Lose trolas. Ugledaj se na insomniu.Nivelacija wrote:Multikulti al bez bosnjaka i Islama jel de najbolje.MarlboroGold wrote:Sarajevo je multietnički grad i uvijek će biti. SDA botovi mogu samo sanjati o Sarajevu po vlastitoj mjeri.
Kakvo smiješno poređenje od sadie![]()
Ti ljudi koji su došli na pozicije su također građani BiH. Nisu vanzemaljci.
"Samo je bitno da je naš" će ovu zemlju ukopati.
Imate Njihovu stranku pa tamo prosipajte multikulti bez Islama.
LGBT-FGR-KOMUNISM koalicija lincuje zenu za izrecenu istinu a horde klicu zedne krvi.
Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#251 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
- insomnia78
#252 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Za srce si me ujeo
- MarlboroGold
#253 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Pišeš gluposti.Nivelacija wrote:Multikulti al bez bosnjaka i Islama jel de najbolje.MarlboroGold wrote:Sarajevo je multietnički grad i uvijek će biti. SDA botovi mogu samo sanjati o Sarajevu po vlastitoj mjeri.
LGBT-FGR-KOMUNISM koalicija lincuje zenu za izrecenu istinu a horde klicu zedne krvi.
-
Nivelacija
#254 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Povrijedio mi je osjecanjainsomnia78 wrote:Za srce si me ujeo
- General War
#255 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Da sredim da mu Salku posaljemo?insomnia78 wrote:Za srce si me ujeo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#256 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
insomnia78 wrote:Za srce si me ujeo
- Bloo
- Globalna šefica
#257 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Dze si Dzenita...insomnia78 wrote:Ne zarjevaj. Ja klanjam i treniramGeneral War wrote:Pa bili u Turskoj, sto, os se tuc?insomnia78 wrote:Cekaj, đe su bilo Omer i ‘ajrudin?
- AmiĐa_Idriz
#258 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
"Samra i mi"

Je suis Samra

Je suis Samra
- Styling
#259 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Omer, radijallahu anhu, je rekao: “Kome bude dato da upravlja nečim što pripada muslimanima, pa u tome postavi čovjeka pored kojeg ima bolji za muslimane, iznevjerio je Allaha i Njegova Poslanika.” Postavljanje rođaka, poznanika i istomišljenika na pozicije vlasti, bez obzira da li su za njih sposobni ili ne, smatra se pronevjerom emaneta, a Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, je rekao: “Kada se izgubi emanet očekuj Kijametski dan.” Upitali su: “A kako se gubi emanet?” “Kada se uprava (vlast) dadne onima koji je ne zaslužuju i koji je nisu dostojni.” (Buhari).
Nadam se da je gospodja iz SDA upucena u poslanikov sunnet koji kaze “Vlast i upravljanje treba povjeriti onima koji su pošteni i sposobni i koji ne žude za vlašću, a ne onima koji traže vlast i žude za njom.”
Nadam se da je gospodja iz SDA upucena u poslanikov sunnet koji kaze “Vlast i upravljanje treba povjeriti onima koji su pošteni i sposobni i koji ne žude za vlašću, a ne onima koji traže vlast i žude za njom.”
- ¤ jelena ¤
#260 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ako ovu ženu nazivate moronom, kretenom, idiotom jer ovako percipira ljude oko sebe,
nazvali ste istim 99,9 procenata nacije kojoj pripadate...eo nek bude ,8 da ne prećeram i da budem optimistična.
Elem, ova žena je samo jednom sličicom objelodanila ono što misli ogroooomna većina ljudi u ovoj zemlji.
Ode Mevludin, dođe Milorad; ode Milorad, dođe Mevludin...pa sve to u najmanju ruku x 1 000 000...2 000 000 ljudi.
Troglava aždaja štanca troglave aždaje već decenijama i opstaje - kao što je i nastala - zahvaljujući upravo ovakvim troglavim aždajama.
nazvali ste istim 99,9 procenata nacije kojoj pripadate...eo nek bude ,8 da ne prećeram i da budem optimistična.
Elem, ova žena je samo jednom sličicom objelodanila ono što misli ogroooomna većina ljudi u ovoj zemlji.
Ode Mevludin, dođe Milorad; ode Milorad, dođe Mevludin...pa sve to u najmanju ruku x 1 000 000...2 000 000 ljudi.
Troglava aždaja štanca troglave aždaje već decenijama i opstaje - kao što je i nastala - zahvaljujući upravo ovakvim troglavim aždajama.
-
kakavdanakneiskustvu
#261 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Chmoljo wrote:Lose trolas. Ugledaj se na insomniu.Nivelacija wrote:Multikulti al bez bosnjaka i Islama jel de najbolje.MarlboroGold wrote:Sarajevo je multietnički grad i uvijek će biti. SDA botovi mogu samo sanjati o Sarajevu po vlastitoj mjeri.
