Samo FTV prilagodila program nakon jucherashnje tragedije!
Moderator: anex
- beco
Nebi me iznenadilo, jer kad bi samo gledali bht covjek bi pomislio da mi zivimo u nekoj tamo razvijenoj evropskoj zemlji kod njihh je sve med i miljeko, a nedo Bog da nesto nacionalno bude, evo pomjerih se sa mjesat. Cak mislim da i neke boje izbjegavaju, da slucajno njihovi gledaoci nebi te boje asocirali sa nekim nacijama ili jos gore (pu, pu , pu) sa nekim strankama! 
- chuchumbamayumbe
Bila engleska humoristicka serija!stochar wrote:moj propust... je li na BHT-u bila ona emisija s narodnjacima?beco wrote:Sada da budemo iskreni i ako ja mrzim pink zbog nekih programskih rijesejna ni kod njih nije bilo humoristickih serija otkazana je sexs i selo!
- Comrad
Ma kakve naše televiziji, FTV-u svaka čast za ovo što su uradili. Ali, pet beba je umrlo, ma ima da CIJELI dan izvještavaš o tome...boli me briga za Bahin FA Cup, boli me briga za Chelsea i kreveljenje Spahe, neke narodnjake i nekakvu englesku humorističnu seriju...zar je teško uzeti kameru, povesti reportera, otići u bolnicu snimiti ostale bebe, snimiti onog momka što je iznosio bebe...ccc...I ja ne kontam ko vodi te televizije, samo taj dan su mogli pridobiti podosta gledalaca ako ćemo gledati stranu biznisa...
- DaysleepeR
Jestestochar wrote:moj propust... je li na BHT-u bila ona emisija s narodnjacima?beco wrote:Sada da budemo iskreni i ako ja mrzim pink zbog nekih programskih rijesejna ni kod njih nije bilo humoristickih serija otkazana je sexs i selo!