Samo da ne bude rata

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

drndalo

#26 Re: Samo da ne bude rata

Post by drndalo »

Kao sto rekoh, uhvatio si se dzamije ko p'jan plota... Ako ti vec moram crtati, onda cu ti nacrtati da je spominjanje novopostavljenih (tu rijec sam zaboravio reci u prvom osvrtu...) crkava i dzamija u onoj recenici bila ilustracija poteza kao sto je i ovaj krst na Zlatistu, oznacavanje svoje teritorije, samim tim, ne od onih drugih ! Ako si ti to jedini shvatio bas tako kriticno ( a cini se da jesi jer se drugi bas i ne bune puno), onda je vise do tebe...

Jedino mjesto gdje sam ja upotrebio rijec provokacije je bilo: Moglo biti shvaceno kao... I tu si u pravu da za to moglo ne bi trebalo biti bas previse briga ove u NY... Na to sam ti jos rekao da su ti isti to ljudski mogli bolje i pametnije skontati... Moje misljenje... Ja niti sam, niti cu odredjivati mjesta dzamija i crkava u svijetu, a i ovdje... Jedino kad bi mi na onom malom komadu trave u naselju pokusali nacaliti bilo sta, bunio bih se ko Grk u zatvoru... Gradjansko pravo... Vjerovatno ne bih uspjeo, ali bih probao...

Dakle, s obzirom da se ne slazemo, i da sam odavno otisao u OFF, samoinicijativno prekidam raspravu.
Jolpaz

#27 Re: Samo da ne bude rata

Post by Jolpaz »

Zakuhaj DODICK :evil: :evil: :evil:
Pa da bude po guzici...
Ateista

#28 Re: Samo da ne bude rata

Post by Ateista »

A sad realno, mislim da strancima ne odgovora novi rat na ovim prostorima, bar ne u ovom trenutku, tako da ga sigurno nece ni biti.
Post Reply