovim glossy plastičnim caseom ko škripava igračka. Ali droptest je bitan. :mrgreen:
Last edited by Chuckie on 17/05/2012 17:58, edited 1 time in total.
zambaklija

#184 Re: Samsung galaxy S3

Post by zambaklija »

rashtiman wrote:Nekad vam je benchmark bio glavni argument protiv samsunga a danas je to "osjecaj NEkvaliteta dok ga druzite u ruci".
mogu samo da potvrdim

Image :(
bordo gandalf

#185 Re: Samsung galaxy S3

Post by bordo gandalf »

Chuckie wrote:

Koji kvalitet na 1:00. :lol: HTC bar liči na telefon dok je SGS3 sa ovim glossy plastičnim caseom ko škripava igračka. Ali droptest je bitan. :mrgreen:
Kvalitet iphonea smo vidjeli na drop testu prema tome mojne vise o kvalitetu :wink:
Edit:
Pa sta je bitno ako nije drop test?? Bitnije je da imas onaj osjecaj kvaliteta ili da imas kvalitetan telefon...ja ne kazem da HTC nije kvalitetan ali sad vam je glavni argumenat platika kod samsunga i chucky ne znam odakle ti tolika mrznja prema samsungu pljujes ih na svakom koraku
Edinho2011

#186 Re: Samsung galaxy S3

Post by Edinho2011 »

Sve sto vise citam ovaj forum sve mi se vise cini da je chuckie ustvari iBOT, i da samo trazi ovakve teme i pljuje po samsungu. Samo ga ignorisite ili nek moderatori pocnu raditi posao, pa nek bota iskljuce sa teme !
Chuckie

#187 Re: Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

Edinho2011 wrote:Sve sto vise citam ovaj forum sve mi se vise cini da je chuckie ustvari iBOT, i da samo trazi ovakve teme i pljuje po samsungu. Samo ga ignorisite ili nek moderatori pocnu raditi posao, pa nek bota iskljuce sa teme !
Ja ne znam ko je bot ovdje pa valja smajlije u nedostatku argumentacije, ali bitno je da se upiše post u zbroj ispod avatara. Čime kršim pravila foruma pa da me modovi isključuju, ha ?
rashtiman wrote:ne znam odakle ti tolika mrznja prema samsungu pljujes ih na svakom koraku
Iz vlastitog iskustva sa dvije high end samsung plastične igračke svojevremeno.

agent_zero wrote:
Slova zdravog razuma.

:thumbup:
Srećom vidim ima još ljudi s mozgom.
Last edited by Chuckie on 17/05/2012 18:44, edited 3 times in total.
Quaresma

#188 Re: Samsung galaxy S3

Post by Quaresma »

rashtiman wrote:Nekad vam je benchmark bio glavni argument protiv samsunga a danas je to "osjecaj NEkvaliteta dok ga druzite u ruci".
benchmark općenito ti nisu nesto mjerodavni
bordo gandalf

#189 Re: Samsung galaxy S3

Post by bordo gandalf »

Quaresma wrote:
Ali su bili mjerodavni dok su to bili argumenti protiv sgs-a
Edinho2011

#190 Re: Samsung galaxy S3

Post by Edinho2011 »

Chuckie wrote:
Edinho2011 wrote:Sve sto vise citam ovaj forum sve mi se vise cini da je chuckie ustvari iBOT, i da samo trazi ovakve teme i pljuje po samsungu. Samo ga ignorisite ili nek moderatori pocnu raditi posao, pa nek bota iskljuce sa teme !
Ja ne znam ko je bot ovdje pa valja smajlije u nedostatku argumentacije, ali bitno je da se upiše post u zbroj ispod avatara. Čime kršim pravila foruma pa da me modovi isključuju, ha ?
iChuckie, iArgumentacija :lol: :lol: :lol:
Last edited by Edinho2011 on 17/05/2012 19:30, edited 1 time in total.
Edinho2011

#191 Re: Samsung galaxy S3

Post by Edinho2011 »

Quaresma wrote:
Ma ja ba nista nije mjerodavno. Po tebi je mjerodavno samo što iNovine napisu :lol:
Better Man

#192 Re: Samsung galaxy S3

Post by Better Man »

