Pozdrav,
Imam problem sa galaxy s3. Stvar je u tome da mobitel nakon nekog vremena pocne gubiti osvjetljenje sve do trenutka kad je sve skroz slabo vidljivo. Na suncu se ne vidi nista cak i kad je osvjetljenje na max. Moguce je vidjeti malo u zatvorenom prostoru. Slike, kamera, video i te stvari je nemoguce gledati jer je skroz nevidljivo. I ovo traje sve dok ga ne ugasim par sati. Nakon toga vrati se sve na normalu ali samo na kratko i onda opet pada vidljivost. Nosio sam na razne servise al ljudi ovo nikad nisu vidjeli. Ako neko ima iskustva sa ovim ili zna sta bi mogao biti problem neka kaze. Hvala.
Samsung galaxy s3 problem
Moderator: Benq
-
EUROBIH
#2 Re: Samsung galaxy s3 problem
LCD 90%
resetuj iz reboota -full faktory reset (napravi backup podataka)
provjeri stanje lcd kad je na punjaču upaljen ili kad je ugašen-(zeleni indikator baterije)
pravi serviser bi provjerio na najjednostavniji način-dijagnozu:
da stavi tvoju matičnu na drugi lcd i touch-i 9300 i tako suzio izvore problema
resetuj iz reboota -full faktory reset (napravi backup podataka)
provjeri stanje lcd kad je na punjaču upaljen ili kad je ugašen-(zeleni indikator baterije)
pravi serviser bi provjerio na najjednostavniji način-dijagnozu:
da stavi tvoju matičnu na drugi lcd i touch-i 9300 i tako suzio izvore problema
-
actikul
#3 Re: Samsung galaxy s3 problem
Radio sam factory reset. Nista se ne mijenja kad je na punjacu. Isto sve opet. Nosio sam na neke servise vec. Jedan mi lik rekao da su problem neke zavojnice na konektoru. Medjutim kao taj dio tesko naci. Dok su mi neki drugi rekli da je potrebno mijenjati display koji kosta 200 maraka i nikako mi se ne isplati. Al mene buni sto se nekad sve vrati na normalu. Jer kad bi bio problem display uvijek bi bilo slabo osvjetljenje mislim. Jel moguce da negdje gubi spoj ili se grije ili nesto?
-
marcelo123
#4 Re: Samsung galaxy s3 problem
Kupio neki dan silikonsku masku za mobitel, i kad me neko zove stvara se neka mikrofonija, onaj ko me nazove čuje svoj glas. Je li se jos nekome to desavalo, i je li imaju neke kvalitetne maske?