Gdje si Muhamuha_sa wrote:sad kad ja pocnem sjecanja iz naftalina vadit![]()
Pardon rock and roll dagadaastrid wrote:Bila k´o inventar tamoDZONPI wrote:Sjeca li e ko onog luna parka na Cengic vili kad je bila oba balerina sto se vrtila pa raja stane na sredinu da se pokazu.Sto sad nema luna parkova.![]()
..a bio je i onaj Daga-dag(mislim da se tako zvalo)..e tu su najhrabriji stajali u sredini i prkosili zakonima filzike
respo wrote:kad me davio tuta bugarin
Edin H. wrote:astrid wrote:Bila k´o inventar tamoDZONPI wrote:Sjeca li e ko onog luna parka na Cengic vili kad je bila oba balerina sto se vrtila pa raja stane na sredinu da se pokazu.Sto sad nema luna parkova.![]()
..a bio je i onaj Daga-dag(mislim da se tako zvalo)..e tu su najhrabriji stajali u sredini i prkosili zakonima filzike
Pardon rock and roll dagada![]()
Taj sam![]()
Premda je tako izgledalo, nije to bilo bas toliko tesko, trik je bio dok manevrises i kreces se da se zagledas u jednu tacku i da je ne izgubis.
Problem je bio sto u to doba health and safety bas i nije bio prioritet, te ukoliko padnes, tek te onda pocnu valjati sa jedne na drugu stranu, pa se sav izudaras
astrid wrote:Ne znam da li je neko spominjao, emisije Mak i Zak i onu Djuro sa onim konjicem...ne znam kako se zove

vozdraaaaaaaaaastrid wrote:Gdje si Muhamuha_sa wrote:sad kad ja pocnem sjecanja iz naftalina vadit![]()
Taj zvuk mi je ostao urezan iz najranijeg djetinstva. I neke žene što su sa korpom jaja dolazile na vrata da mjenjaju za staru odjeću.ČičineBrčine wrote:Ali kad kisi i kad vidim kisorane uvijek se sjetim ciga idu kroz ulicu i derinjaju se popravljamo kisobrane.
Sve OK ,svi slusajumuha_sa wrote:šta mai, sve pod kontrolom![]()
![]()

Vozdra @muhamuha_sa wrote:sad kad ja pocnem sjecanja iz naftalina vadit![]()

Cija je ovo marka, ima li ih jos kupit? Jedno vrijeme sam imo osjecaj da su samo oneSabirni centar wrote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Speedo_Int ... al_LimitedMicaha wrote:Cija je ovo marka, ima li ih jos kupit? Jedno vrijeme sam imo osjecaj da su samo oneSabirni centar wrote:

WRRsmom wrote:Naslovnica wrote:
Ovo se pušilo