Samo JUVE u II ligi, Milan u Ligi prvaka!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Stitch__
ove sto navijaju za minorne klubove tipa chelsea, i sl, ubuduce ignorisem
gdje mi je onaj rider???
As for Inter being awarded the Scudetto and this year’s trophy being described as the Scudetto of honesty? Inter were being investigated also and Facchetti was no saint as he used his clout to get favourable officiating in Europe. What happened here? Also, the new President of the Italian Federation (FIGC) is an avid Inter fan. Makes you wonder if Moratti splashed out the cash to higher ups for he was tired of losing. A team that lost big games, lost against minnows, was inconsistent and full of internal rife, and a coach that made tactical blunders more than usual is not a winner.
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=104645
gdje mi je onaj rider???
As for Inter being awarded the Scudetto and this year’s trophy being described as the Scudetto of honesty? Inter were being investigated also and Facchetti was no saint as he used his clout to get favourable officiating in Europe. What happened here? Also, the new President of the Italian Federation (FIGC) is an avid Inter fan. Makes you wonder if Moratti splashed out the cash to higher ups for he was tired of losing. A team that lost big games, lost against minnows, was inconsistent and full of internal rife, and a coach that made tactical blunders more than usual is not a winner.
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=104645
-
SilentWhisper
Na koga???ProS wrote:Pu!
-
Kukuruz_Barbe-q
Daj mi svoju sliku pa da bacim.
Ti si mene zainteresiro zbog onih svojih "proslava" i postova nakon sto je Giuve "osvojio".
SERIE B- kako mozes navijat za takav klub
Sto se, lamparda tice(glavati igrac sa bubuljuciom posred cela)-premiership najljepsi??Kuhar potruje pola momcadi hotspura da bi Arsenal igro u ligi prvaka.
SERIE B- kako mozes navijat za takav klub
Sto se, lamparda tice(glavati igrac sa bubuljuciom posred cela)-premiership najljepsi??Kuhar potruje pola momcadi hotspura da bi Arsenal igro u ligi prvaka.
-
SilentWhisper
Hej, hej, engleska liga nije losha, uvijek puni stadioni, igra se mushki, da nema Chelsea-ija bilo bi to ono bash zanimljivo takmichenjeKukuruz_Barbe-q wrote:Daj mi svoju sliku pa da bacim.
SERIE B- kako mozes navijat za takav klub![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
Ma dobra je engleska liga samo se neki Rusi infiltrirali.
kazu imaju svoj klub, neki chelsea, nije nista osvajo dosad.
kazu imaju svoj klub, neki chelsea, nije nista osvajo dosad.
- Brando
Kukuruz_Barbe-q wrote:Daj mi svoju sliku pa da bacim.Ti si mene zainteresiro zbog onih svojih "proslava" i postova nakon sto je Giuve "osvojio".
daj ti meni svoju da objavim u novinama kao "kukuruzov godisnji pokusaj zajeba"
nego reci ti meni dvije stvari!!
-koliko ima da si otkrio svoj "fudbalski gen" i sklonost ovom sportu, mjesec-dva?
-jesu li ti svi zivotni problemi rijeseni otkako je juve u serie B?
izgleda da jesu koliko si "sretan"
-
Kukuruz_Barbe-q
-Svoj "fudbalski gen" sam otkrio nevjerovatno ali istinito 97 godine.Ti si vjerujem pratio prve fudbalske utakmice na svijetu,redovno ides na Juveove utakmice(zajedno sa 5.000 jadnika), a u slobodno vrijeme si opak ali pametan zajebant.
-ne nisu mi se rijesili svi zivotni problemi, ali sam neobicno sretan sto cu moci slijedecih godina zajebavati sve one koji se osjecaju navijacima Juventusa.
Da ti pokazem "Brandov godisnji pokusaj zajeba"
:"Neke se stvari ne mogu kupiti novcem!!!!
" i onu glupu fotografiju koju si obradio u Paintu

P.S:Zaaboravio sam,
SERIIIE B SERIEEEEEEEEE B
SERIE B SERIEEEE B
DERBI CON CROTONEEEE
SERIEEE B SERIEE B

-ne nisu mi se rijesili svi zivotni problemi, ali sam neobicno sretan sto cu moci slijedecih godina zajebavati sve one koji se osjecaju navijacima Juventusa.
Da ti pokazem "Brandov godisnji pokusaj zajeba"
:"Neke se stvari ne mogu kupiti novcem!!!!
P.S:Zaaboravio sam,
SERIIIE B SERIEEEEEEEEE B
SERIE B SERIEEEE B
DERBI CON CROTONEEEE
SERIEEE B SERIEE B
-
lampard
ma ovaj milan je tako cool ekipa samo ih jebe sto moraju u kvalifikacije za ligu prvaka,cini mi se malo ispod njihovog nivoa,ipak je to MILAN,dok tamo neki chelsea direktno u ligi prvaka,bruka i sramota.
nego ni zrijeb ih nije posluzio,ove godine ce morat gledati chelsea u utakmicama sa zvezdom
i to u ligi prvaka
ciiiiiiiaaaaaaaaaooooooooooooooooooooo milan

nego ni zrijeb ih nije posluzio,ove godine ce morat gledati chelsea u utakmicama sa zvezdom
i to u ligi prvaka
ciiiiiiiaaaaaaaaaooooooooooooooooooooo milan
-
Kukuruz_Barbe-q
Mislis zdravstvujte Milan ili dasvidanja Milan mislim red je da naucis ruski.
Otkad navijas za Chelsea boga ti?Od prije 2 godine?A prije toga si bio za Real.
Otkad navijas za Chelsea boga ti?Od prije 2 godine?A prije toga si bio za Real.
-
lampard
joj sto volim kad mi ljudi to kazu,za razliku od vas dvojice ja imam SVOJE misljenje i navijam za chelsea od 98. kad je bio nista al je imao ljude poput zole i tore andre floa.onda je krenula afirmacija ozbiljnog tima i prije nego je abramovich dosao,igrac ciji nick nosim dosao je prije abramovicha i ekipa je pocela da se sastavlja.njegov dolazak na celo tima samo je taj proces ubrzao.a vi cooleri naravno navijate za tim za koji navija po sarajeva,ili milan ili juventus, pa ono dje sva raja tu i vi.to se zove karakter samo naprijed 
-
Kukuruz_Barbe-q
Ja sam prije malo i simpatisao Chelsea, kas su bili Zola Ha
sselbaink i Poet, ali sad ne mogu.Ja uvjek mislio Lampard francuz.
Navijam za Milan od 97 zbog Costacurte, Maldinija,Albertinija,Donadonija, zbog navijaca i zbog boja
,zbog igre.
sselbaink i Poet, ali sad ne mogu.Ja uvjek mislio Lampard francuz.
Navijam za Milan od 97 zbog Costacurte, Maldinija,Albertinija,Donadonija, zbog navijaca i zbog boja