Ali program i politika Naše stranke su eto kompatibilni sa politikama drugih stranaka u Kantonu Sarajevo... Što nije slučaj sa SDA... Jasno ko dan - to je čitava bit demokratije... Ko skupi većinu, taj vlada... Daljim pomjeranjem udesno, SDA je galvanizirala nacionalistički spektar glasača, ali je i radikalno smanjila svoj koalicioni potencijal u Sarajevu... Ako im se tako isplati, bujrum nek nastave... Samo, koliko ja poznajem Sarajevo, a kontam da poznajem svoj grad, nekako mi se čini da ovakve kao Samra nikada neće imati podršku većine Sarajlija, nego baš naprotiv...Kejn wrote:Al nije glasala ni za njih, vec za odredjene strankecyprus wrote:OK, znači tri četvrtina glasača izašlih na izbore u Kantonu Sarajevo ne glasa za tebe... Ti ih sve proglasiš kaurima, izdajnicima i jugobalijama, i onda se čudiš kako niko neće s tobom u koalicijuKejn wrote:A zasto? Da bi vidjeli da da tih 57,21% cini koalicija od xy stranaka gdje ni jedna stranka pojedinacno nije osvojila ni blizu glasova koliko SDA. Cista matematicka koalicija. Al nadam se da necete dugo potrajat![]()
Ima smisla...
Onda za NS nije glasalo ni 5% biraca.
Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
- cyprus
#551 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
- General War
#552 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
...I ja, Dje su ti Bosnajci?Kejn wrote: Samo cu se slatko nasmijati
- tvojkomsija
#553 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ja koliko poznajem mentalitet tih ljudi, SDA-ovci glasaju uvijek i samo za SDA, nema slucaja da "saraju", kao npr. SDP i NS, mnogo ljudi dijeli glasove itd.
Na ovim izborima su dobili cetvrtinu glasova, jebenih 25% i onda dodju botovi i pricaju o volji naroda?
Kako vas nije stid bolan, da glasaci ni jedne, apsolutno ni jedne partije nisu htjeli s vama? Lakse je njih sve prozvat izdajnicima nego preispitat sam sebe?
Ljudi apsolutno razlicitih ideologija se udruzuju samo radi vaseg lopovluka, zar vam nije vise jasno do cega ste partiju doveli?
A to sto kazes da vecina glasaca nije protiv SDA, mogu se samo nasmijati. 99% glasaca NS, NiP, SDP je protiv koalicije s vama, i to strogo protiv.
Uostalom, dzaba pricat, sacekajmo iduce izbore pa ce se sve kazati.. Ja sam ubijedjen da ce NS i NiP moci samostalno formirati vecinu, pogotovo nakon ovog kraha SBB i DF i pojacane podrske ljudi.
Na ovim izborima su dobili cetvrtinu glasova, jebenih 25% i onda dodju botovi i pricaju o volji naroda?
Kako vas nije stid bolan, da glasaci ni jedne, apsolutno ni jedne partije nisu htjeli s vama? Lakse je njih sve prozvat izdajnicima nego preispitat sam sebe?
Ljudi apsolutno razlicitih ideologija se udruzuju samo radi vaseg lopovluka, zar vam nije vise jasno do cega ste partiju doveli?
A to sto kazes da vecina glasaca nije protiv SDA, mogu se samo nasmijati. 99% glasaca NS, NiP, SDP je protiv koalicije s vama, i to strogo protiv.
Uostalom, dzaba pricat, sacekajmo iduce izbore pa ce se sve kazati.. Ja sam ubijedjen da ce NS i NiP moci samostalno formirati vecinu, pogotovo nakon ovog kraha SBB i DF i pojacane podrske ljudi.
