Samo za ozenjene muskarce

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
sarajlija_ba

#151 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sarajlija_ba »

Naumpade mi onaj vic kad se tandaraju Mujo i Fata i nijedno ne može da svrši.
Nakon 15 minuta kaže Mujo Fati "šta je, jel' to ni ti ne možeš nikoga da se sjetiš" :D
sandra01

#152 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sandra01 »

sarajlija_ba wrote:Naumpade mi onaj vic kad se tandaraju Mujo i Fata i nijedno ne može da svrši.
Nakon 15 minuta kaže Mujo Fati "šta je, jel' to ni ti ne možeš nikoga da se sjetiš" :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :sax:
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#153 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by A1fa »

5 godina u braku i jos se vodim devizom rahmetli dede koji mi je jednom rekao-sine, sto ne jebes ti, jebace drugi :D
sarajlija_ba

#154 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sarajlija_ba »

A1fa wrote:5 godina u braku i jos se vodim devizom rahmetli dede koji mi je jednom rekao-sine, sto ne jebes ti, jebace drugi :D
Još je to friško...5 godinica :D
A dedo ti je bio pametan čojk...rahmet mu duši.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#155 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by A1fa »

sarajlija_ba wrote:
A1fa wrote:5 godina u braku i jos se vodim devizom rahmetli dede koji mi je jednom rekao-sine, sto ne jebes ti, jebace drugi :D
Još je to friško...5 godinica :D
A dedo ti je bio pametan čojk...rahmet mu duši.
Sa Vratnika :D Amin!
jenna.

#156 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by jenna. »

leo_ wrote:"najbolje" od svega je sto vishe nisu pateticni ovi sto varaju, vec ovi koji ih kritikuju, ono kao ovi su zastarijeli. haha, kuda ide ovaj svijet :shock: :D
:thumbup: :thumbup:
Not My Idea

#157 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Not My Idea »

jenna. wrote:
leo_ wrote:"najbolje" od svega je sto vishe nisu pateticni ovi sto varaju, vec ovi koji ih kritikuju, ono kao ovi su zastarijeli. haha, kuda ide ovaj svijet :shock: :D
bilo bi to :thumbup: da tu nije bar 70% laznog morala. pusti to...
kritichar

#158 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by kritichar »

vidi ti varalica :o

:dance:
Katy

#159 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Katy »

Ja sebe ne vidim kao zastarjelu ako kritikujem ovaj (ne znam kako da ga nazovem)stav ,imam super brak,nemam problem nikakvih i 'obogacujem' se sa strane.....pri tom zena ne zna!
Nigdje veze s vezom covjece!
Da imas tako dobar i ne problematican brak i da tu zenu volis nebi ti ni palo na pamet da se 'obogacujes' i prosirujes vidike sa strane! :roll:
Fali tebi dobrog sexa sa tom tvojom zenom i to onog koji odvaljuje i to je to sto trazis,samim tim ti brak vec NIJE SUPER I NIJE BEZ PROBLEMA!
Za neke ljude stvarno nije brak!Definitivno!I ne znam kog se vraga vezu za nekog bracnom zajednicom ako im je promjena partnera neophodna!
Ne osudjujem im prirodu....neko treba vise partnera neko je zadovaoljan jednim kojeg voli
ali stvarno osudjujem pustati nekog da zivi u lazi cijeli zivot pored takvih osoba!
Katy

#160 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Katy »

Ovaj moj post trebao biti na drugoj temi :roll: odoh ja kafu popiti :-)
i temu odmah promasim kad vidim ove neke sto se obogacuju i prosiruju vidike :lol: i to dvije teme od jutros vidim pa se zabunila :lol:
velikibrnjo

#161 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by velikibrnjo »

svega u božijoj bašči i na forumu za pročitat
s obzirom na to moram i ja jedan u najmanju ruku neobican primjer navesti

Imam jednu poznanicu, koja je vec petšest godina svalerka tipu koji ima zenu i dvoje djece
I sve sto ona od njeg ima je sahat vremena provedenih u mraku u nekom golfu tamo
A on hudnik bjezi od svakodnevnice i traci ovoj mladost
No to i nije tako rijetka pojava, ali njihova situVacija je to toliko kompleksna da ju ja ne mogu do kraja svatiti
On pored nje, pretpostavlja se, ima jos koju, a ona opet tog svog svalera vara sa jos nekim
I mozda bi ja to svatio da ona ima kakve materijalne koristi od njeg nego jok, ponekad mu posudi novac za kredit benzin i kafu :lol:

