Samo pozitivno/Najbolji poslijeratni načelnici neke od Opština Sarajeva ili BIH

Post Reply
iz zadnje klupe

#1 Samo pozitivno/Najbolji poslijeratni načelnici neke od Opština Sarajeva ili BIH

Post by iz zadnje klupe »

Skoro sam postavio temu Najbolji/najgori Premijer FBIH, koja se očekivano pretvorila u izbor najgoreg.

Da probamo na topicu Politika imati bar jednu pozitivnu temu, gdje bi , po vlastitom mišljenju, izdvajali bivše načelnike koji su dobro donijeli Općiniama kojima su rukovodili

Što se tiče Sarajeva, moj neki lični dojam Semira Borovac, decentna i odmjerena osoba, širokih pogleda ( npr. podržala gay populaciju prije nego što se u Sarajevu o tome uopšte govorilo, za razliku od ove SDP baklava desnikuše, prva krenula u obnovu porušenog grada, itd, prava gospođa po meni)

Samir Kamenjaković-Živinice -rahmetli, Živinice doveo u red razvijenih opština, kada su ga pitali što je prešap u SDA, rekao da sve u životu ima cijenu, ako želi pristup fondovima da digne Živinice-to je cijena

Husein Smajlović- o njemu Zeničani sve najbolje govore-takođe rahmetli

bivši načelnik Ilidže, ako ne griješim ime, Husein Mahmutović-takođe rahmetli, o njemu samo čuo sve dobro

Probajte ovu temu održati pozitivnom, i navesti samo pozitivne ljude za koje smatrate da su tokom svog mandata kao načelnici boljitak građana stavljali na prvo mjesto :izet:
laik1981

#2 Re: Samo pozitivno/Najbolji poslijeratni načelnici neke od Opština Sarajeva ili BIH

Post by laik1981 »

Trenutni nacelnik Ilidze.
Post Reply