Ne koristim ni jedan model Galaxia, vec Koristim model F480 i s tim modelom mi je bilo jasno da je Samsung kvalitetom bio iznad vecine ostalih, prije svega Nokie. Jos 2006. godine sam smatrao i tvrdio da je Samsung daleko ispred nokie po pitanju mobilnih telefona i buducnost je potvrdilda sam bio u pravu. Samsung spada u sami vrh mobilne telefonije i jedino ko im moze parirati je Apple. Ako jednog dana budem mijenjao mobitel, vjerovatno ce biti Iphone iz jednostavnog razloga sto imam Mac-ov laptop, tj. MacBook Pro i radi kompatibilnosti sa istim. Smjesne su mi price o kvaliteti izrade Samsunga, kad se zna da je ona vrhunska, kao sto je i izrada Iphone-a odlicna.
Qler

#193 Re: Samsung galaxy S3

Post by Qler »

Ma daj molim te, pa taj F480 ima ocajan display, katastrofa je spor, i software je los. Da si rekao bilo koji drugi model, ali taj je boze sacuvaj...
Quaresma

#194 Re: Samsung galaxy S3

Post by Quaresma »

Edinho2011 wrote:
Quaresma wrote:
Ma ja ba nista nije mjerodavno. Po tebi je mjerodavno samo što iNovine napisu :lol:
A ja lika, samo ti iNovine u glavi, pogledaj htc onex i s3 pa mi reci osjeti li se razlika

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Edinho2011

#195 Re: Samsung galaxy S3

Post by Edinho2011 »

Pa eto pogledaj video iznad, vidis da je s3 bolji !
Static-X

#196 Re: Samsung galaxy S3

Post by Static-X »

Pa samo trziste govori kakav je kvalitet samsunga ne samo za telefone nego i ostalu elektroniku. TV kao primjer..

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
rider15

#197 Re: Samsung galaxy S3

Post by rider15 »

A ja nemogu vjerovati šta čitam Chuckie nasmijao si me sa svojim postovima :lol: :D imao sam Motorolu,Sony Ericsson,Samusng ,Nokiu ,iPhone itd mobitela i po meni Samsung je kvalitetom iznad sviju,nije ni iPhone loš ali kasne u dosta stvari za Samsungom npr softver iOS nije fluidan kao Android kad držim iPhone sa iOS-om i sad Galaxy S sa Androidom to su dva različita pojma :-D
Quaresma

#198 Re: Samsung galaxy S3

Post by Quaresma »

stari ne blamiraj se, cuj iOS nije fluidan kao android :lol: to znaci da nikad nisi u ruci drzao iPhone, a samsung nema gotovo nikakve veze sa softverom, to sve google obavlja, lol

sto se tice hardwera, nokia je daleko ispred sviju :thumbup:
Chuckie

#199 Samsung galaxy S3

Post by Chuckie »

rider15 wrote:A ja nemogu vjerovati šta čitam Chuckie nasmijao si me sa svojim postovima :lol: :D imao sam Motorolu,Sony Ericsson,Samusng ,Nokiu ,iPhone itd mobitela i po meni Samsung je kvalitetom iznad sviju,nije ni iPhone loš ali kasne u dosta stvari za Samsungom npr softver iOS nije fluidan kao Android kad držim iPhone sa iOS-om i sad Galaxy S sa Androidom to su dva različita pojma :-D
Buahahahaha pa bolan ti si iPhone vidio samo na filmu, iOS nije fluidan hahaha bjez u rupu, ja vise nebi promolio nos kad bih izvalio ovakvu glupost od sramote. Da si ikad drzao iPhone u ruci vidio bi da je iOS aksioma fluidnosti mobilnih operativnih sistema, prema tome i ne znas kakvu neistinu si izvalio. Jedan 3Gs star 3 godine i na papiru sa duplo slabijim CPUom od SGSa, dere taj SGS u fluidnosti, na stranu cetvorka i 4S Samsung kvalitetom iznad sviju ha ha ha. Zao mi te.
Last edited by Chuckie on 17/05/2012 23:29, edited 1 time in total.
vukojebina

#200 Re: Samsung galaxy S3

Post by vukojebina »

Uskoro izlazi nova kolekcija proizvoda kao najveci konkurenti iPhone-u...detalji uskoro, za sad samo jedna slika :)

Image
Post Reply