"Samo za ovu utakmicu DELIJE I GROBARI moraju biti JEDN

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nostalgicar

#1 "Samo za ovu utakmicu DELIJE I GROBARI moraju biti JEDN

Post by nostalgicar »

MOSQUE BURNER: Jer neko zna datum utakmice za kvalifikacije za svetsko prvenstvo protiv balija u BEOGRADU? Ja mislim da bih momci trebali da organizuju pravi docek za te mongrile,narocito nasi skinsi.Znaci da stadion bude preplavljen nasom troboikom.Da se istaknu ogromni portreti RADOVANA,RATKA,ARKANA i SESELJA,da se to lepo vidi na televiziji.Naravno i batine treba da budu ukljucene u "DOCEK".Nemoijmo braco da propustimo ovu priliku da pokazemo balijama,ali i EVROPI sta su pravi SRPSKI NAVIJACI.Samo za ovu utakmicu DELIJE I GROBARI moraju biti JEDNO. Zanimaju me vasa misljenja.Stvarno priliku da uradimo nesto nesmemo propustiti.

Dusan Silni_C18: Prosle godine smo igrali prijateljsku sa tim mongrilima u Sarajevu bilo je 3:0 za nas i na stadionu je bilo oko 500 nasih navijaca iz Republike Srpske.Cisto sumnjam da ce neki balija doci u Beograd i ako dodje ziv se nece vratiti u svoj Gypsies land.U svakom slucaju da ce im biti priredjen docek i da ce im biti ko u paklu to je sigurno za to nista ne birni jebacemo im kevu mongrilsku znaju oni dobro gde dolaze.Ne znam kad se igra kod nas mislim da se prva igra kod njih u Gypsies land-u verovatno u Radovanovu pardon Sarajevu.

E gospodo moja draga,ostatak procitajte na adresi koja glasi http://www.combat18.org/forum/viewtopic ... 90a9341832

Jedino cu reci ovo "BOZE POMOZI OVIM JADNICIMA I IZVEDI IH NA PRAVI PUT"

AMIN
Ergot

Post by Ergot »

Ovdje bog ne pomaze, samo Barbarez. :D
JBT

Post by JBT »

Meni zao majki.
manijak1

Post by manijak1 »

Malo su nepismeni a i nije im mjesto u Evropi :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

delija i grobar, neposredno prije sjedinjavanja :D :D :D
Image
violentjack

Post by violentjack »

Humor ovaj sa Miadicevom slikom je patetican..poziva protiv B....ali zato hladi se u Australiji

Jedan iz Sombora mali kompkeksas..kaze za BELU RASU...A jadan on ako je ''Bel''

Ahahahahaha..i jos prijete u Beogradu..junaci su nema sta..mora da su oni iz akcije Traktorijada..ipak oni su najveci kompleksasi

Suzdrzao sam se politickih komentara na sportu

:-D
Stari

Post by Stari »

Nakon svega ovoga sto procitah....na tom njihovom forumu...(a forum im je ...ma samo takav)....jedina suvisla misao koju sam uspio nekako prokljuviti...je to da njima trebaju vize da dodju na utakmicu. Eh pa pametnog li poteza ...nasih politicara....pa na tome se ovoga puta moze fino pazariti.....treba uputiti apel za poskupljenje admistrativne taxe za izdavanje viza drzavljanima SiCg....jedno recimo 200%....samo za ovaj put :D ....pa ko voli nek izvoli.
Locked