Samo pijane idu u krevet...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- respo
#26 Re: Samo pijane idu u krevet...
valjda kod tvog posta pise mjenjano 1 put 
- nikona@
#28 Re: Samo pijane idu u krevet...
micki125 wrote:sta veliš!nikona@ wrote:Sale jesmotan!
- Denmark
#29 Re: Samo pijane idu u krevet...
Cast izuzecima tj . Britancima koji nisu pjegavi , crvenokosi i zdepasti , plus nije pripadnik Redsa , Red Devilsa ili Gunnersa , pa se zalije pivom i "zarice" neku navijacku u pubu a onda progovori sa brit. akcentom "Oy... sweetheart..wanna beer" .... pa ko onda ne bi pijan isao u krevet s takvim 
- kmirsad
#30 Re: Samo pijane idu u krevet...
...dankinjo...nakon ovakvog posta....i par PP.a ne znam šta bih ti odgovorio...desanka majka...malo šale,,,al' malo i zbilje...

- Denmark
#31 Re: Samo pijane idu u krevet...
Mirso ...ne kaze se za dzabe u svakoj sali malo istine
A ovo je samo jedan tip britanskog muzjaka...
- Boruc
#32 Re: Samo pijane idu u krevet...
Što ne mogu ovih istraživanja ?!
Za pola godine bit će obrnuto.
Sve je lako kad si p'jan.
Za pola godine bit će obrnuto.
Sve je lako kad si p'jan.
- JThomas
#33 Re: Samo pijane idu u krevet...
pijanom je i u hali dobro, a kamoli u krevetu

- kmirsad
#34 Re: Samo pijane idu u krevet...
...ja...ko što i u svakoj istini ima malo šaleDenmark wrote:Mirso ...ne kaze se za dzabe u svakoj sali malo istineA ovo je samo jedan tip britanskog muzjaka...
- Denmark
#35 Re: Samo pijane idu u krevet...
kmirsad wrote:...ja...ko što i u svakoj istini ima malo šaleDenmark wrote:Mirso ...ne kaze se za dzabe u svakoj sali malo istineA ovo je samo jedan tip britanskog muzjaka...
...nego nisam primjetio tvoj odgovor na tematsko pitanje...
![]()
E pa nisam ja Britanka
-
benin
#36 Re: Samo pijane idu u krevet...
Ja kako sam skonto, u toj Britaniji su svi, i muskarci i žene, toliko ružni, da se moraju razvalit u neznan da bi se prvo mogli gledat, a kad od alkohola zažmire može i

