Naime, neki pripadnici muskos spola s ovog foruma su se gadno urotili protiv mene. Ne znam dal je razlog tome to sto sam pomalo zauzela necije mjesto-ne znam jer nisam dugo bila na forumu ili mozda neki drugi-mozda me neko jednostavno nevoli??? I to je moguce. Nego, buduci ja obicno budem na temama koje i sama otvorim, ne vidim razloga zasto bi neko ulazio na moju temu i vrijedjao me, te spominjao kako mu ja idem na nerve, umjesto da jednostavno zaobidje taj sudbonosni klik, koji dovodi do promjene raspolozenja doticnog. Znaci...u kome je problem. To ti je isto kao i kada bi izlazio u neki kafic i stalno govorio kako ti je bez veze i dosadno..., to je nepotrebno, znaci zaobidji taj kafic.
Nesto sam takodjer primjetila, no buduci sam u Bosni, sve je normalno...Naime moja patkica, je bas gadno potresla forum i pitam se zasto??? Muskarci i do 5 puta dnevno drkaju gladjuci uzasne snimke (cesto) odvratnih i ruznih njemaca...i to ih uzbudjuje...natezu kurac na takve stvari, i onda ja sam perverzna??? Ja nemam pravo da uzivampa makar se zadovoljavala i keramickom patkom. A muski mozak je zadovoljan kad vidi brkatu mlohavu staricu kako se nateze s nekim mega kurcem...i ja sam perverzna...? Malo se preispitajte! Patku sam izmislila...ali bilo je zanimljivo! Il jos bolje neka ostane tajna dal je bilo sex izmedju mene i patke
No problem je sljedeci, Bosanci nisu spremni cuti da zene masturbiraju, da uzivaju sexu , da su glavne??? E, bas mi je zao ali nemate izbora to je tako. Cinjenice. Znanstvenici su konacno pobili Darwinovu teoriju o cednosti zene-tj o monogamnosti zene. Oba spola su jednako promiskuitetna. Sinoc sam cula bas divan komentar: «Ako su zene fina i njezna bica, s kime spavaju svi ti silni macho muskarci» Pa nisu valjda sve te zene kurve J Da, da ljudi moji, zene se jebu i to je super. Ne samo da se jebu, nego jebu i druge, biraju koga ce jebati.
Mogu vas zamoliti ako vec imate nesto protiv mojih postova, da ne obracate paznju na iste, jerbo samo se nervirate, a uz put nervirate i mene, ne samo da me nervirate s komentarima tipa «joj vaka si naka si...» , vec to bespotrebno govorite. Naime, ja sam prilicno zrela cura, J svjesna sam svega, tako da neki vasi napuci su naivni i izazivaju osmjeh s druge (moje)strane ekrana. Sebe nazivam intelektualkom, volim sex i voljet cu ga uvjek...ako je to zapreka da ja razgovaram o nekim drugim temama...bas mi je zao debili zatucani (koji tako mislite) ali...niste upravu...samo ste primitivni i ja tu nazalost ne mogu nista. Jer nebiste vjerovali ali vasa se mama jebala da bi vi nastali, da da. Jebala se! Pa jel vamn mama kurva? Neeee , mama je cedna. Zasto? Jer ima papir...uuuuuu L bas gadno. Mora da oni ljudi koji zive u Njemackoj bez papira usttvari i ne zive u Njemackoj.
Malo, malo ne vjerujem da ste nasljedili od oceva taj stav, «muskarci su face kad se jebu, a zene kurve». A gdje to pise? A, da pise na forumu, jer muskarci i jesu face na forumu jer mogu pisati o tome kako su drkali, i mogu otici raspravljati o drugim temama a da ih pri tom niko ne gnjavi s drkanjem, no kad si zena, jebote...osjecam se ko kurva s «ljbavi&sexa»
S ljubavlju...Maya! (uhhh al sam sad sretna kad sam se istresla...