Samo da...
- dadoka84
#1 Samo da...
Koliko vam smeta ovakav početak rečenice. Dešava mi se od pekare do pošte pa i policije. Lola bi da progura glavu tebi pod pazuho dok maše papirčinom i samo govori samo da ja... ovo ono.
- ho oponopono
#2 Re: Samo da...
...velim može naravno, samo da i ja...ostanu zatečeni, nešto promrmljaju u sebi ovo danas ni stida ni srama...ko ih jebe(da prostiš)

- Big Ang
#3 Re: Samo da...
Meni je gore "Možel jedna informacija?"
kad nazovu na telefon
Pa opletu...od Kulina bana
A "samo da" i ja redovno koristim
A "samo da" i ja redovno koristim
- dadoka84
#4 Re: Samo da...
Meni je tako jedan u pošti nedavno, reko evo i ja ću samo, na to su se nadovezali i ostali iz reda sa rečenicomo evo i mi ćemo samo ovo...
U pu novi grad lik hladno hoće preko reda i govori samo da... plasnem tablice na pult tako da je ona teta odskocila a ovaj razgoracio oci. Odmakao se al pogled mu neću zaboravit. Kuha u njemu. Jad.
-
sokkia
#5 Re: Samo da...
eee mogu li ja samo da se utefterim na temu 
- Big Ang
#6 Re: Samo da...
ma jel to samo ja vičem "Samo da..." ? 
- dadoka84
#7 Re: Samo da...
Izgleda. Sad kad te razapnu na forumski stub srama 
- Big Ang
#9 Re: Samo da...
ja ba i ne silazim sa njegadadoka84 wrote:Izgleda. Sad kad te razapnu na forumski stub srama
- coek
- Big Ang
#11 Re: Samo da...
samo da kažem da će ovo biti jedna dobro posjećena tema 
- Ramzess Veliki
#12 Re: Samo da...
Samo da malo stavim ... neki komentar ... 
- JThomas
#14 Re: Samo da...
ima još jače.
"ja sam već bio..."
"ja sam već bio..."
- berenice
#16 Re: Samo da...
Kroz tebe bi ono prošlo... ccc Nervira me pravo. Nema veze, staro, mlado, sve ja to postavim na mjesto. 
-
mali_balon
#17 Re: Samo da...
Sta fali ako covjek hoce nesta da pita. Ja i ne pitam ja samo prodjem.
- Russki
#18 Re: Samo da...
ili kad ti netko odgovara sa
nista je to, ja (u mene ovaj, onaj itd itd)
- ilkbahar
#19 Re: Samo da...
Joj kako su ljudi namazani pa to je da čovjek ne povjeruje.
Otišla ja na biro da se uredno javim, red se otego, svi na bolovanju, samo jedna teta radi.
Helem, dolazi cigo jeda 18 godina ima i nosi neki papir i naravno "Samo da ja predam ovo, odmah ću..." stade prvi do vrata. U redu sve žene i šute, meškolje se,nije im pravo al šute.
Utom neki lik koji je tek došao i na kraju je reda poče da galami na cigu:"Šta samo da, ja sam RVI pa čekam red, kako te nije stid!". Mali Cigo poče da psuje i uzvraća galamom. Čika sa kraja reda uz galamu krenu fizički da nasrne na malog, al žene zakukaše: "Pa nemoj ga, vidiš da se jadan osušio, pa mlad je, pa samo on da...." I uspješe ga zaustaviti. I čikac sa kraja reda dodje nekako tik pred vrata i šuš muš sa cigom, šega šala i ciga ga pusti prije sebe.
E hajd ti sad vidi ko je tu lud? Kako su ljudi prefrigani
Otišla ja na biro da se uredno javim, red se otego, svi na bolovanju, samo jedna teta radi.
Helem, dolazi cigo jeda 18 godina ima i nosi neki papir i naravno "Samo da ja predam ovo, odmah ću..." stade prvi do vrata. U redu sve žene i šute, meškolje se,nije im pravo al šute.
Utom neki lik koji je tek došao i na kraju je reda poče da galami na cigu:"Šta samo da, ja sam RVI pa čekam red, kako te nije stid!". Mali Cigo poče da psuje i uzvraća galamom. Čika sa kraja reda uz galamu krenu fizički da nasrne na malog, al žene zakukaše: "Pa nemoj ga, vidiš da se jadan osušio, pa mlad je, pa samo on da...." I uspješe ga zaustaviti. I čikac sa kraja reda dodje nekako tik pred vrata i šuš muš sa cigom, šega šala i ciga ga pusti prije sebe.
E hajd ti sad vidi ko je tu lud? Kako su ljudi prefrigani
- berenice
#21 Re: Samo da...
Joj, znam. A ima i ono kad se ti jadan satra pričajući o nekom svom problemu, a neko ti samo onako suho kaže: "Ja, ja, ima toga."Russki wrote:ili kad ti netko odgovara sa
-
mali_balon
#23 Re: Samo da...
Hajd na stranu bezobrazluk, ali sto je ljudima toliko mrsko cekati u redu. Jebiga ja halalim vrijeme jer znam da moram u red i cekati. Ne kontam, eto dodje na biro da se javi i ono bi odma nekako preko reda, pa ne rads jebem mu misa ....
Doduse ja kad sam se prijavljivao na biro pa sam morao otici u drugu kancelariju teta mi rekla kada tmo zavrsim da slobodno odma udjem, da ne cekam u redu, eto uzeh biro za primjer...
Neki dan u posti naravno od penzionera ne mozes pric salteru, ali moradoh se progurati da uzmem uplatnicu, odma me napadose, naravno kad sam, ispunio uplatnicu uredao sam se, e sad sta bi vi cekali u redu da uzmete uplatnicu pa opet u red ili bi postupili kao sto sam ja.
Hocu da kazem da sve zavisi od situacije do situacije.... AKo neko treba nesta da pita ili neka informacija bez nekog zadrzavanja necu nista reci, ali ako se neko napravi budala pa ostane supljirat ja pokucam na vrata i pitam jeste li pitali sto ste trebali ima nas koji smo dosli prije vas.
Doduse ja kad sam se prijavljivao na biro pa sam morao otici u drugu kancelariju teta mi rekla kada tmo zavrsim da slobodno odma udjem, da ne cekam u redu, eto uzeh biro za primjer...
Neki dan u posti naravno od penzionera ne mozes pric salteru, ali moradoh se progurati da uzmem uplatnicu, odma me napadose, naravno kad sam, ispunio uplatnicu uredao sam se, e sad sta bi vi cekali u redu da uzmete uplatnicu pa opet u red ili bi postupili kao sto sam ja.
Hocu da kazem da sve zavisi od situacije do situacije.... AKo neko treba nesta da pita ili neka informacija bez nekog zadrzavanja necu nista reci, ali ako se neko napravi budala pa ostane supljirat ja pokucam na vrata i pitam jeste li pitali sto ste trebali ima nas koji smo dosli prije vas.
- S4mpion
#24 Re: Samo da...
Jednom tako starija gospođa stoji u redu na 5-6. mjestu i probi se na prvo mjesto pričom "evo samo ovaj jedan papir da ovjerim", a ljudi je pustili, čim je gospođa došla na šalter, pored onog njenog jednog, iz torbe izvadi još 101 papir bez imalo obraza, sreća, pa nisam bio u tom redu.
- Država
#25 Re: Samo da...
Meni se to ne dešava. Ne znam zašto. Možda što sam visok 192 cm, težak 116 kg (nisam debeo), i patim od PTSP-a pa imam pogled kao da ću svakog časa nekoga ubiti...