- Kejn
#554 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ne vjerujem da je NS program kompatibilan sa jednim socijalnim programom npr. jednog propalog neo-komunistickog SDP-a koji bastini tradiciju Staljinovih cistki, neisplativih privrednih "giganata" koji zive od subvencija gdje narod radi za bonove i gdje se kupuje socijalni mir. NS je liberalna stranka koja bi po uzoru na Irsku privatizirala čak i vodovod. Takodjer ne sjecam se da je u zizi SDP-a ikada bilo pitanje LGBT populacije. Dakle obicna matematicka koalicija. Na kraju krajeva vidimo to i po DF-u koji ulazi u vlast sa istom tom strasnom SDA.cyprus wrote:
Ali program i politika Naše stranke su eto kompatibilni sa politikama drugih stranaka u Kantonu Sarajevo... Što nije slučaj sa SDA... Jasno ko dan - to je čitava bit demokratije... Ko skupi većinu, taj vlada... Skretanjem udesno SDA je galvanizirala nacionalistički spektar glasača, ali je i radikalno smanjila svoj koalicioni potencijal u Sarajevu... Ako im se tako isplati, bujrum nek nastave... Samo, koliko ja poznajem Sarajevo, a kontam da poznajem svoj grad, nekako mi se čini da ovakve kao Samra nikada neće imati podršku većine Sarajlija, nego baš naprotiv...
Last edited by Kejn on 26/05/2019 14:39, edited 1 time in total.
- Kejn
#555 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Bosnajci nisu nigdjeGeneral War wrote:...I ja, Dje su ti Bosnajci?Kejn wrote: Samo cu se slatko nasmijati
- Edin H.
#556 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ja ne polemisem nego ti pomazem da otvoris horizoneKejn wrote:
Februar 1995 ti kraj rataSa kim je ovdje polemisem jebo me svak
[img]S[/img] kraja znaci krajem rata, a ne na kraju, ako ne kontas razliku, zao mi je, nisam ucitelj, ne mogu pomoci.
A rat je inace zavrsio koje godine?
Ili ti racunas vrijeme po hidzaretskom kalendaru?
Usput, hvala na relevantnom odgovoru.
- Edin H.
#557 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ako Kiki tvrdi da sa NS donosi evropske vrijednosti onda bi stvar bila da se sistem zaposljavanja sistemski uskladi sa evropskim vrijednostima.Ricken wrote:Postavljeni su na isti način, na koji se u KS postavljaju kadrovi zadnjih 20 godina. Stranački podobni.Edin H. wrote:Sta li bi Cosovic-Hajderivcka rekla da neki od ovih migranata za koju godinu dobije radnu dozvolu i dobije neki od ovih poslova? I jos da nije odgovarajuce vjere?
Naime vi ispisaste masu stranicu, a niko da se osvrne na sustinu.
Apsolutno je nebitno koje su nacionalnosti, koliko imaju godina, da li su homoseksualci, invalidi ili ne, kojoj stranci pripadaju, nego se postavlja pitanje da li su ovi ljudi postavljeni na funkciju ili su na osnovu svog znanja i radnog iskustva bili najuspjesniji kandidati kojima je ponudjen posao nakon provedene procedure. Ako je odgovor negativan ovaj sistem naimenovanja stranke na vlasti moraju pod hitno promijeniti, ako zaista zele da pokrenu stvari naprijed u skladu sa evopskim standardima. Drzavni sluzbenici rade odredjeni posao zbog svojih kvaliteta, a ne zbog nacionalne ili stranacke pripadnosti. Ustvari kada intervjuises nekoga sa kim si prethodno radio moras mu napomenuti da ce biti ocijenjen na osnovu odgovora i da ne mozes uzeti u obzir sto si sa tom osobom radio i poznajes njen ili njegov rad.
Ovdje je suština nešto drugo. Jer u nabrajalici nisu nabrojani bošnjaci koji su došli na pozcije u rotaciji.
- General War
#558 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Vidim, nego onako dolazimo do zakljucka po ovom papiru da se u BiH vodilo medju nacionalni i medju religijski rat..pa tako gukni golube.Kejn wrote:Bosnajci nisu nigdjeGeneral War wrote:...I ja, Dje su ti Bosnajci?Kejn wrote: Samo cu se slatko nasmijati
- Kejn
#559 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Nauci covjece kad ti se rat zavrsio u zemlji pa onda dodji i javljaj se na temu.Edin H. wrote: A rat je inace zavrsio koje godine?
Ili ti racunas vrijeme po hidzaretskom kalendaru?