I haj ti budi pametan :D
ali eto skromnog sam misljenja da oni koji varaju imaju beli neke nedostatke u zivotu ili sto neko rece mladi i neiskusni se pozenili pa se sjetili s 35 da jos malo hodaju
Il su brate ozenili prvu koja je tad htjela haj znaj :mrgreen:
Ateista

#162 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Ateista »

velikibrnjo wrote:svega u božijoj bašči i na forumu za pročitat

Imam jednu poznanicu, koja je vec petšest godina svalerka tipu koji ima zenu i dvoje djece
I sve sto ona od njeg ima je sahat vremena provedenih u mraku u nekom golfu tamo
No to i nije tako rijetka pojava, ali njihova situVacija je to toliko kompleksna da ju ja ne mogu do kraja svatiti
On pored nje, pretpostavlja se, ima jos koju, a ona opet tog svog svalera vara sa jos nekim
I mozda bi ja to svatio da ona ima kakve materijalne koristi od njeg nego jok, ponekad mu posudi novac za kredit benzin i kafu :lol:

ali eto skromnog sam misljenja da oni koji varaju imaju beli neke nedostatke u zivotu ili sto neko rece mladi i neiskusni se pozenili pa se sjetili s 35 da jos malo hodaju
Zasto mislis da ona traci svoju mladost?

Dok odrzava tu "vezu" vjerovatno nesto iz nje dobija, mozda joj bas to odgovara u tom trenutku, nece obaveze vec samo povremeni sex i to je to.

Onaj ko laze svojoj djevojci ili zeni je prica za sebe, ali ne znam zasto to za ljubavnicu znaci tracenje mladosti, nije svima jedini cilj u zivotu udati se.
velikibrnjo

#163 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by velikibrnjo »

Ateista wrote:

Dok odrzava tu "vezu" vjerovatno nesto iz nje dobija, mozda joj bas to odgovara u tom trenutku, nece obaveze vec samo povremeni sex i to je to.

Onaj ko laze svojoj djevojci ili zeni je prica za sebe, ali ne znam zasto to za ljubavnicu znaci tracenje mladosti, nije svima jedini cilj u zivotu udati se.
Doticna vazda kuka, dazeli normalnu vezu i da zeli nekog s kim moze imati porodicu i normalan brak odnos bla bla
jes malo kontradiktorna ali iz svega ovoga traci mladost
jer je s coJkom od kojeg nejma nista (od gore navedenog)
Ateista

#164 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Ateista »

velikibrnjo wrote:
Ateista wrote:

Doticna vazda kuka, dazeli normalnu vezu i da zeli nekog s kim moze imati porodicu i normalan brak odnos bla bla
E onda je to druga prica, kao sto kazes, sama je kontradiktorna, osim ako ne ocekuje da ce on ostaviti zenu zbog nje, iako ima i tih slucajeva.
piupiu

#165 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by piupiu »

velikibrnjo wrote: Doticna vazda kuka, dazeli normalnu vezu i da zeli nekog s kim moze imati porodicu i normalan brak odnos bla bla
Zene su nafilovane bajkama od ranog djetinjstva. Ljubavnice u trouglima se uvijek nadaju da ce im se zabac pretvoriti u princa, a zene da imaju princa koji nikada nece zakreketati. A zabac, hop tamo, hop 'vamo. :wink:
Not My Idea

#166 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Not My Idea »

@velikibrnjo
meni se cini da je tu dobar sex u pitanju :D
sadmire

#167 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by sadmire »

♥ Julianna ♥ wrote:Sve ove grešne ću da prijavim Komitetu za promociju vrlina i prevenciju poroka :!:
jest vala, da nam se zene ne smjeskaju i ne zavode ocima, ove teme ne bi ni bilo!? Blago se Saudijcima!?
VenomousV

