Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poznaje li neko Porodicni zakon FBiH, jer me zanima, postoje li neke povlastice i olaksice pri placanju poreza na imovinu ili pri kupovini zemljista ili nekretnine ako je u pitanju samohrana majka?
Postoje li ikakve olaksice u tim stvarima, recimo troskovima gradjevinske dozvole itd..
Znam da je pitanje pravne prirode, ali svasta u Bozijoj basti ima, pa i takvih pravnika za porodicno pravo na ovom forumu
Probaj malo pročačkati na službenoj stranici ministarstva. To je Ministarstvo za socijalna pitanja i blablabla, ja mislim. Trebali bi oni imati sve zakone u pdf-u.
Ma mislim da bi takve stvari prije bile regulisane nekim podzakonskim aktima, i da je na ministarstvima, tako da je najbolje da se direktno obratis njima s tim upitom...mada cisto sumnjam da kod nas daju takve povlastice
Evo sad cu procesljati ovaj porodicni zakon.
A mora negdje biti necim regulisano, jer kako cujem sprovodi se u praksi, dakle negdje mora biti crno na bijelo.
Moguce i da stoji negdje pod povlastenim kategorijama ili slicno..trazicu.