Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako se deaktivira MMS?
Zna li iko na ovom svijetu Ja aktivirala prije nekog vremena (ne znam sta mi bi?) i sad mi tel. lood. Sam trazi mrezu, pa ondaK mi ne dozvoljava da se registrujem na tu istu mrezu A o trajanju baterije da ne pricam
Bas to slove E bi trebalo da te raduje, jer je u pitanju EDGE transfer podataka vecom brzinom. Ono, skidas za iste pare ali znatno brze
Profil mozes ukinuti u browseru pa settings, mislim da ce dvoljno biti samo da prebacis na neki drugi provider. A ako ti bas salta mrezu onda idi na manuelne postavke mreze
I? Je li nestalo ono G? Evo upravo se igram sa jednim samsungom. U podmeniju browser imas opciju settings, pa izaberes providera, pa onda na opcije i deaktiviras ga. Mora moci
Nije - to je E koje se povremeno pretvori u G. I jos je tu.
Mislis na settings, network services pa network selection? Jel' na to mislis?
I skinem se sa BH mreze i ondaK?
Ma E je kad telefon moze koristiti Edge, a G je kad mozes koristit GPRS za data transfer. Edge ti da je 100-200 kbits kapacitieta, dok GPRS oko 40, gdje teoretski maks 170 kbit. Imam isti telefon vec godinu dana, i to slovo je tu bez obzira, bilo od prvog dana i nema nikakve veze s trajanjem baterije.
Ma bojim se da nisi u pravu...ako ti se pojavilo od prvog dana kad si ukljucio tel. kako znas onda koliko trosi baterije kad nije ukljuceno
Ja sam aktivirala mms i to prokleto slovo se pojavilo i trosi vise baterije jer non stop nesto zvrlja i radi. Osim toga...scaning network se javlja dnevno barem jednom i nesto mota, mota i onda mi ne dozvoljava da se registrujem. Pa onda rucno potrazim mrezu pa se registrujem.
@Antagonist...hvala ali nemam bas osjecaj da bi ja tu imala neke srece. Sve bi otkazalo garant - kad je aktiviranje mms-a dovelo do tebe na forumu
Što se tiće stalnog traženja mreže odeš na phone settings pa onda network services pa onda network selection i onda odabereš manual. Kada to uradiš on će odskenirati mrežu i odaberi svoju mrežu kojoj pripadaš ( ja nisam na pretplatu i kod mene je ova mreža BH GSM-MS1) i nakon toga više neče sam tražiti mrežu.
U vezi MMS kako si se prijavila tako se i odjaviš
Prijava:
Slanjem besplatne SMS poruke na broj 061 11 00 sa ključnom riječi PRIJAVA MMS u tekstu poruke, te dostavljanjem traženih podataka.
Odjava:
Slanjem besplatne SMS poruke na broj 061 11 00 sa ključnom riječi ODJAVA MMS u tekstu poruke.
Što se tiće baterije samsungu D600 je boljka baterija koja traje maksimalno 2 ili 2/5 dana, možete malo produžiti trajanje baterije tako što u band selection izaberete GSM 900/1800 a ne tri band
A ja imam osjecaj da ne bi nista otkazalo ... nije taj kod ni blizu tako opasan kako ti mislis ... hm.... a to sto te je aktiviranje mms-a dovelo do mene na forumu... jel stvarno mislis da je to nesto lose