Samir Silajdžić na TV Alfa
Moderator: anex
- Faust
#1 Samir Silajdžić na TV Alfa
Evo, počeo premijer zboriti... Odmah odgovornost prebaci na Vladu Federacije...
- coek
#2 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
...
Last edited by coek on 22/03/2010 14:09, edited 1 time in total.
- Faust
#3 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
Pa nidje ga ovih dana (osim kuhanja na hayatu) da objašnjava...coek wrote:Otkud ta mazohisticka zelja da gledas Samira S. Mozda je samo gore da si izrazila zelju da gledas Semihu B.
- 505
#4 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
Nemoj coek tako, mama je ljepšacoek wrote:Otkud ta mazohisticka zelja da gledas Samira S. Mozda je samo gore da si izrazila zelju da gledas Semihu B.
- Faust
#5 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
Propast ce budzet ako on ode i Vlada mu njegova... Propadose pare... pihFalcon wrote:Jemda je covjek zauzet. Znate, neko u ovoj drzavi i radiFaust wrote:Pa nidje ga ovih dana (osim kuhanja na hayatu) da objašnjava...coek wrote:Otkud ta mazohisticka zelja da gledas Samira S. Mozda je samo gore da si izrazila zelju da gledas Semihu B.![]()
![]()
a kako je gosp. premijer ekonomski i na druge nacine najnaprednijeg dijela BiH vjerujem da posla i obaveza ima mnogo.
- Faust
#6 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
"Svoje sam dijete u ovoj situaciji zloupotrijebio..." Samir Silajdžić...
"Moj nastup je bio totalno apolitičan...."
"Ja sma inače emotivan čovjek..."

"Moj nastup je bio totalno apolitičan...."
"Ja sma inače emotivan čovjek..."
- Faust
#7 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
Ima sam priliku da razgovaram s njegovim OCOM...
- uvjek dobar gost
#8 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
Opuštena emisija nije se premijer ni oznojio...
P.S
Kad bi jedna emisija ugostila recimo načelnika opštine, gradonačelnika, premijera kantona, premijera entiteta i jednog od predsjednika... oni bi sami sebe međusobno ukopali oko nadležnosti i njihovih preklapanja... da bi se možda i pobili na kraju emisije.....
P.S
Kad bi jedna emisija ugostila recimo načelnika opštine, gradonačelnika, premijera kantona, premijera entiteta i jednog od predsjednika... oni bi sami sebe međusobno ukopali oko nadležnosti i njihovih preklapanja... da bi se možda i pobili na kraju emisije.....
- Faust
#9 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
Ma jok. Oni ovako prebacuju odgovornost kad su sami; kad bi se zajedno pojavili prebacili bi odgovornost na Dajtonski sporazum jer ustavno uredjenje ne dozvoljava da se ispunjavaju predviđeni zadaci....uvjek dobar gost wrote:Opuštena emisija nije se premijer ni oznojio...
P.S
- vjesticanametli
#10 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
-
Lesli Eldridž
#11 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
vjesticanametli wrote:dze si tajo medzede
![]()
sunce pa virkas vani jel
- Dioda
#12 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
Bilo bi prezanimljivo gledati da se gospoda pofajtaju he he heuvjek dobar gost wrote:Opuštena emisija nije se premijer ni oznojio...
P.S
- coek
#13 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
...
Last edited by coek on 22/03/2010 14:09, edited 1 time in total.
- Dioda
#14 Re: Samir Silajdžić na TV Alfa
Ne djeluje,ali jestecoek wrote:Ljudi, ostri ste prema S.S - ne djeulje mi pokvaren, samo nesposoban. Za razliku od S.B.
A ako je nesposoban da bude premijer,onda treba na pijaci prodavati krompir