SAMO za momke!!! da li vas boli vrh cune kada svrshite???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

GODZZILA

#26 Re: SAMO za momke!!! da li vas boli vrh cune kada svrshit

Post by GODZZILA »

CHICAGO wrote:jer mene to razvali... malo mi bolje bude ako idem na malu nuzdu odmah nakon sexa pa onda nekako gledam da se dobro napijem vode pred taj dogadjaj (ako stignem)...

da li se to vama desava???

imal' kakav hecim na forumu pa da nam kaze izvor ovog problema????

'Fala unaprijed!!!!!!!!
Normala pitanje.Nema goreg osjecaja,fakat neprijatan.Međutim meni se to desi s'vremena na vrijeme.Razlog,definitivno upala mokracnih kanala(blaga ili jaka)koja stagnira s'vremena na vrijeme,te se vrati.

Pazi ovo.Nemoj hodat bos,nemoj puno hladno piti i ne sjedaj na beton.*

Razlog:Kanali ako su imalo upaljeni,nadrazena je i unutrasnja sluzokoza.Tako da kad pisas normalno nista ne osjecas.Ali kad se desi snosaj grudvice sperme sire kanal,tj.unutrasnju sluzokozu i dolazi do bola zbog preosjetljivosti.I ovo se samo događa poslije snosaja,iz gore navedenih razloga.Pij dosta cajeva,pogotovo uve,nane i drzi se gore navedenog.*

P.S.-Drkaj ili guzi u cesto dok neprođe da se sperma ne gomila u grudve.
:D :D :D
kajman

Post by kajman »

Takodjer mislim da je u pitanju upala mokracnih kanala, ne moj da te ovi mazlumi sa foruma isprepadaju, dakle vjerovatno nije nista opasno. U svakom slucaju otidji kod doktora, vjeruj mi neces se pokajati :) Ako mene pitas, nemoj da ti nikad u zivotu bude problem dat cunu doktoru u ruke, jer ipak je to nas najvazniji organ :D Dobro, poslije mozga... :D
elSaik

#28 Re: SAMO za momke!!! da li vas boli vrh cune kada svrshit

Post by elSaik »

CHICAGO wrote: imal' kakav hecim na forumu pa da nam kaze izvor ovog problema????
izvor tvog problema je tvoj "vršnjak"... a riješenje bi bilo da prestaneš svršavati pa neće ni boliti :-)
bajazit

Post by bajazit »

osunetis se i nemas problema.
maccarona

Post by maccarona »

boli me jako :( dzon :oops:
Sedef

#31 boli

Post by Sedef »

To je dobro .Kad boli znaci: VOLI!
Post Reply