@opeja ti to s takvim ponosom
@LiP ma shkrabo nesto na ovom revijalnom PF koji pratim
Guido_Špišić wrote: ti stvarno vjerujes da je u ovoj zemlji vazno ko je na vlasti? da ce ti vlast srediti zivot umjesto ti sama sebi?
susc_ovjek wrote:Guido_Špišić wrote: ti stvarno vjerujes da je u ovoj zemlji vazno ko je na vlasti? da ce ti vlast srediti zivot umjesto ti sama sebi?
Koja glupost, ne mogu da vjerujem!!
Za tebe i sve one koji ne zele glasati na izborima je to lijepo rekao jedan covjek
Najgora od svih vrsta nepismenosti jeste politička nepismenost. Politički nepismena osoba ne čuje, ne govori, ne učestvuje u političkim dešavanjima. Ona ne zna da troškovi života, cijena graha, ribe, brašna, stanarine, cipela, lijekova, zavise od političkih odluka. Politički nepismena osoba je toliko glupa da je ponosna i busa se u grudi govoreći kako mrzi politiku. Taj imbecil ne zna da se iz njegovog političkog neznanja rađa prostitucija, napuštena djeca, i najgori od svih lopova: loši političari, korumpirani i potkupljeni od strane lokalnih i multinacionalnih kompanija.
Bertold Brecht
susc_ovjek wrote:Guido_Špišić wrote: ti stvarno vjerujes da je u ovoj zemlji vazno ko je na vlasti? da ce ti vlast srediti zivot umjesto ti sama sebi?
Koja glupost, ne mogu da vjerujem!!
Za tebe i sve one koji ne zele glasati na izborima je to lijepo rekao jedan covjek
Najgora od svih vrsta nepismenosti jeste politička nepismenost. Politički nepismena osoba ne čuje, ne govori, ne učestvuje u političkim dešavanjima. Ona ne zna da troškovi života, cijena graha, ribe, brašna, stanarine, cipela, lijekova, zavise od političkih odluka. Politički nepismena osoba je toliko glupa da je ponosna i busa se u grudi govoreći kako mrzi politiku. Taj imbecil ne zna da se iz njegovog političkog neznanja rađa prostitucija, napuštena djeca, i najgori od svih lopova: loši političari, korumpirani i potkupljeni od strane lokalnih i multinacionalnih kompanija.
Bertold Brecht
a sad to vazna pismenost?Lud i ponosan wrote:To, to, jos frajer kotrlja ocima, nista mu nije jasno.zagazaga wrote:ne pismeni steBolje i da ne glasa, sigurno bi odabrao SDA.
Shvatam ja poentu, ali je veca greska kad napises (nepismeno) sluzbeni dopis nego kad sharas na forumu, kontas?Lud i ponosan wrote:Neke ELEMENTARNE stvari je ipak vazno poznavati, ali, opet, nije presudan i eliminacioni faktor. Mene iritiraju "klonirani roboti" koji kubure sa elementarnim znanjem, ali su sigurni koju politicku opciju odabrati - a najcesce je to ona najgora (po mom sudu).plain vanilla wrote:
a sad to vazna pismenost?
mene zamalo lincovaste kad ukazah na nepismenost sluzbenih priopcenja NS
Dakle, jako mi je vazno znati razliku izmedju ne mam i nemam, dok oko ostalog ne obracam paznju. Narocito na forumu. Mislim da ces shvatiti poentu.
Kemalov forumski "opus" nisam pratio, niti citao njegove komentare, zato sam i mislio da je jedan od ... A trenutno sam poprilicno osjetljiv kada vidim da je neko glas odlucio dati SDA stranci, posebno, bez obzira sto svako ima pravo da glasa kako hoce, ali...
Zaista ne znam sta je potrebno da se ljudi u ovoj zemlji probude i izaberu drugi put.
od magistara ocekujemo da su naucili nesto i u osnovnoj skoli?hepekcina wrote:s obzirom đe živimo imamo i previsoke standarde
Teško, ako su im ovakvi simpatizeri. Matrica Dennisa Gratza. Iz jedne krajnosti u drugu.kosijaner wrote: možda je ova Naša stranka na tom putu....ali
vidjećemo.
NKVD wrote: Do tada, principom iksova i onoga što "pismeni", pod debelim navodnicima, pokupe po etno vašarima, džamijama, crkvama i ostalim mjestima za opijanje masa (danke herr Marx) - ništa od napretka. Samo zakucava.
Ali, svaki procenat je bolji od predaje i letargije, o tome nema govora. Pa nek NS dobije i 5%, ja ću biti zadovoljan - imaću svojih pet posto u koje se mogu pouzdati. Osnovu za dalje. Ideju, principe i bazu. A, to je puno bolje od kladionice i čiča gliše.
Oktobar 2, 2012
Podrška Komunističke partije Novo Sarajevo Nedžadu Koldži, kandidatu za načelnika Općine Novo Sarajevo
Strateškim ciljevima Nedžada Koldže kao kandidata za načelnika Komunistička partija daje podršku, te je odlučeno da se podrži njegova kandidatura, a sa ciljem nastavka uspješne međusobne saradnje i zajedničkog djelovanja za dobrobit građana Novog Sarajeva.
Komunisticka partija glasa za SDA?vatrogasac wrote:@plain vanilla
Pribilježi i ovaj glas.![]()
Oktobar 2, 2012
Podrška Komunističke partije Novo Sarajevo Nedžadu Koldži, kandidatu za načelnika Općine Novo Sarajevo
Strateškim ciljevima Nedžada Koldže kao kandidata za načelnika Komunistička partija daje podršku, te je odlučeno da se podrži njegova kandidatura, a sa ciljem nastavka uspješne međusobne saradnje i zajedničkog djelovanja za dobrobit građana Novog Sarajeva.
Mene ne čude više crveno-zelene koalicije. Tako pišu.plain vanilla wrote:
Komunisticka partija glasa za SDA?![]()
jesam li ja sta pomijesala?

ako je ovo istina ja više nikad neču izači na izbore šta je sljedeče HĆSP sa SRS-Vojislav Šešelj .vatrogasac wrote:Mene ne čude više crveno-zelene koalicije. Tako pišu.plain vanilla wrote:
Komunisticka partija glasa za SDA?![]()
jesam li ja sta pomijesala?
haha crnjak fakatBosnjak333 wrote:Do juce su svi podrzavali ideju Komunisticke Partije,a sad nikome ne valja.Boli istina sto su i komunisti skontali da je bolje da SDA vlada nego SDP ili neko drugi.![]()
![]()
Jesam li ja ovo tebe dobro shvatio ili ti neofirno sada provuce tezu kako pristalice, clanovi i glasaci SDA ubijaju svoje neistomisljenike, otpadnike i heretike metkom u potiljak i kako je zapravo SDA=Talibani. E moji Crveni Kmeri, kada covjek pomisli da ste dotakli dno vi se svojski potrudite da ga demantujete.JoseMujica wrote:ja komunista i da oprostite kurčića od zeca![]()
![]()
![]()
sad bi ovo drug Marko sve do korita Miljacke i metak u potiljak...ko što danas rade talibanipa ljudi eto đe su se našli..isti modus operandi