Samo pijane idu u krevet...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

respo

#26 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by respo »

valjda kod tvog posta pise mjenjano 1 put :D
nikona@

#27 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by nikona@ »

Sale je :shock: smotan!
nikona@

#28 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by nikona@ »

micki125 wrote:
nikona@ wrote:Sale je :shock: smotan!
sta veliš!
:lol: :lol: :lol: :run:
Denmark

#29 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Denmark »

Cast izuzecima tj . Britancima koji nisu pjegavi , crvenokosi i zdepasti , plus nije pripadnik Redsa , Red Devilsa ili Gunnersa , pa se zalije pivom i "zarice" neku navijacku u pubu a onda progovori sa brit. akcentom "Oy... sweetheart..wanna beer" .... pa ko onda ne bi pijan isao u krevet s takvim :D
kmirsad

#30 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

...dankinjo...nakon ovakvog posta....i par PP.a ne znam šta bih ti odgovorio...desanka majka...malo šale,,,al' malo i zbilje... :lol: :lol: :lol:
Denmark

#31 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Denmark »

Mirso ...ne kaze se za dzabe u svakoj sali malo istine :D A ovo je samo jedan tip britanskog muzjaka...
Boruc

#32 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Boruc »

Što ne mogu ovih istraživanja ?!
Za pola godine bit će obrnuto.

Sve je lako kad si p'jan. :dance:
JThomas

#33 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by JThomas »

pijanom je i u hali dobro, a kamoli u krevetu :D :D :lol:
kmirsad

#34 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

Denmark wrote:Mirso ...ne kaze se za dzabe u svakoj sali malo istine :D A ovo je samo jedan tip britanskog muzjaka...
...ja...ko što i u svakoj istini ima malo šale :-D ...nego nisam primjetio tvoj odgovor na tematsko pitanje... :roll: :-D
Denmark

#35 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Denmark »

kmirsad wrote:
Denmark wrote:Mirso ...ne kaze se za dzabe u svakoj sali malo istine :D A ovo je samo jedan tip britanskog muzjaka...
...ja...ko što i u svakoj istini ima malo šale :-D ...nego nisam primjetio tvoj odgovor na tematsko pitanje... :roll: :-D
:lol: :lol:
E pa nisam ja Britanka :D ...ta ne trebaju meni case i boce ... em samopouzdanja imam dovoljno pa ako hocu - hocu , ako necu -necu , em sigurno ne bi s nikim zavrsila u krevetu jer bi npr. zaspala negdje "na pola puta" :lol: ... Valja li odgovor ? :D
benin

#36 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by benin »

Ja kako sam skonto, u toj Britaniji su svi, i muskarci i žene, toliko ružni, da se moraju razvalit u neznan da bi se prvo mogli gledat, a kad od alkohola zažmire može i :dance:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#37 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by ljubav_aha »

komi wrote:stranjkinje su preotvorene i zato sam ih odmah u startu otpisao :mrgreen: postaje neugodno kad pleše pored tebe a ti stojiš mirno i pokušavaš izbjeći njenu kosu koja ti upada u nos i izaziva kihanje koje izbacuje gomile sline a nemaš maramicu :lol: :lol: :lol: :lol:
oh,komi , komi :mrgreen: priznaj ili ti se nisu dopale,ili nemas jajca da priznas da nije lako biti u drustvu opasnih ljepotica koje znaju sto rade,izgeda ti volis biti drug komandnat neiskusnoj zenskoj brigadi domaceg porijekla :mrgreen:
ljubav_aha

#38 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by ljubav_aha »

ladyblue18 wrote:
Neta wrote:
volim naše lafčine... pa ih ne može svaka "stranjska ubleha" pokupiti :thumbup: :bih:
:shock: hajd nek sam i ovo cula. :mrgreen:
:lol: lafcine,eh bas lafcine :-)
jutarnji

#39 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by jutarnji »

Neta wrote:imala sam priliku raditi sa jednom Britankom... tako smo zajedno i izašle... ljudi moji. nabacivala se svakom mušku u kafani ali svejedno nije ni pijana pokupila našeg frajera mada se sama nudila i nudila ... samo što se nije još i skinula:-D

volim naše lafčine... pa ih ne može svaka "stranjska ubleha" pokupiti :thumbup: :bih:
Ovo je zabrinjavajuce...
Kakve lafcine i qrac, to ti se kod nas zove hadum. Zamisli sramote, treba dosla iz Engleske u Bosnu da se bubne i tamo neki besqrci
osramote citavu naciju. Ja ne znam kako zensko moze ne valjat...pogotovo nakon desetak piva :D
ljubav_aha

