Samo sloga Srbina spašava
-
quark
#1 Samo sloga Srbina spašava
Pogledajte šta sam našla o organizaciji unutar haškog tribunala:
http://www.vrisak.info/index.php?option ... 1&Itemid=1
Možda je glupost, ali da postoji sud o Iraku, da li bi Amerikanci dopustili da u njemu na glavnim funkcijama budu Iračani?!
http://www.vrisak.info/index.php?option ... 1&Itemid=1
Možda je glupost, ali da postoji sud o Iraku, da li bi Amerikanci dopustili da u njemu na glavnim funkcijama budu Iračani?!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nemoj uporedjivati amerikance sa bilo kojom drugom nacijom na svijetu...oni su vrsta za sebe....
a sto se neutralnosti tice, pa Natasa Kandic nije jedina osoba onakvog mentalnog sklopa na svijetu...
a sto se neutralnosti tice, pa Natasa Kandic nije jedina osoba onakvog mentalnog sklopa na svijetu...
- Bosanac sa dna kace
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ako smo mi bili naivni, ne znaci da je cijeli svijet naivan....fyshek wrote:Stvarno sa osudu! Vidjet ćeš kad oslobode i Miloševića i Šešelja,... ili će im dati simboličnu kaznu. Živi bili pa vidjeli. Još reći da smo mi njih napali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po toj istoj logici ne bi smjeli Bosnjaci svjedociti u odbranu Bosnjaka jer nece biti OBJEKTIVNI...
dajte ba, ne budite ludi....
ako do sada niste skontali da Haag pusta slobodana da iznosi visesatne nebuloze samo ne bi li riknuo u pola procesa pa da se osudom i presudom ne zamjere onim zemljama koje i dan danas tvrde da se JNA u Bosni BRANILA, onda ste fakat naivni....
Sud u Haagu je nazalost necija igraonica....jer sta ocekujete od suda koji za masakr nekome da 15 godina robije....
a pobio je mnogo vise ljudi od broja godina sto je dobio....
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Baš je simpa ova Florens. Ne bih je mijenjao ni za
Cvijetu Kovačević.

Cvijetu Kovačević.

-
kub lajkan
Edit wrote:"Samo Sloga Srbina spasava.." govorio je jedan moj frend Srbin, kada je birvaktile isao u Slogu na koncerte...
-
buhtelj
Nisam thanx god Srbin,...ali u slogi je moc...to Srbi definitvno najbolje apliciraju...nikada sami ne idu cak ni u shopping vec..fura pola sela da jim kupi opanke....kub lajkan wrote:Edit wrote:"Samo Sloga Srbina spasava.." govorio je jedan moj frend Srbin, kada je birvaktile isao u Slogu na koncerte...![]()
Kamo ide Srbin jos sam...mozda kada moli Svetog Savu..za ispriku jer je susjedu uzeo "nenamjerno" krumpir i cesan....
Zatvoriti ovu temu..o Srbima..zakaj uopce o govoriti o inferiornoj rasi...
- Bosanac sa dna kace
sve pogledam kace se pocet raspadat oni sto su osnoavli taj sud pa nadalje, al nema jos niko nije poceo da se crva!mIRCerka wrote: ako do sada niste skontali da Haag pusta slobodana da iznosi visesatne nebuloze samo ne bi li riknuo u pola procesa pa da se osudom i presudom ne zamjere onim zemljama koje i dan danas tvrde da se JNA u Bosni BRANILA, onda ste fakat naivni
-
gavrilo
koji je tebi racku?buhtelj wrote:Nisam thanx god Srbin,...ali u slogi je moc...to Srbi definitvno najbolje apliciraju...nikada sami ne idu cak ni u shopping vec..fura pola sela da jim kupi opanke....
Kamo ide Srbin jos sam...mozda kada moli Svetog Savu..za ispriku jer je susjedu uzeo "nenamjerno" krumpir i cesan....
Zatvoriti ovu temu..o Srbima..zakaj uopce o govoriti o inferiornoj rasi...
![]()