šamponi protiv opadanja kose i sl.

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Nuke12

#26 Re: šamponi protiv opadanja kose i sl.

Post by Nuke12 »

Pozdrav svima,htio bi svim vama mladim ljudima kojima opada kosa iz raznih razloga,a prvenstveno iz nasljednih odnosno genetskih razloga ,da kazem da možda nije sve izgubljeno.
Imam 43 godine i koristio sam razna čuda da bi spriječio opadanje i jedino sta je usporilo opadanje je minoxidil 5%,međutim samim korištenjem i masiranjem mi je kosa ispadala ali je značajno usporila ispadanje.Loša strana koristenja minoxidila je cijena te konstantnost jer kad prestanes ,sve sto je minoxidil "sačuvao"da ne ispadne kroz kratko vrijeme ispadne.
Ono sto sad koristim ,nekih dva mjeseca i sto je bar za sada potpuno zaustavilo opadanje kose,i ne samo to,nego su počele da rastu sitne dlake koje nisu tako davno ispale,znači gdje folikul dlake nije zamro odnosno skroz nestao.
To što koristim je "dermalorel" od 0,75 mm,koristim ga jednom sedmicno.Operem kosu i dobro dezinfikujem dermalorel i rolam po skalpu glave u raznim pravcima sve dok skalp bude crvenkast odnosno prokrvljen.
Vjerujte mi nijedna jedina dlaka mi nije ispala otkako to koristim.Imate tutorijale i na youtube i sretno svima
Post Reply