Našao sam sličan post na internetu pa me interesuje kako biste ovom čovjeku odgovorili.
"
Selam braćo,
nalazim se u nedoumici. Godinama sam osjećao poteškoće pogotovo sa školom, bio sam uvijek super đak međutim uvijek sam imao neke čudne nervoze. Počeo sam se liječiti i tokom liječenja me je zaintrigiralo šta se dešava sa onima koji čovjeku prave sihire? Meni je naime radilo mnogo osoba, ali jedino izgleda se ja osjećam loše. Oni čini mi se, su i živi i zdravi i veseli. Da li je za te osobe samo na onom svijetu kazna ili im se vrati to i na ovom svijetu?
Također interesuje me, ako im se vraća sihir koji su pravili, da li im se vraća svo vrijeme dok se liječim ili samo ako se potpuno izliječim?
Radile su mi najmanje dvije drugarice na ljubav, jedna na školu kao i dio rodbine. Znam da zvuči čudno ali vjerujte mi da je tako.
Ima li iko primjer da se nekome ko sihir pravi vratilo, i šta mu se desilo??
Našao sam na internetu neki primjer pravoslavne vračare, ali to je jedini primjer. Ako se vraća, da li se vraća i osobi koja je naručila sihir ili samo onoj kod koje je otišla da napravi?
Halalite ako je post malo nepregledan ali molim vas da me razumijete."
Molim bez trolanja, ako neko ima argumente neka piše ako ne, neka se suzdrži.
Pozdrav