-
kakavdanakneiskustvu
#262 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
insomnia78 wrote:Ne zarjevaj. Ja klanjam i treniramGeneral War wrote:Pa bili u Turskoj, sto, os se tuc?insomnia78 wrote:Cekaj, đe su bilo Omer i ‘ajrudin?
ti klanjaš?
- GandalfSivi
#263 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Koji si ti sada padobranac? I bas 99.9% nacije? Zato se kompletna nacija dize da osudi ovaj idiotizam. I nisam bas siguran odakle si, ali da si dva puta u zivotu bila u Sarajevu, shvatila bi kako si kolosalnu glupost napisala... Svasta...¤ jelena ¤ wrote:Ako ovu ženu nazivate moronom, kretenom, idiotom jer ovako percipira ljude oko sebe,
-
Seyfo
#264 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Vala bih se unezgodio da sam zaposlenik rezimskih medija i da imam zadatak braniti Samru 
- General War
#265 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Nije ni blizu 99% , ko bi ih postavio da je tako...ovo je kmeka " legitimnih" nacionalnih predstavnika kada pocnu gubiti moc tj, pristup parama.¤ jelena ¤ wrote:Ako ovu ženu nazivate moronom, kretenom, idiotom jer ovako percipira ljude oko sebe,
- Kejn
#266 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Samo dokaz probisvjeta koji se uvukuao u najvise strukture ove stranke.
- sadie_forever
#267 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Gdje se digla komplet nacija o cemu ti pricas? ja jedino sto vidim jeste da je mediji napadaju ,a po komentarima obicnih ljudi vidim da se svi slazu ,mahom...ima i onih koji kazu "u pravu je ona ali glupo je sto je to tako otvoreno rekla to se treba da radi iza scene".Ali doduse nije bas 99% ,realno,ima ih nekih 80-85%GandalfSivi wrote:Koji si ti sada padobranac? I bas 99.9% nacije? Zato se kompletna nacija dize da osudi ovaj idiotizam. I nisam bas siguran odakle si, ali da si dva puta u zivotu bila u Sarajevu, shvatila bi kako si kolosalnu glupost napisala... Svasta...¤ jelena ¤ wrote:Ako ovu ženu nazivate moronom, kretenom, idiotom jer ovako percipira ljude oko sebe,
- sadie_forever
#268 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
General War wrote:Pa bili u Turskoj, sto, os se tuc?insomnia78 wrote:Cekaj, đe su bilo Omer i ‘ajrudin?
Dok su oni bili u Turakoj Sarajeva nije ni bilo,tako da je Sarajevo doslo s Hajrudinom i Omerom
- King Theoden
#269 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Kad vidiš ko je protiv ove hanume, znaš da ti je farz podržati je.
A ta "vaša stranka" kažu bira sposobne a ne podobne.
Kako da ne
Dovoljno je pogledati glavni odbor i uvjeriti se da je laž to o čemu vaze.
Majku mu, da je istina to što vaze, dotukla bi me spoznaja da u bošnjačkom korpusu nema sposobnih.
Kako da ne
Majku mu, da je istina to što vaze, dotukla bi me spoznaja da u bošnjačkom korpusu nema sposobnih.
- rumenige_brajtner
#270 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Naravno da ima sposobnih (ova tuka to nije), al ne mogu doc na red od podobnih (ova tuka to jeste).Dino34 wrote:Kad vidiš ko je protiv ove hanume, znaš da ti je farz podržati je.
Kako da ne
- King Theoden
#271 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
A ti si kao upućen u sve pore njenog života pa kao znaš sve detalje, između ostalih i taj da je došla kao podobnarumenige_brajtner wrote:Naravno da ima sposobnih (ova tuka to nije), al ne mogu doc na red od podobnih (ova tuka to jeste).
Aferim, mjerna jedinico
-
kakavdanakneiskustvu
#272 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
rumenige_brajtner wrote:Naravno da ima sposobnih (ova tuka to nije), al ne mogu doc na red od podobnih (ova tuka to jeste).Dino34 wrote:Kad vidiš ko je protiv ove hanume, znaš da ti je farz podržati je.
Kako da ne
-
kakavdanakneiskustvu
#273 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
ako je vjerovati sadeti,80-85 % bošnjaka bi bilo protiv da na neku od funkcija bude postavljen npr. slaviša šućur,jer je jbg slaviša
- shbc
#274 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
I onda se ljute kad ih se poistovjeti sa HDZ-om i SNSD-om...
- shbc
#275 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Kako onda ti znas ko je podoban, a ko sposoban u GO Nase Stranke? Znas ih licno?Dino34 wrote:A ti si kao upućen u sve pore njenog života pa kao znaš sve detalje, između ostalih i taj da je došla kao podobnarumenige_brajtner wrote:Naravno da ima sposobnih (ova tuka to nije), al ne mogu doc na red od podobnih (ova tuka to jeste).
Aferim, mjerna jedinico