Sta fali da javno kazemo, pa da se poslje zajedno kajemo
eto, ako ste dovoljno hrabri, odgovorite-koja opstina i kojoj stranci glas
Tuzla- sdp (90 posto zasad..ako se predomislim necu uopste ni glasati)
ZV Keli wrote:SDU-Centar,Stjepan Kljujic,Miro Lazovic,Dzevad Topic-Topa zar je potrebno vise reci ?
Ps mada ni Vikic kao pravi rodoljub nije los izbor ali je stranka odron.
pa tebi onda volis da drugi odlucuju za tebe, pa ih mozes okriviti za sve loseJay Gatsby wrote:Nisam glasao prije, ne vidim zašto bih sada.
valterbranisarajevo wrote:Centar -Stranka apstinenata (neću glasati)
steta je to..zar ne mozete u svom gradu naci jednu jedinu osobu za koju mozete glasati?Halcyon wrote:Ni za koga, križam listić.
Mislim da će ovo biti i moj izbor. Sad kad su svi razočarani, ja ću ih podržatiTvrtko II Kotromanić wrote:SDP- Stari grad
hrabro
Šupljak teški, nažalostplain vanilla wrote: zanemarite stranke, glasajte za ljude
Za načelnika ne mogu. Na listi za OV bih mogao, ali ne želim jer glas pojedincu automatski znači i glas stranci.plain vanilla wrote:steta je to..zar ne mozete u svom gradu naci jednu jedinu osobu za koju mozete glasati?
zanemarite stranke, glasajte za ljude
Drugi će odlučivati i za tebe, glasala ti ili ne. Da ti je rođeni brat načelnik općine, on će, po definiciji, odlučivati za tebeplain vanilla wrote:
pa tebi onda volis da drugi odlucuju za tebe, pa ih mozes okriviti za sve lose
federalac wrote:ZV Keli wrote:SDU-Centar,Stjepan Kljujic,Miro Lazovic,Dzevad Topic-Topa zar je potrebno vise reci ?
Ps mada ni Vikic kao pravi rodoljub nije los izbor ali je stranka odron.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naravno da ima, ali ne znam zasto sebi uskracujete glasacko pravo? i nemojte onu parolu-svi su oni istiJay Gatsby wrote:Drugi će odlučivati i za tebe, glasala ti ili ne. Da ti je rođeni brat načelnik općine, on će, po definiciji, odlučivati za tebeplain vanilla wrote:
pa tebi onda volis da drugi odlucuju za tebe, pa ih mozes okriviti za sve lose
Onaj ko bude izabran ima odgovornost (i prema meni) raditi kako treba jer platu dobija iz poreza koje i ja plaćam. A ako ne radi kako treba, svakako da je kriv - bez obzira na stranku.
ti stvarno vjerujes da je u ovoj zemlji vazno ko je na vlasti? da ce ti vlast srediti zivot umjesto ti sama sebi?plain vanilla wrote:pa tebi onda volis da drugi odlucuju za tebe, pa ih mozes okriviti za sve loseJay Gatsby wrote:Nisam glasao prije, ne vidim zašto bih sada.
valterbranisarajevo wrote:Centar -Stranka apstinenata (neću glasati)steta je to..zar ne mozete u svom gradu naci jednu jedinu osobu za koju mozete glasati?Halcyon wrote:Ni za koga, križam listić.
zanemarite stranke, glasajte za ljude
Hahahhahahaha, pa ja živim u najboljoj općini na planeti, a nisam to znala...dino84 wrote:
Kod Becirevica je dovoljno pogledati stranicu http://www.obecano-ispunjeno.ba/