Samo da vidite...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

senada

Post by senada »

tempora wrote:Mene ovakve hrpe uvijek podsjete na kojekakve nezgode minder-banaka. :-)
Jedne prijeratne godine, moja tetka proda kucu i novce sakrije negdje po ormarima-u nekakve novine.Nakon jednog od velikih spremanja stana, iznenada skonta, da je "novine" otpremila u kontejner.Satima je rovila po kontejnerima na Alipasinom, ali novaca nigdje. :D :( :roll:

Jedan drugi clan porodice, nesto malo prije rata, drzao je pooozamasnu sumu u krevetu svoje supruge.Jednoga dana, odluci da kupi drugi krevet, a isti ponudi rodjaku.Krevet se odnese, rodjak nadje kupca za krevet, a ovaj se iznenada sjeti da mu krevet ima odredjen sadrzaj.Stigne tacno u momentu kada se krevet trebao iznijeti iz stana rodjaka. :D
Meni se stvarno desilo da hrpicu novca sakrijem i od same sebe, jer ja kad imam - samnom imaju svi - za nedajboze 'crne dane'.... inace sama volim da radim sve a tada za jedan tezi posao zovnem majstora da odradi dio posla za koji nisam imala adekvatan alat.... poslije zavrsenog posla, majstor usisa iza sebe taloge prasine a zajedno s njim i moju hrpicu.... no toga sam se sjetila tek kad je majstor odnio zapusen usisivac na opravku.... ode moj stek-budjak bankovni racun u nepovrat...
... a majstor, u pratnji mog clana porodice kako nebi drugdje dizao prasinu, prvo je u kontejner istresao sadrzaj usisivaca... :-)
senada

Post by senada »

bibliotekar wrote:ma kakva ta njegova hrpa, vidi moje hrpe:

Image[/img]
tvoji dobri apoeni ma gdje da su zastekani svakako su sigurni jer imaju zvucne efekte a i protupozarno su osigurani :-)
Dezidijat

#28 Re: Samo da vidite...

Post by Dezidijat »

Fair Life wrote:... kako na hrpi izgleda:

205 miliona dolara,
200 miliona eura i
157 miliona pesosa,

Image

Image

A sad se vratite na svoj posteni posao...

PS. .Lova je u cashu oduzeta od narkobosa iz Mexica.
A dje se nalaza ovi interesantni obojeni papirici :D mozemol ih posjetit.. :D necu im nista, ...kunem se 8-)
Post Reply