Usput, hvala na relevantnom odgovoru.
- cyprus
#560 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Kejn wrote:Ne vjerujem da je NS program kompatibilan sa jednim socijalnim programom npr. jednog propalog neo-komunistickog SDP-a koji bastini tradiciju Staljinovih cistki, neisplativih privrednih "giganata" koji zive od subvencija gdje narod radi za bonove i gdje se kupuje socijalni mir. NS je liberalna stranka koja bi po uzoru na Irsku privatizirala čak i vodovod. Takodjer ne sjecam se da je u zizi SDP-a ikada bilo pitanje LGBT populacije. Dakle obicna matematicka koalicija. Na kraju krajeva vidimo to i po DF-u koji ulazi u vlast sa istom tom strasnom SDA.cyprus wrote:
Ali program i politika Naše stranke su eto kompatibilni sa politikama drugih stranaka u Kantonu Sarajevo... Što nije slučaj sa SDA... Jasno ko dan - to je čitava bit demokratije... Ko skupi većinu, taj vlada... Skretanjem udesno SDA je galvanizirala nacionalistički spektar glasača, ali je i radikalno smanjila svoj koalicioni potencijal u Sarajevu... Ako im se tako isplati, bujrum nek nastave... Samo, koliko ja poznajem Sarajevo, a kontam da poznajem svoj grad, nekako mi se čini da ovakve kao Samra nikada neće imati podršku većine Sarajlija, nego baš naprotiv...
Pa svaka koalicija je matematička... Skup stranaka koji imaju natpolovičnu podršku glasača, i koji dogovore neke principe međusobne saradnje... Jebemu majku, nije valjda da to treba objašnjavat...
Dakle, da ponovim, a ti plači koliko hoćeš - vladajuća koalicija u KS ima natpolovičnu podršku glasača, dok sa druge strane "pobjednička" SDA nema ni približno...
- Kejn
#561 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Principi medusobne saradnje moraju pocivati na istom politickom programu kojeg ovdje ne vidimcyprus wrote:Kejn wrote:Ne vjerujem da je NS program kompatibilan sa jednim socijalnim programom npr. jednog propalog neo-komunistickog SDP-a koji bastini tradiciju Staljinovih cistki, neisplativih privrednih "giganata" koji zive od subvencija gdje narod radi za bonove i gdje se kupuje socijalni mir. NS je liberalna stranka koja bi po uzoru na Irsku privatizirala čak i vodovod. Takodjer ne sjecam se da je u zizi SDP-a ikada bilo pitanje LGBT populacije. Dakle obicna matematicka koalicija. Na kraju krajeva vidimo to i po DF-u koji ulazi u vlast sa istom tom strasnom SDA.cyprus wrote:
Ali program i politika Naše stranke su eto kompatibilni sa politikama drugih stranaka u Kantonu Sarajevo... Što nije slučaj sa SDA... Jasno ko dan - to je čitava bit demokratije... Ko skupi većinu, taj vlada... Skretanjem udesno SDA je galvanizirala nacionalistički spektar glasača, ali je i radikalno smanjila svoj koalicioni potencijal u Sarajevu... Ako im se tako isplati, bujrum nek nastave... Samo, koliko ja poznajem Sarajevo, a kontam da poznajem svoj grad, nekako mi se čini da ovakve kao Samra nikada neće imati podršku većine Sarajlija, nego baš naprotiv...![]()
Pa svaka koalicija je matematička... Skup stranaka koji imaju natpolovičnu podršku glasača, i koji dogovore neke principe međusobne saradnje... Jebemu majku, nije valjda da to treba objašnjavat...
Dakle, da ponovim, a ti plači koliko hoćeš - vladajuća koalicija u KS ima natpolovičnu podršku glasača, dok sa druge strane "pobjednička" SDA nema ni približno...
