SALT

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

defender46

#26 Re: SALT

Post by defender46 »

Angelina se fura na Jack Bauera :D

ko je gledao "24" svidjeti ce mu se i ovaj film :)
Cyber-harambashica

#27 Re: SALT

Post by Cyber-harambashica »

Meni ne treba realnost u filmu, imam ga ovako dovoljno, kao prvo.
kao drugo, obican akcioni film..znaci, nema tu nekog raspravljanja, bla bla.
Mac Gyver je mala maca, Spiderman, BATMAN (koji je naravno najcool), Jason Statham, Steven Segal, Crocodile dundee, Bruce willis, ma svi su oni mala maca za Andju. I bas volim!
todd_smith

#28 Re: SALT

Post by todd_smith »

Vernes_AMG wrote:ali otkrivanje da je Angelina taj lik kojeg traze u trejleru je po meni potpuno besmisleno , sad ja gledam film i cekam da se desi ono sto bi me trebalo najvise uzbuditi ( nemojte pogresno shvatiti :mrgreen: ) a znam da ce na kraju biti ona ta koju traze
ako izbacis taj dio, sta imas u trejleru da te motivise da ides u kino i gledas film?
Aurora Borealis

#29 Re: SALT

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 12:08, edited 1 time in total.
kokuz_sa

#30 Re: SALT

Post by kokuz_sa »

odgledao danas..
onako srednja zalost
nije lose al eto..mize se ono odvojit sat i po vremena da se pogleda..
alcho

#31 Re: SALT

Post by alcho »

E stvano mi nije jasno kome se ovaj odron od filma moze svidjeti...ovako nesto plitko i bezidejno. Cini se da su scenaristi ovaj film sklepali za par sati, samo da se ima sta snimiti.

Dio koji me je najvise "fascinirao":

SPOILER ALERT

Dakle, Anđa treba da ubije ruskog preCjednika. I ubije ona njega, cijeli svijet mrzi Amriku, u Rusiji masovni nasilni protesti, protjerani svi amerikanci, hoce da objave rat Americi... kad, ne lezi vraze...vraca se nakon par dana ruski preCjednik ziv i zdrav. Anđa ga nije pogodila metkom vec nekim sega-mega otrovom zbog kojeg je bio samo par dana mrtav pa se onda probudio :D A to naravno, ini americki i ruski doktori nisu uopste primjetili, vec su ga odmah htjeli sahraniti :D :D

Eto...zar dijete u obdanistu ne bi bolji scenario napisalo? :lol:
Haris.ba

#32 Re: SALT

Post by Haris.ba »

Meni ovo smrdi na seksizam. Nisam vidio ovakvu temu nakon filma Džejmsa Bonda. Ili nakon što Čarls Bronson državu zavede u mortalitet. Meni je film odmah ispao nerealan kad sam vidio koreance kako je mlate. Gdje ćeš ruku na nju? :D
Ali film je dobar za akciju kakvi se filmovi iz Holivuda izbacuju uzadnje vrijeme.
solar_power

#33 Re: SALT

Post by solar_power »

Sve u svemu prijatno iznedadjenje. Nadam se da ce sljedeci biti i bolji. :-D :-D :-D
Post Reply