#40 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by ljubav_aha »

jutarnji wrote:
Neta wrote:imala sam priliku raditi sa jednom Britankom... tako smo zajedno i izašle... ljudi moji. nabacivala se svakom mušku u kafani ali svejedno nije ni pijana pokupila našeg frajera mada se sama nudila i nudila ... samo što se nije još i skinula:-D

Ovo je zabrinjavajuce...
Kakve lafcine i qrac, to ti se kod nas zove hadum. Zamisli sramote, treba dosla iz Engleske u Bosnu da se bubne i tamo neki besqrci
osramote citavu naciju. Ja ne znam kako zensko moze ne valjat...pogotovo nakon desetak piva :D
a,kakvo li je tek musko nakon 10tak piva ,smrdljivo,oznojeno ... necu dalje ;-)
todd_smith

#41 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by todd_smith »

ljubav_aha wrote:
jutarnji wrote:

Ovo je zabrinjavajuce...
a,kakvo li je tek musko nakon 10tak piva ,smrdljivo,oznojeno ... necu dalje ;-)
nakon 10 piva musko je spremno za bilo kakvu djevojku :P :lol: :lol:
ljubav_aha

#42 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by ljubav_aha »

todd_smith wrote:
ljubav_aha wrote:a,kakvo li je tek musko nakon 10tak piva ,smrdljivo,oznojeno ... necu dalje ;-)
a jeli ON spreman nakon 10 piva :lol: :lol: :lol:

musko je cesto spremno za bilo kakvu djevojku cak i kad je trijezno :mrgreen:

zene stritizete cesto popiju dva tri jaca pica prije izaska pred horne muskarce,real life ,true story
wileyX

#43 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by wileyX »

Pa slusaj moraju malo i one sebi dignut samopuzdanje,zato si cugnu par komada :) Iako su pune samopouzdanja i ne grijese ne znam sto piju,uvjek se pitam jel znaju da je to grijeh :lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#44 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by ljubav_aha »

problem nije samopouzdanje,vec respektovanje sebe,piju jer trebaju "napiti " ono malo ponosa sto je u njima ostalo ,zalosno
todd_smith

#45 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by todd_smith »

ljubav_aha wrote:
todd_smith wrote:
ljubav_aha wrote:a,kakvo li je tek musko nakon 10tak piva ,smrdljivo,oznojeno ... necu dalje ;-)
a jeli ON spreman nakon 10 piva :lol: :lol: :lol:

musko je cesto spremno za bilo kakvu djevojku cak i kad je trijezno :mrgreen:

zene stritizete cesto popiju dva tri jaca pica prije izaska pred horne muskarce,real life ,true story
hej imamo i mi standarde..mada su niski ali ipak... :lol: :lol:
wileyX

#46 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by wileyX »

ljubav_aha wrote:problem nije samopouzdanje,vec respektovanje sebe,piju jer trebaju "napiti " ono malo ponosa sto je u njima ostalo ,zalosno
Ma stoji to nema govora sto ti kazes.Ali tako je oduvjek bilo i bice,valjda neko i to mora raditi.Nit ti nit ja mozemo to ispraviti.Zato zakljucak cure ne pijte :)
ljubav_aha

#47 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by ljubav_aha »

tako je decki :-D

zato je naslov teme nevjerovatan,izgleda da je autor naopkon,nadam se, zadovoljio svoju musku sujetu,bas mi je drago :mrgreen:
kmirsad

#48 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol: ...ne pucajte u mene...ja sam samo pijanista... :lol:
...ja vas volim i trijezne i pijane :lol: ...ali niko nije toliko pijan...da ne zna šta radi... :-D :-D :-D
ljubav_aha

#49 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by ljubav_aha »

kmirsad wrote::lol: :lol: :lol: ...ne pucajte u mene...ja sam samo pijanista... :lol:
...ja vas volim i trijezne i pijane :lol: ...ali niko nije toliko pijan...da ne zna šta radi... :-D :-D :-D
kmirsad,ma ovi naucnici imaju licnih problema ;-)

sad mi je sve jasno,znaci,ipak je alkohol samo izgovor raji,jer,hej,seksiranje sa ruznom,rogatom osobom "nije moguce" bez alkohola,koje licemjerstvo :mrgreen:
Post Reply