- tvojkomsija
#562 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Koalicija SDA-HDZ je apsolutno programska, i ideološka. Mislim da bi ove dvije partije ubuduće trebale skupa izlaziti na izbore 

- cadburry
#563 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Vladajuca sestorka je dogovorila politicki program koji se sastoji od 29 principa i 300 mjera. Evo ih: https://vijesti.ba/clanak/430413/pogled ... n-sarajevoKejn wrote:
Principi medusobne saradnje moraju pocivati na istom politickom programu kojeg ovdje ne vidimDa slazem se da je svaka koalicija matematicka, sto ces ubrzo i vidjeti
Pored toga, SDP-NS-NiP-NBL dijele gadjenje prema cetnickoj SDA koja je drzavu isporucila Dodiku i Covicu izborom Dusanke Majkic u Dom naroda i hrvatskih delegata u Skupstini ZDK. Rezultat toga je da prvi put u historiji nezavisne BiH, SNSD-HDZ imaju apsolutno vecinu u Domu naroda PSBiH i mogu potpuno samostalno donositi odluke.
Ono sto je sigurno jeste da i glasaci SBB-a i DF-a dijele isto gadjenje prema SDA koje ce demonstrirati vec na lokalnim izborima 2020. kada ce nabiti nogom Komsica i Radoncica sto su se radi 2-3 fotelje prodali dusmanima Bosne i Hercegovine.
-
ketronsd1
#564 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Kejn wrote:
Principi medusobne saradnje moraju pocivati na istom politickom programu kojeg ovdje ne vidimDa slazem se da je svaka koalicija matematicka, sto ces ubrzo i vidjeti
Sto nasmija majko moja mila. Pa ovi svaki dan sami sebe demantuju.
- Kejn
#565 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Dom naroda PSBiH se uvijek moze blokirati ne dolaskom poslanika iz reda odredjenog naroda tako da im ta apsolutna vecina nista ne znaci. Malo ohani sa tim kvalifikacijama. Ponjelo te. Na kraju ce ispasti da je Radovan bio clan SDA-a a ne SDS-a. A taj tvoj program je obicni politicki pamflet koji bi ja u wordu sastavio za sat.cadburry wrote:Vladajuca sestorka je dogovorila politicki program koji se sastoji od 29 principa i 300 mjera. Evo ih: https://vijesti.ba/clanak/430413/pogled ... n-sarajevoKejn wrote:
Pored toga, SDP-NS-NiP-NBL dijele gadjenje prema cetnickoj SDA koja je drzavu isporucila Dodiku i Covicu izborom Dusanke Majkic u Dom naroda i hrvatskih delegata u Skupstini ZDK. Rezultat toga je da prvi put u historiji nezavisne BiH, SNSD-HDZ imaju apsolutno vecinu u Domu naroda PSBiH i mogu potpuno samostalno donositi odluke.
Ono sto je sigurno jeste da i glasaci SBB-a i DF-a dijele isto gadjenje prema SDA koje ce demonstrirati vec na lokalnim izborima 2020. kada ce nabiti nogom Komsica i Radoncica sto su se radi 2-3 fotelje prodali dusmanima Bosne i Hercegovine.
-
starisalko
#566 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Isti kurac jal Majkicka jal Ivanic.Za ZDK stoji.cadburry wrote:Vladajuca sestorka je dogovorila politicki program koji se sastoji od 29 principa i 300 mjera. Evo ih: https://vijesti.ba/clanak/430413/pogled ... n-sarajevoKejn wrote:
-
starisalko
#567 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Isti kurac jal Majkicka jal Ivanic.Za ZDK stoji.cadburry wrote:Vladajuca sestorka je dogovorila politicki program koji se sastoji od 29 principa i 300 mjera. Evo ih: https://vijesti.ba/clanak/430413/pogled ... n-sarajevoKejn wrote:
- cadburry
#568 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ivanic i Majkicka se u elementarnim stvarima koje nas iritiraju jako dobro slazu: nedodirljivost RS-a, kvalifikacija rata kao gradjanski, negiranje genocida i sl. Medjutim, stvari koje danas predstavljaju realnu prijetnju miru i stabilnosti BiH, kao sto je rezervni sastav policije RS-a ili poziv na pobunu pripadnika OS BiH srpske nacionalnosti su iskljucivi prozivod politike SNSD-a, a ne PDP-a. Danasnji PDP je daleko vise usmjeren na zastitu demokratije u RS-u od nasrtaja Dodika, te socijalnim i ekonomskim pitanjima, nego nacionalnim. Zbog toga, izjednacavati ove dvije stranke danas je odraz zlonamjernosti ili rehabilitacije izdajnicke politike SDA.starisalko wrote:Isti kurac jal Majkicka jal Ivanic.Za ZDK stoji.cadburry wrote:Vladajuca sestorka je dogovorila politicki program koji se sastoji od 29 principa i 300 mjera. Evo ih: https://vijesti.ba/clanak/430413/pogled ... n-sarajevoKejn wrote:
- pustopoljina
#569 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Pa to.JThomas wrote:zlatko petrović vam nije smetao četiri mandata kao ministar prostornog uređenja. jer je crtao i ucrtavao šta je vama trebalo, a njegove stranke bile držale vama stranu. on nije krmojed, on je dobar inovjerac. ili marin ivanišević u gradskom vijeću, bio jači u sda od pola njenog glavnog odbora. takvi nisu problematični.
