cekam tebe da mi se pridruzisurbanagerila wrote:Ks, ks ..... zasto dama sjedi sama ??? ....zena21 wrote:meni je to pravi merak... pogotovo ljeti sjesti u neku bastu... da odmorim mozak i na miru popijem kaficu... boli me cosak sta ce neko pomisliti![]()
prije jedno mjesec dana mi je jedan s cackalicom u ustima dobacivao ks, ks... muha bolan, jesi to bio ti![]()
Sama u kafani
Moderator: anex
- zena21
- muha_sa
zena21 wrote:meni je to pravi merak... pogotovo ljeti sjesti u neku bastu... da odmorim mozak i na miru popijem kaficu... boli me cosak sta ce neko pomisliti![]()
prije jedno mjesec dana mi je jedan s cackalicom u ustima dobacivao ks, ks... muha bolan, jesi to bio ti![]()
- zena21
zamalo ne padoh sa stolice... zavodnice jedanmuha_sa wrote:zena21 wrote:meni je to pravi merak... pogotovo ljeti sjesti u neku bastu... da odmorim mozak i na miru popijem kaficu... boli me cosak sta ce neko pomisliti![]()
jašta vec ja---ko bi drugi
![]()
zar nisi cula osim onog ksss--ksss i ono- mac-mac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Zhaba
sama u kafic da, ponesem nesto za citati, kahvica, cigare i ponekad pogledam oko sebe da vidim sta se desava...
a imam jednu prijateljicu s kojom se barem svake druge nedelje u kaficu nadjem...kupimo novine itd., narucimo kahvu i sjedimo tako 3-4 sata citajuci i da ne popricamo 2 recenice
a imam jednu prijateljicu s kojom se barem svake druge nedelje u kaficu nadjem...kupimo novine itd., narucimo kahvu i sjedimo tako 3-4 sata citajuci i da ne popricamo 2 recenice
-
FFK as Lucy01
U principu sam za rusenje svih vrsta stereotipa
, dogmi i prodavanja muda za bubrege-kao, nije to za zenu ili ima jos jedan bolji, kad pocne recenicu sa kakva je to zena koja..
Zene, pravac kafana
i sve jedna po jedna...
Zene, pravac kafana
-
realna do boli
Kako se osjecam sama u kafani /kaficu..zavisi kako se osjecam u tom momentu.
Ponekada sam primorana da negdje ubijem vrijeme ..posebno na putu..onda mi nije problem uci u kafanu , naruciti nesto...ali u nepoznatim gradovima .nije bas prijatno.
Kod kuce ..nekada mi je bas merak sjesti i posmatrati narod ..a nekada..pa ne znam ni ja zasto osjecam se glupo.Ustanem i odem.
Nije me bas previse briga sta ce muski o tome reci ...
Ponekada sam primorana da negdje ubijem vrijeme ..posebno na putu..onda mi nije problem uci u kafanu , naruciti nesto...ali u nepoznatim gradovima .nije bas prijatno.
Kod kuce ..nekada mi je bas merak sjesti i posmatrati narod ..a nekada..pa ne znam ni ja zasto osjecam se glupo.Ustanem i odem.
Nije me bas previse briga sta ce muski o tome reci ...
- Lace
gotovo radno vrijeme...odoh na kafu...sama... i sjest cu za sank...bez zajebancijeLucy01 wrote:U principu sam za rusenje svih vrsta stereotipa, dogmi i prodavanja muda za bubrege-kao, nije to za zenu ili ima jos jedan bolji, kad pocne recenicu sa kakva je to zena koja..
![]()
Zene, pravac kafanai sve jedna po jedna...
-
Crvena Tifoza
a ti si ona..... da dazena21 wrote:cekam tebe da mi se pridruzisurbanagerila wrote:Ks, ks ..... zasto dama sjedi sama ??? ....zena21 wrote:meni je to pravi merak... pogotovo ljeti sjesti u neku bastu... da odmorim mozak i na miru popijem kaficu... boli me cosak sta ce neko pomisliti![]()
gleda me i okom šara
-
Crvena Tifoza
Nemoj to dva put' reci, jer kad sjedeš za šank postaješ meta.Lace wrote:gotovo radno vrijeme...odoh na kafu...sama... i sjest cu za sank...bez zajebancijeLucy01 wrote:U principu sam za rusenje svih vrsta stereotipa, dogmi i prodavanja muda za bubrege-kao, nije to za zenu ili ima jos jedan bolji, kad pocne recenicu sa kakva je to zena koja..
![]()
-
mamica papucarka
jedno je sigurno. Za sankom cujes jako zanimljive price
To je isto kao u drustvu lovaca. 
-
Crvena Tifoza
zena21 wrote:Crvena Tifoza wrote:a ti si ona..... da dazena21 wrote: cekam tebe da mi se pridruzis![]()
gleda me i okom šara![]()
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
To kraljiceLace wrote:gotovo radno vrijeme...odoh na kafu...sama... i sjest cu za sank...bez zajebancijeLucy01 wrote:U principu sam za rusenje svih vrsta stereotipa, dogmi i prodavanja muda za bubrege-kao, nije to za zenu ili ima jos jedan bolji, kad pocne recenicu sa kakva je to zena koja..
![]()
I nemoj ono da saras i izbjegavas da gledas ljude u oci, nego mrtva-ozbiljna pravo u zjenice....a ako neki pridje i pocne da kaki, samo mu reci "ovde sam da se napijem, a ne da kupim frajere"
-
zlotscha
ja redovno sebe izvedem
nekad mi se neda ni s kim pricati, cesce niko (poznat) nema vremena
nije mi nimalo neugodno a nisam imala ni nekih neugodnih situacija. nekad me pitaju zasto si sama? i ja im fino obrazlozim,
a ta feministicka ne vrijedi bas za muskarce
jednostvano nije bh. fazon
nekad mi se neda ni s kim pricati, cesce niko (poznat) nema vremena
nije mi nimalo neugodno a nisam imala ni nekih neugodnih situacija. nekad me pitaju zasto si sama? i ja im fino obrazlozim,
a ta feministicka ne vrijedi bas za muskarce
- Lace
ne u mojoj omiljenoj kafani za kafu poslije posla...svi me znajuCrvena Tifoza wrote:Nemoj to dva put' reci, jer kad sjedeš za šank postaješ meta.Lace wrote:gotovo radno vrijeme...odoh na kafu...sama... i sjest cu za sank...bez zajebancijeLucy01 wrote:U principu sam za rusenje svih vrsta stereotipa, dogmi i prodavanja muda za bubrege-kao, nije to za zenu ili ima jos jedan bolji, kad pocne recenicu sa kakva je to zena koja..
![]()
- Lace
e da mi je jos i to naucitiLucy01 wrote:To kraljiceLace wrote:gotovo radno vrijeme...odoh na kafu...sama... i sjest cu za sank...bez zajebancijeLucy01 wrote:U principu sam za rusenje svih vrsta stereotipa, dogmi i prodavanja muda za bubrege-kao, nije to za zenu ili ima jos jedan bolji, kad pocne recenicu sa kakva je to zena koja..
![]()
![]()
I nemoj ono da saras i izbjegavas da gledas ljude u oci, nego mrtva-ozbiljna pravo u zjenice....a ako neki pridje i pocne da kaki, samo mu reci "ovde sam da se napijem, a ne da kupim frajere"