Ovu je izgleda tek krenulo. Bice sa njom zanimljivo.
Taman kad covjek pomisli da se veci moron od Zahiragica ne moze ispiliti iz SDA kad ono moRe.
Uh zaboravih i Tarika Dautovica, da mi covjek ne zahatari.

SmokingMan wrote:SDA je generator polutana i lažnih moralista,samo jedni naslijeđuju druge.
Dori wrote:Dokaz da ljudi ne odlaze iz Bosne zbog nezaposlenosti i neimastine....vec zbog raznoraznih Samri....sa svih strana.
Dok god je takvog korova koji se siri, drustvo nikada nece procvjetati.....
bas me zanima ko su ovdje sve sda botovi Temu ne treba niposto zatvoritimali_balon wrote:Sad ce SDA botovi u odbranu lika i djela iste....malo ibadetit malo ratovat na forumu
Ne treba. Ona je jedna od bezbroj i ok je da vidimo s kim imamo posla.tomhagen wrote:Temu treba zatvoriti, jer fašizam ne zaslužuje da temu.
Isti oni koji se sad zgrazavaju su pljuvali po BHT zbog kadrovskih promjena i nove "politike". Malo iskrenosti?Control panel wrote:Mislim da mnogi nisu svjesni sta je ona javno rekla. Pogotovo nisu svjesni u SDA koji joj sad govore, bravo Samra neka si im rekla.
Nema nikakve razlike izmedju onoga sto govori dodik, rajko vasic, nino raspudic, covic... i ovog sto ona javno kaze. Pitanje je dokle joj idu razisljanja, tj sto jos nije kazala ili se jis ne usudjuje kazati.
Samo eto ta matrica koju prica dodik ili covic nije mila uhu Bosnjaka i zgazavaju se, osudjuju, a njenja eto jeste. To pravdaju rekla im je istinu. Kome. Dodiku ili mojim prijateljima, drugovima Srbima i Hrvatima koji su zajedno sa mnom bili 4 godine u rovu i borili se za normalnu BIH.
E pa samra nema razlike izmedju tebe i dodika, jer ni kod njega ni kod tebe nema mjesta za sposobnog, oostenog, vrijednog, nego samo “mog, “naseg” “brata”, “sestru”, “mumina”...
Stidim te se.
u prolazniku wrote: