Samo pijane idu u krevet...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

kmirsad

#1 Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

" Istraživanje provedeno ovih dana u Velikoj Britaniji pokazalo je kako, u prosjeku, jedna od dvadeset žena nikada nije imala seksualne odnose trijezna, prenosi " Daily Mail ".
Na istraživanju provedenom na 3000 žena u dobi od 18 do 50 godina, kao najčešći razlog, žene su navele nedostatak samopouzdanja."
zanimljivo bi bilo, naročito muškom dijelu sax-ove populacije, čuti kako ženski dio...stoji sa samopouzdanjem... :-D
... a kasnije čemo nad onih par... :lol: hiljada spolno sazrelih forumaša... sa vrlo veoma bogatim iskustvom...sprovesti istu anketu... :lol:
kmirsad

#2 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol:
svaka čast... prva diskutantica...pa samopuzdana :-D ...i to pravo :shock: ...s mineralnom... :shock: :lol: :lol: :lol:
ne brinu se britanke...jer su im valjda i partneri toliko pijani....da im je spermogram sjeban do MP3... tako da nema šanse da je koji alkoholisani spermić potkači... :-D
dr.Gonzo

#3 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by dr.Gonzo »

Vala i ja da sam u Britaniji, tesko da bi sa nekim od lokalaca, odnosno lokalkinja, imao seks a da nisam pijan :lol:
Neta

#4 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Neta »

dr.Gonzo wrote:Vala i ja da sam u Britaniji, tesko da bi sa nekim od lokalaca, odnosno lokalkinja, imao seks a da nisam pijan :lol:
:thumbup:
Neta

#5 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Neta »

imala sam priliku raditi sa jednom Britankom... tako smo zajedno i izašle... ljudi moji. nabacivala se svakom mušku u kafani ali svejedno nije ni pijana pokupila našeg frajera mada se sama nudila i nudila ... samo što se nije još i skinula:-D

volim naše lafčine... pa ih ne može svaka "stranjska ubleha" pokupiti :thumbup: :bih:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Truba »

kad su ružni :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#7 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by ladyblue18 »

Neta wrote:
volim naše lafčine... pa ih ne može svaka "stranjska ubleha" pokupiti :thumbup: :bih:
:shock: hajd nek sam i ovo cula. :mrgreen:
JThomas

#8 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by JThomas »

dr.Gonzo wrote:Vala i ja da sam u Britaniji, tesko da bi sa nekim od lokalaca, odnosno lokalkinja, imao seks a da nisam pijan :lol:
:lol: :lol:

ništa na ovom svijetu nije slučajno, pa ni to što oni toliko piju ;-) :lol:
kmirsad

#9 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

:roll: ...samo da je iz đepa izvadila :roll: ... 100 funti... :shock: ...eijjjj ...druga bi to prića bila...trenutna transformacija ...lafčine...u ždrebčinu... :lol:
Truba

#10 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Truba »

pa da

kad pare vidim odmah mi se diže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Truba

#11 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Truba »

ona moze biti ogavna
ali pare ne mogu :mrgreen:
a poso je poso :mrgreen:
kmirsad

#12 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

kad je dobro plačen ili kad si pijan... :lol:
cute poison

#13 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by cute poison »

ladyblue18 wrote:
Neta wrote:
:shock: hajd nek sam i ovo cula. :mrgreen:
mo's misliti kakva je ta britanka bila kad je ni nase "lafcine" nisu htjele :lol:
kmirsad

#14 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

...ccccccc ... svašta pričaju...sve okolo...ko maca oko vrućeg mlijeka...samo ne odgovaraju na tematsko pitanje...trebal' him alkohol za sex...jedinio Aura...opravdala auru što je nosi... :lol: ...de ba recite...pa kad se vidimo na Zbarimo domače...da znamo kako... i s kojim pičem da vam priđemo... :lol: :lol: :lol: ...konobar...molim jednu mineralnu...za damu...a meni votku/đin...duplu...malo mi trema... :lol: :lol: :lol:
Salsaon2

#15 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Salsaon2 »

opste je poznato da stranci ne znaju se provest ako nisu mortus pijani... Sve dalje proizlazi iz tog pijaskog stanja :)... Nevjerovatno je to, sto neko spomenu, kako se strankinje pocnu nabacivati naokolo kada su pijane, ali je*o, nema haman nijedna da valja :D, sve neke teskashice i bucike... :) helem, neka pica :D (mislim picha :P)
beautifullshinyb.

#16 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by beautifullshinyb. »

sta cete kad smo narod beskaharan. svaki problem kod nas se u sprdnju pretvara (uglavnom).pa smo nekako manje izlozeni stresu nego ti stranci.
a fala bogu, dao nam i ljepotu. tako da mozemo uvijek i bez icega :D
:sax:
*mima*

#17 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by *mima* »

Ja ne pijem........Image
sffovac

#18 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by sffovac »

jooj vas
pa sto mislite, da je treba grob bila, pa i medju tim likovima je bilo pijanih 100%

ne nije to razlog

razlog je sto je kod nas raja informisana i svi su citali kako britanke pijane srljaju u krevet, e onda su citali onaj clanak, ako spavas s jednom britankom ko da si s 20 miliona ludji spavao, il' 20 hiljada, elenese

i ja te pitam, sta bi ti uradio
jer zamisli sad tog pritiska, na naseg muju sa sarajkom za sankom, kad mu pridje 20 uspaljenih ridjobradih britanaca, u obliku malo manje ridjobrade britanke i ponudi mu sex
kmirsad

#19 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

micki125 wrote:
Neta wrote:imala sam priliku raditi sa jednom Britankom... tako smo zajedno i izašle... ljudi moji. nabacivala se svakom mušku u kafani ali svejedno nije ni pijana pokupila našeg frajera mada se sama nudila i nudila ... samo što se nije još i skinula:-D

pa na šta je ličila ta koka, sigurno grob nekakav. :D
...bolje i grob...nego rob...stara partizanska... :-)
...Čunoslav izbirač... postane otirač...tako je govorio Tesla... :lol:..., a Ajnštajn je naučno dokazao jednu od osnovnih teorema fizike : ...jebo, ne jebo...Čuni vrijeme prođe... :lol: :lol: :lol:
dr.Gonzo

#20 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by dr.Gonzo »

Manite se ljudi Britanki i corava posla.Eto vam recimo Cehinja i Madjarica. Ne zna se sta su, zgodnije il nagodnije :D Vidi, ovo se rimuje :lol:

A sto se tice alkohola i seksa, i to je dobra tema. Da je manje alkohola, bilo bi manje seksa. Al mozda vise orgazama :lol:
kmirsad

#21 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by kmirsad »

micki125 wrote: a znaš kako one znaju biti ružne, i još k tome crvene i pjegave nekakve, a zamisli kakve je tek dole boje, da ti se život smuči. :D
...ma kad se popije...sve su lijepe...i svako "Živjeli...".. sve su ljepše...samo zapjevaš onu...od Tajma i Dade Topića..." Alkohol je kralj..." :lol: ...pa šta misliš da samo britanke idu pjane u krevet...i britanci sine...i britanci...se srokaju... :-D
...a opet nešto razmišljam...ipak su fine britanke, napiju se pa zgriješe...a ovima našim...svejedno... još te i napiju :lol: ...znaš li ti da one mogu više popit votke, đina i tekile od nas jadnika :-D ... a ne meze ništa... :lol:
Truba

#22 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by Truba »

stranjkinje su preotvorene i zato sam ih odmah u startu otpisao :mrgreen: postaje neugodno kad pleše pored tebe a ti stojiš mirno i pokušavaš izbjeći njenu kosu koja ti upada u nos i izaziva kihanje koje izbacuje gomile sline a nemaš maramicu :lol: :lol: :lol: :lol:

bolje su ove naše školjke :) :) :) :)

nikad ne znaš kakav se dijalamt kriju unutra nakon godina barenja kad se otvore :mrgreen: :skoljka: :mrgreen: :skoljka: :mrgreen: :bih: :sax:
respo

#23 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by respo »

a nakon godina barenja skontas da je skoljki prosao rok i vec upotrbljena vise puta :D
dr.Gonzo

#24 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by dr.Gonzo »

a nakon godina barenja skontas da je skoljki prosao rok i vec upotrbljena vise puta :D
Pa da, tu je puno veca sansa da ispadnes levat. Ne gubiti vrijeme, jednom se zivi.
respo

#25 Re: Samo pijane idu u krevet...

Post by respo »

micki125 wrote:
komi wrote:stranjkinje su preotvorene i zato sam ih odmah u startu otpisao :mrgreen: postaje neugodno kad pleše pored tebe a ti stojiš mirno i pokušavaš izbjeći njenu kosu koja ti upada u nos i izaziva kihanje koje izbacuje gomile sline a nemaš maramicu :lol: :lol: :lol: :lol:

bolje su ove naše školjke :) :) :) :)

nikad ne znaš kakav se dijalamt kriju unutra nakon godina barenja kad se otvore :mrgreen: :skoljka: :mrgreen: :skoljka: :mrgreen: :bih: :sax:
i onda skontaš da je neko prije tebe ubrao biser, te da je bario čitavu veče, ko naš Sale svojevremeno. :lol:
miki ne kopiraj me podlijezes autorskim pravima :D
Post Reply