Nije ih aminovala sda.
To je sav problem.
- cadburry
#570 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
SDA, iz vremena Alije Izetbegovica, je muktropno gradila institucije BiH, stiteci ih od dusmana Bosne i Hercegovine. Danasnja SDA, koju vode mahom podrumasi i dezerteri, prvo izabere dusmane BiH u drzavne institucije, a onda ima strategiju da blokira i cini nefunkcionalnim drzavne institucije.Kejn wrote:Dom naroda PSBiH se uvijek moze blokirati ne dolaskom poslanika iz reda odredjenog naroda tako da im ta apsolutna vecina nista ne znaci. Malo ohani sa tim kvalifikacijama. Ponjelo te. Na kraju ce ispasti da je Radovan bio clan SDA-a a ne SDS-a. A taj tvoj program je obicni politicki pamflet koji bi ja u wordu sastavio za sat.cadburry wrote:Vladajuca sestorka je dogovorila politicki program koji se sastoji od 29 principa i 300 mjera. Evo ih: https://vijesti.ba/clanak/430413/pogled ... n-sarajevoKejn wrote:
Alijina SDA je njegovala multikulturalnost i u prve redove mudro stavljala Srbe i Hrvate koji vole ovu zemlju i koji su se borili za nju, pokazujuci svima kako je nasa vizija BiH inkluzivna, multikulturalna i slobodna BiH. Danasnja SDA za svoje saveznike uzima Dodika, Covica, najgore ustase i cetnike, a putem svojih glupavih trabanata, kao sto je ova Samra, porucuju da su najveci problem ove zemlje Srbi i Hrvati koji vole ovu zemlju (tzv. Alijini Srbi i Hrvati).
Svaki komentar ove Samre donosi vise koristi Dodiku nego svi lobisti zajedno. Svaki njen komentar je potvrda svake Dodikove teze: o nepozeljnosti Srba i Hrvata u Sarajevu, o nemogucnosti postojanja multietnicke BiH, o ekstremizmu Bosnjaka i sl. Politika danasnje SDA je u funkciji dezintegrativnih procesa u BiH i u konacnici vodi svemu onome o cemu sanjaju ravnogorci koji se postrojavaju u Visegradu.
Kako drugacije okvalificrati danasnju SDA nego cetnicku?
P.S. I ako vec mozes politicki program napisati za sat vremena, bilo bi dobro da se stavis na rasploaganje u SDA i pomognes im da nesto napisu jer oni vec odavno nemaju nikakav pisani politicki program. Zbog toga, kad obnavljaju koaliciju sa HDZom i SNSDom, poslije izbora, politicki program te koalicije bude mahom prepisan iz politickih programa HDZa i SNSDa.
- studiorum_tuzlaensis
#571 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
samo da se nadovežem...cadburry wrote: P.S. I ako vec mozes politicki program napisati za sat vremena, bilo bi dobro da se stavis na rasploaganje u SDA i pomognes im da nesto napisu jer oni vec odavno nemaju nikakav pisani politicki program. Zbog toga, kad obnavljaju koaliciju sa HDZom i SNSDom, poslije izbora, politicki program te koalicije bude mahom prepisan iz politickih programa HDZa i SNSDa.
politički program kojem je osnova PODJELA TERITORIJE I BUDŽETA po principu
1. tvoji su od Čapljine do Ivana, moji su od Tarčina do Busovače,
2. tvoji su od Busovače do Viteza, moji su od Viteza do Jajca
itako dalje i tako dalje
proklet bio ko glasa za SDA!
