Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za Rolanda sam tražio trihandredfifti eura ili ti 350€
Doduše sad su na njemu 2 Celestiona po 100 vati,vrlo dobro za skidati beton sa zgrada ili komšijine kuće.
Da,cijene su tu negdje :)Ali su kod mene novi Celestioni unutra,tako da nije baš ista situacija,znaš cijene Celestiona,ne baš pristupačno.
G12H-100,dvije dvaneske,odlični za heavy zvuk,da imam kakav dobar procesor ili možda H&K tube pedalu,ne bi ga ni prodavo.
Valjda ga neće oteti.
To ti tako i ide najbolje,naprimjer onaj Sound City je moj basista uzeo od neke babe kojoj je sin u Ameriku otišo i na tavanu ostavio bruku stvari,cijena je bila 100 maraka Drugi je jaran kod nekakvog dede našo Twin Reverba za 200 maraka,dedo konto to neki fol za gramofon.
U zadnje vrijeme rijetko šta naleti s tavana na oglasima,ali treba se paziti stričeva i baba s pojačalima
Nema nigdje konkretno servis,ali ima ljudi koji lampe imaju u malim prstima Otiđi u Brothers Shop u Sarajevu,ima čovjek koji razvaljuje elektroniku,bias na lampama i nije neki problem za njega.
Ima još majstora ali ja ovog znam konkretno da radi pošteno i uspješno.