- ljubav_aha
#37 Re: Samo pijane idu u krevet...
oh,komi , komikomi wrote:stranjkinje su preotvorene i zato sam ih odmah u startu otpisaopostaje neugodno kad pleše pored tebe a ti stojiš mirno i pokušavaš izbjeći njenu kosu koja ti upada u nos i izaziva kihanje koje izbacuje gomile sline a nemaš maramicu
![]()
![]()
![]()
- ljubav_aha
#38 Re: Samo pijane idu u krevet...
ladyblue18 wrote:Neta wrote:
volim naše lafčine... pa ih ne može svaka "stranjska ubleha" pokupiti![]()
hajd nek sam i ovo cula.
- jutarnji
#39 Re: Samo pijane idu u krevet...
Ovo je zabrinjavajuce...Neta wrote:imala sam priliku raditi sa jednom Britankom... tako smo zajedno i izašle... ljudi moji. nabacivala se svakom mušku u kafani ali svejedno nije ni pijana pokupila našeg frajera mada se sama nudila i nudila ... samo što se nije još i skinula:-D
Kakve lafcine i qrac, to ti se kod nas zove hadum. Zamisli sramote, treba dosla iz Engleske u Bosnu da se bubne i tamo neki besqrci
osramote citavu naciju. Ja ne znam kako zensko moze ne valjat...pogotovo nakon desetak piva
- ljubav_aha
#40 Re: Samo pijane idu u krevet...
a,kakvo li je tek musko nakon 10tak piva ,smrdljivo,oznojeno ... necu daljejutarnji wrote:Ovo je zabrinjavajuce...Neta wrote:imala sam priliku raditi sa jednom Britankom... tako smo zajedno i izašle... ljudi moji. nabacivala se svakom mušku u kafani ali svejedno nije ni pijana pokupila našeg frajera mada se sama nudila i nudila ... samo što se nije još i skinula:-D
Kakve lafcine i qrac, to ti se kod nas zove hadum. Zamisli sramote, treba dosla iz Engleske u Bosnu da se bubne i tamo neki besqrci
osramote citavu naciju. Ja ne znam kako zensko moze ne valjat...pogotovo nakon desetak piva
-
todd_smith
#41 Re: Samo pijane idu u krevet...
nakon 10 piva musko je spremno za bilo kakvu djevojkuljubav_aha wrote:a,kakvo li je tek musko nakon 10tak piva ,smrdljivo,oznojeno ... necu daljejutarnji wrote:Ovo je zabrinjavajuce...Neta wrote:imala sam priliku raditi sa jednom Britankom... tako smo zajedno i izašle... ljudi moji. nabacivala se svakom mušku u kafani ali svejedno nije ni pijana pokupila našeg frajera mada se sama nudila i nudila ... samo što se nije još i skinula:-D
- ljubav_aha
#42 Re: Samo pijane idu u krevet...
a jeli ON spreman nakon 10 pivatodd_smith wrote:nakon 10 piva musko je spremno za bilo kakvu djevojkuljubav_aha wrote:a,kakvo li je tek musko nakon 10tak piva ,smrdljivo,oznojeno ... necu dalje![]()
![]()
musko je cesto spremno za bilo kakvu djevojku cak i kad je trijezno
zene stritizete cesto popiju dva tri jaca pica prije izaska pred horne muskarce,real life ,true story
-
wileyX
#43 Re: Samo pijane idu u krevet...
Pa slusaj moraju malo i one sebi dignut samopuzdanje,zato si cugnu par komada
Iako su pune samopouzdanja i ne grijese ne znam sto piju,uvjek se pitam jel znaju da je to grijeh

- ljubav_aha
#44 Re: Samo pijane idu u krevet...
problem nije samopouzdanje,vec respektovanje sebe,piju jer trebaju "napiti " ono malo ponosa sto je u njima ostalo ,zalosno
-
todd_smith
#45 Re: Samo pijane idu u krevet...
hej imamo i mi standarde..mada su niski ali ipak...ljubav_aha wrote:a jeli ON spreman nakon 10 pivatodd_smith wrote:nakon 10 piva musko je spremno za bilo kakvu djevojkuljubav_aha wrote:a,kakvo li je tek musko nakon 10tak piva ,smrdljivo,oznojeno ... necu dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
musko je cesto spremno za bilo kakvu djevojku cak i kad je trijezno![]()
zene stritizete cesto popiju dva tri jaca pica prije izaska pred horne muskarce,real life ,true story
-
wileyX
#46 Re: Samo pijane idu u krevet...
Ma stoji to nema govora sto ti kazes.Ali tako je oduvjek bilo i bice,valjda neko i to mora raditi.Nit ti nit ja mozemo to ispraviti.Zato zakljucak cure ne pijteljubav_aha wrote:problem nije samopouzdanje,vec respektovanje sebe,piju jer trebaju "napiti " ono malo ponosa sto je u njima ostalo ,zalosno
- ljubav_aha
#47 Re: Samo pijane idu u krevet...
tako je decki
zato je naslov teme nevjerovatan,izgleda da je autor naopkon,nadam se, zadovoljio svoju musku sujetu,bas mi je drago
zato je naslov teme nevjerovatan,izgleda da je autor naopkon,nadam se, zadovoljio svoju musku sujetu,bas mi je drago
- kmirsad
#48 Re: Samo pijane idu u krevet...
...ja vas volim i trijezne i pijane
- ljubav_aha
#49 Re: Samo pijane idu u krevet...
kmirsad,ma ovi naucnici imaju licnih problemakmirsad wrote:![]()
![]()
...ne pucajte u mene...ja sam samo pijanista...
![]()
...ja vas volim i trijezne i pijane...ali niko nije toliko pijan...da ne zna šta radi...
![]()
![]()
sad mi je sve jasno,znaci,ipak je alkohol samo izgovor raji,jer,hej,seksiranje sa ruznom,rogatom osobom "nije moguce" bez alkohola,koje licemjerstvo