- JThomas
#572 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
ne treba ni pet minuta a ne sat.
-
starisalko
#573 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
PDP nisam spomenuo,al kad ga vec spominjes da iskoristim priliku da im cestitam na ujedinjenu sa SRS dr vojislav seselj.cadburry wrote:Ivanic i Majkicka se u elementarnim stvarima koje nas iritiraju jako dobro slazu: nedodirljivost RS-a, kvalifikacija rata kao gradjanski, negiranje genocida i sl. Medjutim, stvari koje danas predstavljaju realnu prijetnju miru i stabilnosti BiH, kao sto je rezervni sastav policije RS-a ili poziv na pobunu pripadnika OS BiH srpske nacionalnosti su iskljucivi prozivod politike SNSD-a, a ne PDP-a. Danasnji PDP je daleko vise usmjeren na zastitu demokratije u RS-u od nasrtaja Dodika, te socijalnim i ekonomskim pitanjima, nego nacionalnimZbog toga, izjednacavati ove dvije stranke danas je odraz zlonamjernosti ili rehabilitacije izdajnicke politike SDA.starisalko wrote:Isti kurac jal Majkicka jal Ivanic.Za ZDK stoji.cadburry wrote:
Vladajuca sestorka je dogovorila politicki program koji se sastoji od 29 principa i 300 mjera. Evo ih: https://vijesti.ba/clanak/430413/pogled ... n-sarajevo
ps. Ivanic je puno opasniji po BiH nego Majkicka
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#574 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
cadburry wrote:
SDA, iz vremena Alije Izetbegovica, je muktropno gradila institucije BiH, stiteci ih od dusmana Bosne i Hercegovine. Danasnja SDA, koju vode mahom podrumasi i dezerteri, prvo izabere dusmane BiH u drzavne institucije, a onda ima strategiju da blokira i cini nefunkcionalnim drzavne institucije.
Alijina SDA je njegovala multikulturalnost i u prve redove mudro stavljala Srbe i Hrvate koji vole ovu zemlju i koji su se borili za nju, pokazujuci svima kako je nasa vizija BiH inkluzivna, multikulturalna i slobodna BiH. Danasnja SDA za svoje saveznike uzima Dodika, Covica, najgore ustase i cetnike, a putem svojih glupavih trabanata, kao sto je ova Samra, porucuju da su najveci problem ove zemlje Srbi i Hrvati koji vole ovu zemlju (tzv. Alijini Srbi i Hrvati).
Svaki komentar ove Samre donosi vise koristi Dodiku nego svi lobisti zajedno. Svaki njen komentar je potvrda svake Dodikove teze: o nepozeljnosti Srba i Hrvata u Sarajevu, o nemogucnosti postojanja multietnicke BiH, o ekstremizmu Bosnjaka i sl. Politika danasnje SDA je u funkciji dezintegrativnih procesa u BiH i u konacnici vodi svemu onome o cemu sanjaju ravnogorci koji se postrojavaju u Visegradu.
Kako drugacije okvalificrati danasnju SDA nego cetnicku?
P.S. I ako vec mozes politicki program napisati za sat vremena, bilo bi dobro da se stavis na rasploaganje u SDA i pomognes im da nesto napisu jer oni vec odavno nemaju nikakav pisani politicki program. Zbog toga, kad obnavljaju koaliciju sa HDZom i SNSDom, poslije izbora, politicki program te koalicije bude mahom prepisan iz politickih programa HDZa i SNSDa.
-
Heller
#575 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Imal kakav prije 95, prije nego su cijele jedinice prelazile u HVO. Prije nego sto je Aljo počeo rastjerivat nepodobne iz komande?General War wrote:...I ja, Dje su ti Bosnajci?Kejn wrote: Samo cu se slatko nasmijati