#168 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by VenomousV »

armin.i.am wrote:
Traktor` wrote:dosta moralisanja...ima li neka prevarena zena koja se zeli osvetiti muzu?? :D slobodno se javite u inbox... :lol:
ako ne mognes sve stici(a cisto sumnjam :lol: ) proslijedi :kravata: :lol: :skoljka:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:roll:
leo_

#169 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by leo_ »

Not My Idea wrote:
jenna. wrote:
bilo bi to :thumbup: da tu nije bar 70% laznog morala. pusti to...
dobro, kako ti kazes. :roll:

ovo ti dodje ko ona narodna "kadija te kudi, kadija ti sudi".
jedan veliki gospodin, Balasevic mu ime, u svom filmu iznosi jednu misao, pa kaze "Svaki normalan čovek poželi tuđu ženu. Ali se, između ostalog, naziva normalnim čovekom i zato što s tom željom ume izaći na kraj..."
int21

#170 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by int21 »

leo_ wrote: .... Ali se, između ostalog, naziva normalnim čovekom i zato što s tom željom ume izaći na kraj..."
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

A ocito je da za neke nije brak i porodica. Pogotovo za one koji porede zenu i pitu. Svaka cast.

P.S. Sreca pa nismo svi isti.
Cholina_Lokica

#171 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Cholina_Lokica »

Gadna vakta, ako varas i ponasas se kao pogancer prema osobi koja te voli, vecini si ok, malo osuda i to je to, ako si protiv toga, otiso si u helac jer te nalijepe kako zivis u lazi.. Jebo ti to
Katy

#172 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Katy »

Ja samo da se jos jednom ponovim.... 8)

Svima vama koji se zenite, udajete iz dosade ili sto to tako navodno treba!Da ne pricam i djecu dobijete!
Uhvaticete sevapa ako se ipak odlucite protiv braka! I to, spasicete nju/njega da protraci svoj zivot kraj vas u lazi i besmislici!Budite dosljedni sebi mjenjajte partnere i zivite kako zelite,ali pobugu ne unistavajte nikog kraj sebe emocionalno!
Ili, imajte toliko hrabrosti (da ne bih rekla cega drugog) pa se onda izjasnite pred partnerima da vam nije do toga da ,kao sto navede jedan forumas,jedete svaki dan 'snicle i pomfrit' vec bi i da ne propustate i nesto drugo,pa onda
fino objasnite iskreno kakav je to zivot i kako ga zamisljate kad ste toliko ubjedjeni da je to sasvim normalno!
Znaci pri prosidbi kazete....draga,ja sam takav i takav i to i to te ceka samnom,kao i to sto cu svako malo da ****** sve sto mi se nadje na putu i necu odbiti......udaj se za mene! :D
E,ako vam se posreci da hoce da se uda......odmah se raspitajte gdje su swinger klubovi,javne kuce itd!
Dogovorite se kad ona ide sa strane ,kad vi....pa kuci prepricajte kako vam je bilo!
Znaci,besmislice pricate.......nema dobrog braka( u smislu u kojem ga mi u nasoj zemlji poznajemo) u kojem se neko svalera i ima izlete te vrste!
Nista mi bljutavije od jednog muskarca nema cuti od nebi ni jednoj oprostio ali ipak voli svoju zenu i kao cuva familiju....ma dajte molim vas.....
Ljuska_u_BaklaFi

#173 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Cholina_Lokica wrote:Gadna vakta, ako varas i ponasas se kao pogancer prema osobi koja te voli, vecini si ok, malo osuda i to je to, ako si protiv toga, otiso si u helac jer te nalijepe kako zivis u lazi.. Jebo ti to
Udaram muhur :-D
int21

#174 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by int21 »

Cholina_Lokica wrote:Gadna vakta, ako varas i ponasas se kao pogancer prema osobi koja te voli, vecini si ok, malo osuda i to je to, ako si protiv toga, otiso si u helac jer te nalijepe kako zivis u lazi.. Jebo ti to
Kao i sve ostalo u naseg naroda....velicaju se kriminalci...velica se nerad, daje se mito....a pljuje se po policiji, po doktorima....po svemu.....

Sta ocekivati....
burek_in_space

#175 Re: Samo za ozenjene muskarce

Post by burek_in_space »

Ne varam, ali znam gdje ima najjeftiniji dnevni boravak u Sarajevu. 8-)
Locked